Isis Kwarts

Trefwoorden: Manifestatie, Zielsmanifestatie
Element: Storm
Chakra’s: Alle Chakra’s 
Sterrenbeeld: 
Uiterlijk: Helder kwarts waarbij Isis Kwarts een vijfzijdig vlak heeft aan de voorkant van de terminatie


Meer spirituele wijsheid Isis Kwarts – Kristal Challenge

Werking Isis Kwarts

De 5 zijden van het Isis Kwartskristal vertegenwoordigen de vijf elementen: aarde, vuur, water, wind en storm.  Het getal 5 staat ook voor de expressie van de spirituele wereld en energie in vorm en wordt van oudsher verbonden met het archetype van de Godin. Het heilige Pentagon dat door deze 5 zijden wordt gevormd stimuleert je verbinding met de goddelijke Bron en dan vooral met de voedende en creatieve energie van de Godin of grote moeder. Deze kristallen kunnen als gids optreden wanneer je wilt verbinden met de energie van de archetypische godin en bij de verwerkelijking van je dromen door handelen.

Bij meditatie kan Isis Kwarts je sturing geven wanneer je zoekt naar verbinding met de goddelijke Bron en om die energie door het fysieke lichaam te kanalisieren zodat je die vorm kunt geven op het aardse vlak. Deze kwarts configuratie is vooral nuttig voor mensen die hun leven willen wijden aan het tot uitdrukking te brengen van de goddelijke energie in het domein van de materie.

Isis Kwarts kristallen behoren tot de krachtigste, maar zachtaardig, verzorgende en helende kristallen die er zijn. Ze hebben een zeer evenwichtig effect op zowel mannelijke als vrouwelijke energieën. Ze zijn vernoemd naar de Egyptische godin Isis. De verzorgende aard van deze kristallen is erg behulpzaam bij het helen van emotionele pijn en angst. Isis Kwarts stelt je in staat empathie te voelen en te tonen voor de benarde omstandigheden van anderen, maar niet verstrikt te raken in hun emotionele onrust. Zo kun je anderen helpen door een rots in de branding te zijn in hun storm.