Kattenoog

Trefwoorden: Afstemming van de wil op het hart, Overvloed, Profetie
Element: Water, Wind
Chakra’s: Zonnevlecht (3de), Hart (4de)
Sterrenbeeld: 
Uiterlijk: Goudgeel (met kattenoog effect)
Oorsprong: Australië, Brazilië, Myanmar, Canada, Ghana, Noorwegen, Zimbabwe, Rusland

Meer spirituele wijsheid Kattenoog – Kristal Challenge

Werking Kattenoog

Kattenoog zorgt voor mededogen, vergeving en zelfvertrouwen en brengt het zonnevlecht en kruinchakra op één lijn. Niet alleen betrekt het de geest bij spirituele ondernemingen het opent ook het kruinchakra waardoor de spirituele en persoonlijke kracht toenemen. Daarnaast stimuleert het de creativiteit. Op het psychische vlak versterktKattenoog het gevoel van eigenwaarde en verwijdert versleten energiepatronen. Geestelijk helpt dit kristal je beide kanten van een probleem te zien en strategisch te plannen. Emotioneel stimuleert het vergeving aan degene die onrecht hebben begaan. Kattenoog is een aardende steen die de intuïtie stimuleert.  Het verdrijft negatieve energie uit de aura, biedt bescherming en zorgt voor vertrouwen, geluk, sereniteit en voorspoed.

Kattenoog wordt gebruikt om het derde oog te zuiveren en om spiritueel zien en weten te bevorderen. Het helpt om je af te stemmen op subtiele energieën zodat je met je heldere en intuïtieve vermogens die energieën beter kunt interpreteren. Kattenoog vergemakkelijkt zien op afstand en kan je van nut zijn om andere dimensies te ontwaren en te communiceren met wezens uit die andere dimensies zoals engelenentiteiten en buitenaardse wezens. Kattenoog is prima geschikt voor healers en mensen die met energie werken. De rutiel insluitsels helpen bij het manifesteren van de goudstraal en om die energie door het lichaam te aarden Dit is een uitstekende steen voor meditatie, die je behulpzaam kan zijn om het innerlijk beeld dat je voor je leven hebt te herontdekken.

Spiritueel

Kattenoog is een algehele stimulans voor het derde oog en voor helderen vermogens. Communicatie met wezens uit andere dimensies en niveaus van de werkelijkheid wordt erdoor vergemakkelijkt. Het kan helpen om sterkere communicatiesignalen van die wezens te ontvangen en om hun informatie naar andere te channelen.

Emotioneel

Kattenoog geeft je energieveld een wonderbaarlijke vredigheid. Het helpt om je over te geven aan de Goddelijk wil en om niet langer elk aspect van je leven zelf te willen sturen. 

Affirmatie

Ik stem mijn wil zo af dat ik doe wat mijn hart vreugde schenkt