Home » Edelsteen Essences » Wanneer en waarom een Essence gebruiken en welke?

Wanneer en waarom een Essence gebruiken en welke?

Wanneer en waarom zou ik een essence gebruiken?
Edelsteen Essences kunnen worden gebruikt in elke situatie waarin je een gebrek aan welzijn ervaart in een bepaald aspect van je leven, of dat nu energetisch, emotioneel, mentaal of spiritueel is. Dus als je merkt dat je last hebt van patronen gebaseerd op zorgen, angst, schuldgevoelens, verdriet, of als je het gevoel hebt dat je meer zelfliefde of energetische bescherming moet ontwikkelen, zou een essence kunnen helpen. 

Edelsteen-Essences

Het gebruik van Edelsteen Essences is geworteld in een traditie die eenheid erkent als een fundamentele waarheid van het leven. Essences stimuleren een proces van innerlijke groei en transformatie dat je kan helpen ontwaken tot een nieuw begrip van jezelf. Je kunt hier meer over dat proces lezen Essences voor persoonlijke en spirituele groei .

Essences kunnen door iedereen worden gebruikt; van individuen die nieuw zijn in de wereld van Essences & Essence-therapie, tot gevorderde beoefenaars en therapeuten. Ze kunnen zeer succesvol worden gebruikt als een op zichzelf staande therapie, of ze kunnen worden gecombineerd met of gebruikt als aanvulling op elk ander type therapie. In dit opzicht worden Essences vaak gebruikt naast complementaire therapieën zoals Reiki, healing, kinesiologie, homeopathie, lichaamswerk en counseling, en vele andere.

Een essentie kiezen
Het kiezen van een essentie is vaak gewoon een proces van zelfreflectie en observatie. Wat is er met mij aan de hand? Hoe denk en voel ik mij? Bij welke emoties heb ik hulp nodig? Waar zijn de energetische blokkades in mij? Door op deze manier te werken, verbind je je met de aspecten van jezelf die het meest aandacht nodig hebben. Vanuit dit punt van zelfbewustzijn kan een behulpzame Essence rationeel of intuïtief worden gekozen of door een combinatie van beide methoden. Je kunt ook een Orakel Kaart trekken en je zo laten leiden naar de essence die jou op dit moment het beste kan helpen.