Polychroom Jaspis

Trefwoorden: Passie, uitbundigheid, levendigheid, vitaliteit, actie en creativiteit
Element: Aarde, Vuur
Chakra’s: Alle Chakra’s 
Sterrenbeeld: Vissen, Waterman, Leeuw
Uiterlijk: Polychrome Jaspis, ook bekend als Woestijn Jaspisis heeft mooie aardse kleuren. Het vertoont meestal een cirkelvormig, oogvormig of figuratief patroon.
Oorsprong: Madagaskar

Meer spirituele wijsheid Oceaan Jaspis – Kristal Challenge

Werking Polychroom Jaspis

Polychrome jaspis is een steen van levendigheid, vitaliteit en uitbundigheid. Het resoneert sterk met het element vuur maar heeft ook zeer sterke aardende, centrerende en stabiliserende energieën die je verbinding met Moeder Aarde verdiepen en versterken. Als je meer passie, emotie of actie wilt in alle aspecten van je leven, zal Polychrome Jaspis je helpen dit te bereiken. Zijn energie is krachtig en levendig en zal je voeden en je leven nieuw leven inblazen. Het helpt je manieren te vinden om elk ​​deel van je leven of aspect van jezelf in een meer wenselijke staat te veranderen. Het is een steen van tevredenheid, opgewektheid en geluk. Polychrome jaspis wordt ook wel een ‘blije energie’ steen genoemd. Het zal je een gelukkiger en optimistischer kijk op het leven brengen door je er aan te herinneren dat je zelfs in de kleinste en eenvoudigste dingen plezier kunt beleven. Het is een steen die de magie terug zal brengen in je leven en je relaties.

Polychrome jaspis is ook een uitstekende verzorgende steen die je zal  ondersteunen in tijden van stress doordat het je een gevoel van heelheid, vrede en rust geeft. Polychrome jaspis verlicht stress en neutraliseert eventuele extremen door excessen te temperen en rust terug te brengen. Zo kun je conflicten en uitdagingen overwinnen en woede beheersen.  Deze steen kan ook een hernieuwd gevoel van hoop, enthousiasme en optimisme in je leven opwekken doordat het stress en angsten vermindert en je uithoudingsvermogen vergroot bij het aangaan van uitdagingen. De energie van Polychroom Jaspis geeft een gevoel van veiligheid, stabiliteit en inspireert je om je aan te passen aan de veranderingen die in je leven plaatsvinden. Het geeft je bovendien moed, vastberadenheid en zorgt ervoor dat je motivatie hoog blijft zodat je harder zal werken om de vreugde in je leven levend te houden. 

De steen motiveert je creatieve denkproces en stelt je in staat om te handelen naar je innerlijke instincten om je dromen waar te maken. De steen herinnert je eraan dat je maar één kans om te leven krijgt, dus verspil het niet door op veilig te spelen en je aan je comfortzone te houden. Je wordt aangemoedigd en gemotiveerd om jezelf elke dag uit te dagen om je ware potentieel te onthullen. De energie van Polychroom Jaspis stelt je in staat om alle uitdagingen die je tegenkomt aan te gaan en deze met succes aan te pakken. Bovendien geeft het je de energie en kracht om opnieuw te beginnen na tegenslag. 

Polychroom Jaspis werkt harmonisch met:
  • Robijn, Citrien voor stimuleren creativiteit
  • Tijgeroog, Moldaviet, Shiva Lingam voor ontwaken kundalini energie