Home » Edelsteen Essences » “Handmade with love and Care”

“Handmade with love and Care”

Alle essences die op de website staan komen uit het Verenigd Koninkrijk (Crystal Herbs en Gaia Essences). Deze zijn stuk voor stuk handgemaakt met liefde en zorg, van het maken van de moedertinctuur tot het bottelen en labelen van de “stock bottles” die je ontvangt. De bereiding van de moedertinctuur gebeurt op locaties diep in de natuur, weg van de drukte van alledag en de bijbehorende vervuiling. De “stock bottles” gemaakt van de moedertinctuur worden bereid door mensen die liefde en waardering voor de essences hebben en hun prachtige energieën. 

Essences van hoge kwaliteit en volledig op jouw afgestemd
De hoogwaardige essences die ik inkoop worden zelfs, voordat ze naar je worden verstuurd, door mijzelf nog eens extra energetisch behandeld onder een meru-piramde. Hiermee wordt de essence extra opgeladen, geactiveerd en afgestemd op jouw energie (of de energie van diegene waarvoor de essence is bedoeld). Dit gebeurd onder andere met behulp van een foto van de persoon die de essence gaat gebruiken. Tijdens het afrekenen van je bestelling krijg je de mogelijkheid om een foto te uploaden.

Door het energetisch behandelen met onder andere de Meru-Piramide kan de essence als het ware beter met jouw energetisch systeem communiceren en zal de samenwerking zo optimaal mogelijk zijn. Als je erg gevoelig bent kun je vaak al merken als ik met jouw essence bezig ben. Het proces van samenwerken en afstemming op jouw energie start namelijk al in de meru-piramide. Om de energie van de essence tijdens de verzending te beschermen worden de flesjes in aluminium-folie verpakt. Zo zijn de essences die je bij Edelsteen Atelier koopt van hoge kwaliteit en volledig op jouw afgestemd. Ze zijn een echte co-creatie met de geascendeerde rijken, deva’s, natuurgeesten, het engelenrijk en het eigen hogere zelf van de makers. 

Hoe wordt een essence gemaakt?
In wezen worden Essences gemaakt door de energie of trillingsfrequentie van een bloem, edelsteen of kristal in water over te brengen. 

Moedertinctuur
Het maken van de moedertinctuur is de eerste fase van het proces. Elke bloem, edelsteen, kristal of mineraal wordt in zuiver water geplaatst en drie uur in de volle ochtendzon gelaten. Door gebruik te maken van de natuurlijke kracht van de vier elementen – Aarde, Lucht, Vuur & Water – wordt de levenskracht of energie van de gebruikte bloem of edelsteen overgebracht naar het water. Deze unieke positieve energie wordt vervolgens bewaard in biologische brandenwijn of wodka, waardoor een moedertinctuur ontstaat, die vervolgens wordt versterkt met behulp van kristallen, piramides en de natuurlijke elementen onder begeleiding. Er wordt geen fysiek deel van de bloem of edelsteen gebruikt in de moedertinctuur – het is puur de trillingsfrequentie of energie.

“Stock bottles” eerste verdunning van moedertinctuur
De moedertinctuur is dus de eerste stap van het creatieproces en hier wordt de essence gecreëerd uit de trillingsfrequentie van een bloem, edelsteen of kristal. Een “stock bottle” wordt gemaakt van de moedertinctuur en is een eerste ​​verdunning van de moedertinctuur. “Stock bottles” kunnen worden gemaakt van een enkele Essence of je kunt een combinatie maken van een aantal verschillende Essences. De essences aangeboden op de website zijn “stock bottle”essences en zijn dus de eerste verdunning van de moedertinctuur.