Astrofylliet

Trefwoorden: Groei
Element: Storm
Chakra’s: Alle Chakra’s 
Sterrenbeeld: Schorpioen
Uiterlijk: Astrofylliet is goudbruin of bronskleurig en er kunnen kleine variaties in de kleur zijn, afhankelijk van de exacte samenstelling van het metaal.
Herkomst: De meeste astrofylliet wordt gevonden in Rusland. Er zijn ook enkele afzettingen ontdekt in Noorwegen en de Verenigde Staten.

Meer spirituele wijsheid Astrofylliet – Kristal Challenge

Werking Astrofylliet

Astrofylliet is een steen van groei en vooruitgang op het pad van je leven. Het geeft je energie en motivatie voor verandering. Als je niet zeker weet wat je wilt doen, vooral als je op een keerpunt in je leven staat, dan is astrofylliet een prachtige steen om je de energie te geven om door dat keerpunt te komen. Deze steen beschermt ook je psychische zelf. Dit is eigenlijk een van de sterkste stenen om spirituele en intellectuele kracht te ontwikkelen. Het zal je telepathische vermogens verbeteren en je vermogen om via paranormale middelen in contact te komen met andere mensen. Het zal je in het web van menselijke en natuurlijke energie brengen dat de aarde omhult waardoor het het unieke vermogen heeft om je psychische krachten te verbeteren zonder je verbinding met de fysieke wereld te verminderen. Dit kan ongelooflijk gunstig zijn als je je paranormale vermogens wilt verbeteren, maar worstelt met gevoelens van apathie of niet-verbondenheid, en op je hoede bent om iets te doen dat je verbinding met de wereld zou kunnen schaden.

Deze steen zal je helpen je eigen acties te accepteren, vooral acties uit het verleden waar je spijt van hebt. Het kan schuldgevoelens uit het verleden verlichten en je helpen je in plaats daarvan te concentreren op het potentieel van je toekomst. Met zijn sterachtige energie zal Astrofylliet je vullen met hemels licht en positieve energie. Het verdrijft geen negativiteit zoals obsidiaan dat doet, in plaats daarvan overspoelt het je met zoveel licht dat er geen duisternis om je heen kan blijven. Zo geeft het je de mogelijkheid om de negatieve delen van je leven te accepteren en ze vervolgens los te laten terwijl ze worden overstemd door het positieve.

Astrofylliet is een prachtige steen voor mensen die moeite hebben met het nemen van beslissingen over hun toekomst vanwege dingen die ze in hun verleden hebben gedaan. Wat de fout ook was, je moet erop kunnen vertrouwen dat het mogelijk is om er overheen te stappen, en dat die fout je de rest van je leven niet zal definiëren. Door licht en positieve energie in je leven te brengen via een steen als Astrofylliet word je sterker en moediger zodat je kunt bevrijden van wat je tegenhield sinds je die fout hebt gemaakt. Astrofylliet zal voortbouwen op je positieve energieën en ervoor zorgen dat het licht van je ziel nooit wordt gedoofd, omdat het je onderscheidt van anderen. De steen zal je met zoveel licht vullen dat je niet wordt blootgesteld aan enige duisternis of negativiteit om je heen.

Astrofylliet heeft ook een krachtig vermogen om degenen die zijn gereïncarneerd, te helpen zich bewust te worden van hun vroegere zelf. Astrofylliet kan ons helpen bewust te worden van dingen die eerder zijn gebeurd. Als je vaak déjà vu ervaart, kan het je ervaringen veel duidelijker maken en je daadwerkelijk helpen te zien wat er is gebeurd. Als je niet vaak déjà vu meemaakt, zal dat misschien beginnen nadat je Astrofylliet in je leven hebt geïntroduceerd. Omdat Astrofylliet je in het web van de werkelijkheid kan verweven, helpt het je om je kennis van jezelf te ontwikkelen. Je kunt een gevoel van kosmische tevredenheid met je leven ontwikkelen vanwege je diepe gevoel dat je goed bent zoals u bent, als deel van het universum. Astrofylliet is een kalmerende, aardende steen want naast de paranormale voordelen van het begrijpen van je rol in de structuur van het universum kan het je helpen om positieve beslissingen voor jezelf te nemen hier op aarde. Zo helpt het je een zelfverzekerder, kalmer en eerlijker persoon te worden zodat mededogen, trouw en begrip in relaties wordt vergemakkelijkt.

Als je het gevoel hebt dat je tot stilstand bent gekomen in het leven en verder wilt gaan, maar de wil niet kunt vinden om dat te doen kan Astrofylliet je helpen. Dit is een steen die grote energieën bevat die verband houden met groei. Het zal je helpen om op te staan ​​en te doen wat je moet doen om door te gaan naar de volgende fase van je leven. Astrofylliet geeft inspiratie om te beginnen met plannen voor een bepaald doel en er hard aan te werken om dit te bereiken. Als je op een keerpunt staat en je gaat door naar een nieuw hoofdstuk in het leven, maar je bent te bang om deze verandering te accepteren, dan zal het je de steun geven om met deze verandering om te gaan.

De steen bevat ook energieën van acceptatie, vooral van het zelf. Het leert je de verantwoordelijkheid voor je daden te aanvaarden en te begrijpen dat de meeste dingen die in je leven gebeuren, het resultaat zijn van je eigen acties. Je hebt de kracht om de richting van je leven te veranderen, dus als je verder wilt gaan, moet je beginnen met het loslaten van wrok en schuldgevoel uit het verleden. De steen zorgt ervoor dat je je fouten accepteert en voorbij de schuld komt die ermee gepaard gaat, zodat je je kunt concentreren op het potentieel dat je toekomst in petto heeft. Je fouten vormen ook een belangrijk onderdeel van het leerproces, dus in plaats van jezelf erover in de maling te nemen, moet je ervan leren en deze kennis gebruiken om goed toegerust te zijn wanneer je toekomstige uitdagingen het hoofd moet bieden.