Vuuragaat

Trefwoorden: Vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, wil
Element: Vuur
Chakra’s: Stuit (1ste), heiligbeen (2de) zonnevlecht (3de)
Sterrenbeeld: Kreeft, Leeuw
Herkomst: de beste stenen komen uit Mexico
Uiterlijk: Vuuragaat is de naam voor een schitterende veelkleurige steen, een combinatie van een diepbruine basistint met schichten oranje, rood, groen en goud die eruitzien als tongen van levend vuur.

Meer spirituele wijsheid Vuuragaat – Kristal Challenge

Werking Vuuragaat

Vuuragaat vibreert met de vitaliteit van de fysieke wereld en helpt je als je een ervaring van ‘binnen het lichaam zijn’ nodig hebt. Veel spiritueel gerichte mensen gaan de pijnlijke problemen en alle gedoe van het leven uit de weg door te vluchten naar hogere domeinen. Zo wordt je gemakkelijk iemand zonder anker, met weinig energie; iemand die gloeit van spiritueel licht, maar niets tot stand brengt. Voor mensen die klagen dat ze niet veel op hebben met de aarde en \’naar huis’ willen kan vuuragaat weer duidelijk maken waarom er zoveel mensen wachten op een kans om geboren te worden op deze planeet.

Vuuragaat ontwaakt de lagere chakra\’s en vervult je met levenslust. De steen ontsteekt je innerlijke vuur van levenskracht, creativiteit, seksualiteit en wil, het activeert je zintuigen en verhoogt het plezier dat je hebt in het leven. Vuuragaat helpt je om volledig in je lichaam te komen en de Goddelijke Blauwdruk van je leven te vervullen.  Deze steen zorgt dat je in onduidelijke omstandigheden besluitvaardig tot actie overgaat en hij helpt bij manifestatie zodat je Goddelijke Leiding kunt manifesteren in je daden. 

Het is een verwarmende steen met uitstekende eigenschappen tegen lethargie, futloosheid of depressie en een nuttig middel om te werken aan een seksuele onbalans. Als steen van creativiteit en expressie kan het allerlei blokkades in kunstzinnige expressie opheffen.

Spiritueel

Vuuragaat brengt je etherische lichaam op één lijn met je fysieke lichaam. Het zorgt dat je geaard blijft en blaast de uitwisseling van spirituele en fysieke energie nieuw leven in via het membraan van het zelf. Aangezien alles stroomt en in beweging is, geeft de verbetering van deze uitwisseling de ziel en het organisme meer energie. Vuuragaat opent je kanalen van creativiteit, zodat Goddelijke Inspiratie vrij kan stromen door al je activiteiten en artistieke expressie.

Emotioneel

Deze steen brengt je in contact met je levensvreugde, en dan voel je meer passie; je beleeft alle emoties intenser en hebt meer voeling met je diepste verlangens. Je vindt de moed om risico’s te nemen en innerlijke impulsen te volgen die je vollediger laten deelnemen aan het leven. De steen is ideaal om je uit de verlamming van eentonige routines te wekken en gevoelens van berusting of hopeloosheid uit te bannen. Wanneer je vuuragaat draagt, kan dit ook bij anderen emoties oproepen, waardoor de aantrekkingskracht tussen partners een extra stimulans krijgt.

Affirmatie

Ik aanvaard mijn lichaam en de fysieke wereld volledig en schep vreugde in alle aspecten van mijn leven.