Aqua Aura Kwarts

Trefwoorden: Kalmerend en ontspannend, Verbeterde communicatie, Verbinding met spirituele domeinen, Geestelijke bescherming
Element: Water
Chakra’s: Keel (5de), Derde Oog (6de)
Sterrenbeeld: Leeuw, Tweelingen, Steenbok
Uiterlijk: Levendig blauw oppervlak en subtiele iriserende regenboog­kleuren (aquamarijnkleur).

Meer spirituele wijsheid Aqua Aura Kwarts – Kristal Challenge

Werking Aqua Aura Kwarts

In het algemeen worden stenen niet beter wanneer men ze kleurt, verft of coat eerder zelfs minder goed dan in hun natuurlijke staat. Een uitzondering op deze regel is aqua-aurakwarts. Aqua-aurakwarts is de versmelting van natuur en weten­schap. Atomen van puur goud worden pyro-elektrisch gebonden aan helder kwarts van topkwaliteit. Dit gebeurt bij hoge temperatuur onder omstandigheden die een vacuümtoestand benaderen. Tijdens dit proces worden de twee substanties blijvend met elkaar vermengd, met een schitterende kleur blauw als resultaat. De naam aqua-aurakwarts is ontleend aan de volle aquamarijnkleur en het feit dat het blauw een omhulsel is, een soort energetische aura. 

Aqua-aurakwarts heeft veel eigenschappen gemeen met aquamarijn: het werkt sterk stimulerend op het keelchakra, zorgt dat je beter je innerlijke waarheid kunt overbrengen en heeft een kalmerend, ontspannend ef­fect op het emotionele lichaam. Dit kwarts is sterk ver­bonden met het element water en het verwijdert voorzichtig alle blokkades op communicatie vanuit het hart om emoties constructief en positief te uiten. Je kunt met deze steen de waarheid van emoties toegankelijker maken door met behoud van innerlijke vrede, je emotionele diepte- en hoogtepunten te peilen.

Aqua-aurakwarts biedt de geest troost en het lichaam welzijn, aangezien het snel chaotische energiepatronen en stress verwijdert. Het brengt een vredige, heilzame resonantie teweeg. Dit kwarts kan ook een hulpmiddel zijn voor mensen die een bewust kanaal voor spirituele wijsheid willen worden. Het zuivert de paden van interdimensionale communicatie.

Aqua-aurakwarts heeft een zeer hoge en krach­tige vibratie. Het wordt gebruikt om de energie van an­dere mineralen en de chakra’s te activeren bij healingwerk. Aqua-aurakwarts wordt met succes toe­gepast om het auraveld te kalmeren en te helen en het emotionele, fysieke, etherische of astrale lichaam te ont­doen van negativiteit. Aqua-aurakwarts dragen helpt je te stralen met je innerlijke schoonheid, rijkdom en succes aan te trekken; esoterische wijsheid voort te brengen, je te ontdoen van depressie en nerveuze angst, en een sfeer van vrede en welzijn in jezelf en je omgeving te creëren. Het is een steen van spirituele verheffing en hij kan de vibratie van de mensheid helpen verhogen wanneer we de volgende evolutiefase binnengaan.

Aqua-aurakwarts beschermt de drager tegen psy­chologische en geestelijke aanvallen. Elke ongewenste inbreuk van buitenaf zal snel worden omgevormd tot zuivere, liefdevolle energie waarmee je de situatie die tot de aanval leidde kunt corrigeren. Hoe meer externe krachten je energieveld aanvallen, des te meer energie er beschikbaar zal zijn om de oorzaak te verhelpen. Aqua- aurakwarts voorkomt dat kwaadaardige of parasitaire energieën je energieveld binnendringen. Zo maak je een eind aan energielekken of spiritueel vampirisme en krijg je vertrouwen om de wereld te verwelkomen en je ge­dachten en gevoelens vrijelijk te uiten. 

Aqua Aura Kwarts werkt harmonisch samen met:

Amethist, moldaviet, Oregon-opaal, goudlabradoriet, danburiet, larimar, covelliet, charoiet, lapis lazuli, serafi- niet, chrysopraas, rhodochrosiet, ioliet, citrien, groen amethist en tanzaniet.

Spiritueel

Aqua-aurakwarts stimuleert je verbin­dingen met domeinen van hogere vibratie en daardoor worden channeling en alle soorten interdimensionale communicatie mogelijk.

Emotioneel

Aqua-aurakwarts kalmeert het emotio­nele lichaam, zodat je getuige kunt zijn van verschillende emoties zonder je ermee te vereenzelvigen.

Affirmatie

Mijn aura is gevuld met vrede en wel­zijn. Ik weet me beschermd tegen kwaad en ben afge­stemd op de vibraties van de hogere werelden.