Lava

Trefwoorden: Passie, Groei, Kracht, Moed, Creativiteit, Wijsheid, Loslaten, Kalmerend, Aarding, Bescherming
Element: Aarde, Vuur
Chakra: Basis Chakra (1st Cahra)
Sterrenbeeld: Stier, Schorpioen
Uiterlijk: Lavasteen, ook bekend als basalt, is een brede term voor een mineraal dat ontstaat wanneer magma uit vulkanen stolt en verhardt tot gesteente
Herkomst:  Deze steen wordt wereldwijd gevonden en is een van de oudste en meest voorkomende mineralen op aarde

Meer Spirituele Wijsheid Lava – Kristal Challenge

Werking Lava 

Lava bevat de kracht van vuur en wakkert de vlammen van passie in je geest aan. Als je merkt dat je aangetrokken wordt tot lavasteen, is de kans groot dat de steen jou heeft uitgekozen. Het wil je moed en kracht geven zodat je je dromen en doelen in het leven kunt volgen.

Lava ontstaat uit de vurige hitte onder de aarde uit een zeer ruwe energie. Deze energie vertegenwoordigt wedergeboorte of vernieuwing. Dit maakt Lava perfect voor iedereen die zijn omstandigheden, omgeving en relaties wil veranderen. Het zal je begeleiden en helpen bij het manifesteren van je nieuwe gewenste omstandigheden en je helpen om jezelf opnieuw te creëren. Lavasteen heeft een zeer aardende energie waarvaan bekend is dat het de emoties kalmeert en in evenwicht brengt. Deze steen is dan ook erg handig bij het oplossen van problemen en zal je daarbij op een rustige en logische manier bijstaan.

Gewoon door naar een stuk lavasteen te kijken, kun je zien hoe het een  deel is van Moeder Aarde. Het is een klein stukje van haar fysieke omhulsel, maar bevat toch een deel van de meest overvloedige energie die ze te bieden heeft. De energie in Lava is rauw en primair. Ooit was Lava steen een vrij stromende vloeistof die met zijn omgeving samenvloeide. Deze energie van de aarde is zo krachtig dat het alles op zijn pad verwoest maar wel een nieuwe laag achterlaat om opnieuw te beginnen. Dit is effect kan Lava steen ook op jou hebben. Je zal transformeren in het oorspronkelijke wezen waarvan je weet dat het er vanbinnen al is. Lava steen stimuleert je om een ​​doorbraak te krijgen zodat uiteindelijk je hele leven zal transformeren. Door met deze steen te werken, kan de echte jij naar de oppervlakte komen en nieuwe grond leggen om je wortels te planten.

We hebben allemaal een innerlijk vuur van binnen en het is onze bestemming om het aan te steken. Ga op zoek naar hetgeen dat je elke dag weer motiveert om aan de dag te beginnen. Deze kleine dingen beschrijven het leven dat je zou willen leiden en de enorme verandering die nodig is om dit te bereiken. Lava steen stuurt je innerlijke verlangens naar je tweede brein (je onderbuik), waarin je ongelooflijke wil is ondergebracht die nodig is om je geluk te vinden. Plaats Lava steen tijdens het mediteren direct over je navel en laat de steen de energie naar buiten trekken. Je zult het ervaren als de emoties beginnen te bewegen. Succes vereist hard werken en Lava steen activeert de harde werker in je.

Door het activeren van het basis chakra met Lava steen kan iemand zichzelf wortelen en hogere energieën, gedachten en gevoelens naar boven brengen. Terwijl het “grondende” effect van de steen plaatsvindt, zal je merken dat je controle langzaam kunt loslaten. Zo kun je vertragen en in het moment leven. We laten ons elke dag continu afleiden door onzin en energieverslindende gedachten. Lava steen helpt dit te doven en zorgt voor een schone lei zodat we vanuit onze ziel denkbeelden kunnen vormen.

Spiritueel

Lava steen geeft je moed en kracht zodat je je dromen en doelen in het leven kunt volgen. Lava steen stimuleert je om een ​​doorbraak te krijgen zodat uiteindelijk je hele leven zal transformeren. Door met deze steen te werken, kan de echte jij naar de oppervlakte komen en nieuwe grond leggen om je wortels te planten.

Emotioneel

Lavasteen heeft een zeer aardende energie waarvaan bekend is dat het de emoties kalmeert en in evenwicht brengt. Deze steen zal je op een rustige en logische manier begeleiden en helpen bij het manifesteren van je nieuwe gewenste omstandigheden en je helpen om jezelf opnieuw te creëren.

Affirmatie

Ik ga op in Liefde en smelt samen met mijn Zielsverlangen