Lavendel Jade

Trefwoorden: Hoge spirituele afstemming,mededogen, sereniteit
Element: Aarde
Chakra’s: Kruin (7de), hart (4de)
Sterrenbeeld: Ram
Uiterlijk: Lavendel kleurig jadeiet

Werking Lavendel Jade

De energie die lavendel jade uitstraalt behoort tot het hoogste etherische spectrum en biedt spirituele voeding voor iedereen die hem aanraakt of er ook maar naar kijkt. Lavendel jade kan je helpen om je harmonisch af te stemmen op Kwan Yin, de bodhisattva van mededogen, en om je erop te richten liefdevolle en barmhartige daden in de wereld te stellen.

Lavendel jade is een steen van de violetstraal van spirituele zuivering en het is een fantastische metgezel om mee te nemen op retraites. Bij meditatie kan het innerlijke beelden bevorderen en je op zachtaardige wijze helpen om de ruimte binnen te gaan waar ‘geen gedachten’ bestaan. Het stelt je in staat cynisme en onderdrukte woede los te laten en om je een houding van serene aanvaarding eigen te maken.

Lavendel jade bezit een meer etherische energie dan paars jade, maar belichaamt veel van dezelfde eigenschappen. Innerlijk zicht, intuïtie en helder bewustzijn worden door de energie ervan allemaal versterkt. Maar in plaats van op de natuur is de energie van lavendel jade direct gericht op verbinding met de kosmische en etherische werelden. Het stimuleert je emotioneel bewustzijn en empathisch vermogen, omdat het je beter verbindt met bronnen van hogere leiding.

Affirmatie

Mijn hart is een bron van mededogen en mijn denken is open en bereid om gehoor te geven aan Goddelijke Leiding.