Ammoniet (Ammoliet)

Trefwoorden: Wijsheid, Kennis, Perfectie
Element: Aarde, Water
Chakra’s: Basis Chakra (1st), Voorhoofd Chakra (6de)
Sterrenbeeld: Waterman
Uiterlijk: Melkachtige ammonietschelp, felgekleurde vlam
Oorsprong: Canada, Marokko

Meer spirituele wijsheid Ammoniet – Kristal Challenge

Werking Ammoniet (Ammoliet)

Perfectie, wijsheid en kennis zijn de drie eigenschappen die het beste met Ammoliet worden geassocieerd. Deze steen wordt verondersteld de energieën en trillingen van het universum vast te houden. Het zal je laten zien hoe je op fysiek en spiritueel niveau kunt harmoniseren met je omgeving. De energieën van deze steen zullen je helpen een beter begrip te krijgen van de cycli van creatie en de noodzakelijke evolutionaire verschuivingen. Het activeert persoonlijke kracht en spirituele wil en zet negatieve energie om in een zacht vloeiende positieve spiraal.

Ammoliet is een zeer beschermende steen. Deze steen zal je zeer sterke beschermende energieën geven die je zullen helpen om elke uitdaging, probleem, trauma of zelfs catastrofe te overleven. Het zal je welvaart, fortuin en geluk brengen. Het is ook een steen die je zal helpen om diepe meditatieve staten te bereiken. Als je hem bovendien vaak genoeg gebruikt zal het ook je dromen versterken en je profetische dromen geven.

De energieën van Ammoliet ondersteunen bij het vinden van je spirituele pad want het heeft het pad van de ziel gecodeerd in zich. Het heeft ook het vermogen om je jouw vorige levens te herinneren. Het is een steen die je wijsheid zal vergroten. Als je het gevoel hebt dat niets goed gaat, hoeveel je ook werkt of volhardt, de rustgevende energieën van deze steen zullen je meer tevredenheid en geluk brengen. Het zal deuren van kansen voor je openen en je zult nieuwe uitdagingen vinden die je creativiteit en verbeeldingskracht zullen stimuleren. Je zult de passie die je hebt voor de dingen waar je van houdt herwinnen en je zult je focus weer op je doelen krijgen.

Als je door grote emotionele verschuivingen gaat zal Ammoliet je helpen de verschuivingen die plaatsvinden te begrijpen. Bovendien helpt het je weer stabiliteit, structuur en aarding in je leven te krijgen. Dit doet het door je positieve energieën te brengen en je te helpen de weg te vinden naar evenwicht en sereniteit, evenals naar emotionele en spirituele evolutie.