Home » Edelsteen Essences » Crystal Herbs

Crystal Herbs

Crystal herb

Crystal Herbs biedt een prachtig assortiment Edelsteen Essences. Ze zijn een gespecialiseerd Essence-bedrijf en maken hoge kwaliteit Essences om je leven en persoonlijke reis op de een of andere manier te ondersteunen. Ze maken en verkopen al meer dan 30 jaar Essences met de focus op het leveren van de best mogelijke kwaliteit. Daartoe worden al hun essences met liefde en bewustzijn met de hand gemaakt.

Crystal Herbs Essences
Handgemaakt met liefde en zorg
Geconserveerd in biologische brandewijn
Een prachtig assortiment hoogwaardige essences om je persoonlijke groei te ondersteunen.
30 jaar ervaring met het maken en ontwikkelen van Essences

Kernwaarden
Crystal Herbs begon eind jaren tachtig als een klein bedrijf dat zich toelegde op het verstrekken van zowel de informatie als de hulpmiddelen die mensen in staat zouden stellen een zinvoller en krachtiger leven voor zichzelf te creëren. Dertig jaar later zijn ze in omvang gegroeid en produceren ze een veel breder scala aan essences dan in die begindagen, maar hun kernwaarden blijven hetzelfde: Mensen te helpen opnieuw contact te maken met de essentie van wie ze werkelijk zijn door zelfbekrachtiging en spirituele groei.

Hiertoe hebben ze door de jaren heen een prachtig assortiment bloemen-, edelstenen- en kristalessences van hoge kwaliteit gecreëerd, die ze met liefde en bewustzijn met de hand blijven maken. Daarnaast blijft het hun focus om de hulp, informatie en kennis te bieden die nodig is voor iedereen om te begrijpen hoe vibratie-essences optimaal kunnen worden gebruikt.

Een bewuste co-creatie
Vanaf het begin is het werk bij Crystal Herbs geleid door prachtige gechannelde informatie van de Opgestegen Meester Kuthumi. Al hun essences zijn een co-creatie met de geascendeerde rijken, deva’s, natuurgeesten, het engelenrijk en hun eigen hogere zelf.

De inspiratie van dr. Bach
Dr. Edward Bach en zijn werk zijn gedurende de jaren dat Crystal Herbs Essences heeft ontwikkeld en geproduceerd, een blijvende bron van inspiratie geweest. In zijn boeken en geschriften biedt hij een visie van een nieuwe wereld die nog moet komen waarin de arts van de toekomst in staat zal zijn om zowel de wijsheid als de natuurlijke remedies te bieden die zijn patiënten zullen helpen de harmonie te herstellen door een groter begrip van zichzelf. Deze visie op ware harmonie deelt Crystal Herbs. Daarom bieden zij hun service aan zoveel mogelijk mensen omdat ze zich realiseren dat alleen als ieder van ons zijn werk doet om zijn eigen bewustzijnsniveau te verhogen de mensheid als geheel voldoende zal kunnen evolueren om die nieuwe realiteit te creëren.

A​ssortiment Essences
Van de zacht werkende Bach Bloesem Remedies tot dieper werkende Bloem en Edelsteen Essences & Combinaties, ze hebben een prachtig assortiment aan Essences om uit te kiezen.