Rosophia

Trefwoorden: Liefde, Liefde voor het zelf, Zelfheling, Heling, Emotionele heling, Verbinden met de wijsheid van het hart
Elementen: Aarde
Chakra’s: Hart (4de), 
Sterrenbeeld: Vissen, Stier
Herkomst: Rosophia wordt gevonden in New Mexico en de Rocky Mountains van Colorado in de Verenigde Staten van Amerika. 
Uiterlijk: Rosophia is samengesteld uit een mengsel van rozerode maansteen (veldspaat), kwarts en deeltjes biotiet. De kleur varieert van zalmroze tot oranje / rood.

Meer spirituele wijsheid Rosophia – Kristal Challenge

Werking Rosophia

Rosophia is een steen van het hart met een uitgesproken vrouwelijk energie. De energie beweegt diep in en rond het hart en brengt sensaties van kalmerende en liefdevolle aanraking. Het voelt alsof je wordt aangeraakt met de liefdevolle onzichtbare handen van het Goddelijke Vrouwelijke met een intimiteit die groot genoeg is om de wereld en zelfs de kosmos te vullen, en tegelijkertijd volledig bewust en zorgzaam is voor elk mens. Rosphia brengt een innerlijk gevoel van schoonheid, een sereen gevoel van gecentreerdheid in het hart. Er ontstaat liefdevolle waardering van elke waarneming en van alle wezens die de wereld vormen.

Als je Rosophia vasthoudt, verzacht je innerlijk zonder verlies van kracht. Je ziet ziet meer echt, omdat verschillende sluiers van stress en angst worden opgeheven. Mededogen wordt versterkt, omdat je angsten zijn bedaard. Rosophia centreert je in je hart en stimuleert zo je vermogen om elk moment fris en vrij tegenmoet te treden, klaar om te reageren met duidelijkheid en creativiteit.

Voor zelfgenezing is Rosophia uitermate geschikt omdat dit in wezen een steen is die iemand naar heelheid trekt. Het helpt je om het emotionele lichaam te kalmeren, stress los te laten en repetitieve negatieve patronen op alle niveaus op te lossen. Het is van bijzonder belang voor het hart het helpt het hart herstellen als centrum van bewustzijn. Voor problemen die ontstaan vanuit een negatief zelfbeeld of een angstige houding ten opzichte van de wereld, kan Rosophia een krachtig spiritueel medicijn zijn. 

Psycho-spiritueel kan Rosophia helpen bij gevoelens van gebrek aan eigenwaarde, angst voor de toekomst, wantrouwen jegens andere mensen en allerlei soorten stressgerelateerde problemen. Het helpt je te bevrijden van negatieve patronen die zijn gecreëerd door oude wonden, in dit leven of vorige levens. Het helpt ook om, indien nodig, onderdrukt materiaal terug te roepen zodat je het kunt loslaten. Het kan inzicht geven in de onbewuste patronen die je keer op keer in soortgelijke problemen brengen. Het moedigt een sterker zelfgevoel aan, gebaseerd op de waarheid van het hart in plaats van op egoïstische trots.

Op een meer mystiek niveau kan Rosophia iemand helpen ontwaken tot het bewustzijn dat aanwezig is in het hart. Dit is het grootste potentiële geschenk van Rosophia, want wanneer je het zelf ontmoeten, het ‘ik’ dat in je hart verblijft, ga je het rijk van heelheid binnen en heb je eindelijk je ​​ware thuis gevonden. Het bewustzijn in het hart dat zich soms aan ons kenbaar maakt geeft je de diepst mogelijke voldoening en de meest volledige voeding. Dit bewustzijn is het ware doel. Je realiseert je dat je meest ware zelf, dit bewustzijn in het hart is, in plaats van degene die we dachten te zijn. Deze diepere “Ik” in ons hart kent ons tot in elk detail en houdt van ons zonder enig oordeel. Er lijkt een resonantie te zijn tussen de Rosophia-steen en dit diepere “ik”. De energie van de steen ondersteunt de groei van een steeds sterkere en bewustere relatie met deze ware “Ik”.

Spiritueel

Op een meer mystiek niveau kan Rosophia iemand helpen ontwaken tot het bewustzijn dat aanwezig is in het hart. Dit is het grootste potentiële geschenk van Rosophia, want wanneer je het zelf ontmoeten, het ‘ik’ dat in je hart verblijft, ga je het rijk van heelheid binnen en heb je eindelijk je ​​ware thuis gevonden.

Emotioneel

Rosophia kan helpen bij gevoelens van gebrek aan eigenwaarde, angst voor de toekomst, wantrouwen jegens andere mensen en allerlei soorten stressgerelateerde problemen. Het helpt je te bevrijden van negatieve patronen die zijn gecreëerd door oude wonden, in dit leven of vorige levens.

Affirmatie

Ik ontmoet het ‘ik’ dat in mijn hart verblijft en ga het rijk van heelheid binnen waar ik thuis ben.