Luipaard Jaspis

Trefwoorden: Bescherming, Zelfheling
Element: Vuur
Chakra’s: Basis 
Sterrenbeeld: Maagd, Leeuw, Schorpioen
Uiterlijk: De kleuren zijn vaak oranje of groen met glazige insluitsels en een luipaard-patroon. Het dankt zijn naam aan het Griekse woord jaspi, wat gevlekte steen betekent.

Werking Luipaard Jaspis

Luipaard Jaspis is een krachtige beschermingssteen die de negatieve energieën weghoudt en je kracht en vitaliteit geeft. Het geeft je een gevoel van stabiliteit te midden van chaos. Als je eenmaal bent afgestemd op de energie van deze steen, zul je in staat zijn meer harmonieuze energie aan te trekken die overeenkomt met je behoeften en niet alleen met je verlangens. Dit houdt in dat je op het juiste moment op de juiste plaats bent en omringd wordt door mensen die je persoonlijke groei kunnen ondersteunen.

Luipaard Jaspis zal je ondersteunen en begeleiden tijdens perioden van stress en angst. Het zal je vrede en sereniteit brengen, en geeft je het gevoel dat alles goed zal komen. Het zal je doen beseffen dat de situatie niet onmogelijk is en dat er nog steeds genoeg opties voor je zijn. 

Luipaard Jaspis is een geweldige steen om te hebben als je meer geluk en voorspoed in je leven wilt uitnodigen. Deze steen geeft je emotionele en mentale ondersteuning zodat je succesvol kunt zijn in het door jou gekozen veld. Het zal het pad voor je vrijmaken, zodat je de eindresultaten ziet en ze bereikt met de minste hoeveelheid weerstand. Het zal je helpen zwakte, luiheid en zelfvernietigende houdingen te overwinnen.

De patronen die deze steen vertoont, zullen ook energieën van verdraagzaamheid en mededogen uitnodigen. Luipaard jaspis helpt je sterk, optimistisch en vastberaden te blijven bij het omgaan met je relatieproblemen. Het zal je aanmoedigen om waar en eerlijk te blijven en vriendelijk en zachtaardig te zijn. De steen zal je ondersteunen bij het werken met je onzekerheden en het overwinnen van je gevoelens van angst en schuld. Het zal je helpen om moedig en vol vertrouwen vooruit te gaan, zodat je van harte van een ander kunt houden. De steen  zal je geloof in jezelf versterken en het zal je eraan herinneren dat je liefde waard bent en geliefd bent. 

Luipaard Jaspis is een uitstekende steen om te gebruiken wanneer je contact wilt maken met dieren of je persoonlijke krachtdier wilt ontdekken.

Het is een steen voor zelf-heling, het is een zeer krachtige en voedende steen die je zal ondersteunen in je persoonlijke groei.  Luipaard Jaspis zal je ondersteunen tijdens uitdagende tijden, en het zal je gevoelens van liefde, rust en heelheid brengen. Deze steen weerspiegelt de dualiteit van het licht en het donker. Het zal je leren het donker te herkennen als een aanvulling op het licht in plaats van het tegenovergestelde te zijn.

Luipaard Jaspis zal je zelfgevoel versterken en de beste energieën in je leven uitnodigen. Het helpt je genezen en verder te gaan door je vroegere trauma\’s achter je te laten zodat je je hart kunt openen voor prachtige nieuwe kansen.

Luipaard Jaspis werkt harmonisch samen met:
  • Tanzaniet, Versteend hout, Malachiet, Lepidoliet, Robijn, Fuchsiet, Chrysopraas, Citrien, Breccia Jaspis, Bloedsteen en Aventurijn: voor het vergroten van zakelijk succes.
  • Stilbiet, Rutielkwarts, Boom Agaat, Prasiolite, Heliodoor, Citrien, Botswana Agaat, Amethist en Amber: voor versterken ontgiftende werking
  • Thuliet, Zwarte Toermalijn, Rutielkwarts, Rozenkwarts, Oranje Calciet, Malachiet, Jade, Hematiet, Groene Calciet, Granaat, Chrysopraas en Charoite: als je je wilt ontdoen van gevoelens van zwakte en verlatenheid