Danburiet

Trefwoorden: Communicatie met engelen, Channelen, Interdimensionale reizen, Vrede, Bevrijding van stress
Element: Wind
Chakra’s: Hart Chakra (4de), Kruin Chakra (7de)
Sterrenbeeld: Leeuw
Uiterlijk: Meestal hebben de kristallen vier zijden, en hun terminaties hebben veelal de vorm van een beitel. Het vaakst zijn ze kleurloos of wit, maar sommige stenen zijn wijngeel of lichtroze. De naam is afgeleid van de oorspronkelijke vindplaats in Danbury, Connecticut, in de Verenigde Staten
Herkomst: Verenigde Staten, Mexico, Rusland, Madagaskar, Bolivia, Myanmar en Japan

Meer spirituele wijsheid Danburiet – Kristal Challenge

Werking Danburiet

Iedereen die zich in spirituele zin wil ontwikkelen kan baat hebben bij danburiet. Dit is een mild en krachtig hulpmiddel om je bewustzijn van hogere spirituele vibraties te vergroten. Danburiet reinigt en opent het kruinchakra, en verbindt dat en brengt het in harmonie met het hart. Het kalmeert het hart en geeft de boodschap dat alles in orde is. Danburiet is dus heel geschikt wanneer je af wilt komen van stress en zorgen. Het activeert en integreert ook de transpersoonlijke en etherische chakra’s boven het hoofd. Daardoor kun je met je bewustzijn naar het rijk van de engelen reiken, waarmee danburiet een speciale resonantie heeft. Het vergemakkelijkt tevens interdimensionale reizen en communicatie met andere spirituele entiteiten.

Danburiet bezit de hoge, aangename frequentie van communicatie met engelen en viering van de Goddelijke Bron. De steen schenkt vreugde en brengt je in contact met het Goddelijke, vergemakkelijkt meditatie en bezit een energie die het dichtst in de buurt komt van een reikifrequentie. Danburiet is een prima hulpmiddel wanneer je je ervoor wilt openstellen om te channelen. Het brengt je in resonantie met een hoogfrequente lichtenergie en steltje in staat deze frequenties makkelijker te ontvangen, zodat ze naar het aardse plan kunnen worden gebracht en kunnen worden benut om de wereld van dienst te zijn. Danburiet vergemakkelijkt communicatie met je hoogste gidsen en maakt het mogelijk je later te herinneren wat er tijdens die contacten is gebeurd. Bij healingwerk helpt danburiet je om angst voor intimiteit met het Goddelijke te overwinnen. Door deze steen kun je de ervaring krijgen dat je geheel en al bent ondergedompeld in de geestelijke wereld, waarbij je je hart volledig openstelt voor de Goddelijke Bron, zodat je een kanaal kunt worden voor deze frequentie op de aarde. 

De energie van danburiet richt zich op het ontwikkelen van een diepgaande band en harmonie tussen het hart, de geest en de spirituele wereld zodat je een betere versie van jezelf kunt worden. Danburiet helpt je bij het verwoorden, bereiken en ontwikkelen van een betere versie van jezelf. De visie van iedereen op hun “betere leven” is net zo uniek als zijzelf zijn. Dit is wat ons zulke prachtige en unieke wezens maakt. Hoe jouw ideale leven er ook uitziet, danburiet zal je helpen te zien welke delen van je leven moeten worden veranderd om je ‘droomleven’ te bereiken, en ook wat je moet doen om die veranderingen door te voeren.  Als je met de energieën van deze steen werkt kun je je eigen licht laten schijnen. Danburiet laat al je mentale spanningen los en maakt het makkelijker voor je innerlijke licht om weer te schijnen. Danburiet heeft de kracht om wonderen te verrichten op elk deel van je leven dat je wilt veranderen of verbeteren. Het maakt niet uit welk onderdeel je wilt veranderen – of zelfs als je het nog niet zeker weet – danburiet kan je helpen je weg naar succes te vinden.

Danburiet werkt harmonisch samen met:

  • Lila lepidoliet, amblygoniet en lithiumkwarts: stress verlichten en ontspanning bevorderen
  • Merkabacalciet en elestiaal calciet: voor interdimensionaal reizen
  • Rookkwarts: goede aardende invloed
  • Roze toermalijn en morganiet: helpen verbinding met het hartchakra versterken.

Spiritueel

Danburiet bevordert contact met hogere wezens en vergemakkelijkt de overdracht van kennis en informatie van deze wezens tijdens meditatie. Het is een uitstekende steen om je te verbinden met engelenentiteiten en -energieën. Resonantie met het Goddelijke Hart en de manifestatie van hoogfrequente energie in het hele fysieke lichaam worden erdoor gestimuleerd.

Emotioneel

Danburiet kalmeert het emotionele lichaam en schenkt het een frequentie van vertroosting en hulp van engelen. De steen kan helpen verdriet, intense angst en zorgelijkheid, woede of wrok te verwerken.

Affirmatie

Ik verruim mijn bewustzijn om vanbin­nen de hogere werelden wakker te roepen, en ik doe een beroep op mijn engelen om me raad en leiding te geven.