Muscoviet

Trefwoorden: Inspiratie, Mentale Kracht
Element: Wind
Chakra’s: Voorhoofd Chakra (3de), Kruin Chakra (7de)
Sterrenbeeld: 
Uiterlijk: De kleur van de steen kan variëren op basis van waar hij wordt gevonden, maar varieert meestal van kleurloos tot wit, grijs, bruin, roze, violet, blauw, geel, groen en rood.
Herkomst: Rusland, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland, VS, Brazilië, New Mexico en West-Australië.

Meer spirituele wijsheid Muscoviet  – Kristal Challenge

Werking Muscoviet

De probleemoplossende energieën zijn een van de meest bekende kwaliteiten van Moskoviet. Doordat het je geest en emoties helder maakt kun je deze duidelijk uiten en nuttig gebruiken. Zo stelt het je in staat oplossingen te bedenken die je anders niet zou kunnen vinden. Verder zal Moskoviet je aanmoedigen en motiveren om meer aandacht aan je innerlijke zelf te besteden. Het herinnert je eraan dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat je nooit weet waar het leven toe kan leiden. Dit zal je stimuleren te starten met het leven dat je wenst in plaats van je door angst om te falen tegen te laten houden. Moskoviet geeft je moed om risico’s te nemen omdat het je zal doen beseffen dat er een meer bevredigend leven op je wacht. Maar het herinnert je ook aan ervaringen uit het verleden zodat je de kennis en wat je ervan geleerd hebt gebruikt om te voorkomen dat je dezelfde fouten herhaalt.

De zelfreflectie die door Moskoviet wordt opgewekt, stelt je in staat om je aangeboren vermogens en gaven aan te boren, zodat je ze in het heden ten volle kunt gebruiken. Het zal je ook helpen om precies te bepalen wat je ervan weerhoudt om het leven volledig te leven. Als je een verandering in je leven wilt zien, onthoud dan dat het van binnenuit moet komen. Moskoviet zal helpen bij deze transformatie door je te ondersteunen bij het analyseren van je leven en vervolgens te werken aan de gebieden die moeten worden hersteld. Het belangrijkste doel is om je plaats in de wereld te begrijpen en een idee te krijgen waarom je op deze aarde bent. Als je eenmaal de waarheid over je bestaan ​​hebt onthuld, kan niets je ervan weerhouden het leven te bereiken waarvan je hebt gedroomd. Je zult ook een hernieuwd gevoel van liefde en waardering vinden voor jezelf en voor de wereld om je heen. Dit betere zelfgevoel zal je zelfvertrouwen verhogen, waardoor eventuele spanning of zorgen die op je pad komen, worden verlicht. 

De energie van Moskoviet resoneert zowel met je kruinchakra als met je derde oogchakra en versterkt zo je intuïtieve zintuigen en je paranormale gave.  Tijdens paranormaal werk zal Moskoviet je ook bescherming bieden om de krachtige energie en veranderingen aan te kunnen. De steen zal je aura verzegelen en een sterke spirituele muur om je heen creëren die je beschermt tegen paranormale aanvallen en ongewenste negatieve entiteiten. Moskoviet is ook een grote hulp als je in contact wilt komen met je spirituele gidsen of een diepere band met je beschermengelen wilt ontwikkelen. Dit stelt je in staat te luisteren naar wat het spirituele rijk je wil laten weten en zo zul je ook het plan dat het universum voor je in petto heeft te weten komen. Dit zal je gemotiveerd en optimistisch houden bij uitdagingen en zal je reis van het ene hoofdstuk in het leven naar het andere vergemakkelijken. Hierbij zul je de broodnodige emotionele bevrijding en afsluiting ervaren zodat je vooruit kunt gaan met een positieve instelling en een duidelijk doel.

Omdat Moskoviet je meer zelfvertrouwen en mededogen geeft, zal het je helpen om opener en effectiever te communiceren met de mensen om je heen. Wanneer je open, eerlijk en dankbaar bent kun je verwachten dat dat met dezelfde gevoelens wordt beantwoord. Zelfs als iemand je triggert zal Moskoviet ervoor zorgen dat je kalm en beheerst reageert. Het geeft je een hernieuwd gevoel voor je omgeving en zal je laten begrijpen wie je nodig hebt in je leven en wie je zonder kunt. Wat nog belangrijker is, het zal het ware gezicht van degenen om je heen onthullen, zodat je de banden kunt verbreken met giftige mensen die je ervan weerhouden een bevredigend leven te leiden.

Hoewel de energieën van Moskoviet misschien niet intens zijn, bestaat er geen twijfel over de effecten die zijn kalme en vredige energie heeft op iemands leven. De steen is bedoeld om meer in reflectie te gaan, in het bijzonder over het zelf. Je zult je hogere doel herkennen en een versterkt zelfgevoel ontwikkelen zodra je deze steen gaat gebruiken. De steen is niet alleen jouw kanaal naar de spirituele rijken, maar resoneert ook met je persoonlijke visioenen en paranormale gaven. Door met het hartchakra te werken, zal Muscovite het proces van astrale reizen ondersteunen, door je derde oogchakra te activeren krijg je een beter gevoel van intuïtie. Dit zal op zijn beurt niet alleen je ogen openen voor spirituele wezens, maar ook je geloof in de kracht van het universum versterken. Pas als je in deze kracht gaat geloven, zul je hoop hebben over wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ten slotte zorgt Moskoviet ervoor dat je trouw blijft aan jezelf en laat je duidelijk zien dat als je een eigenschap van een ander niet leuk vindt dit feitelijk weerspiegelt dat je dergelijke eigenschappen niet bij jezelf kunt accepteren.