Home » Informatie over » Kristal Challenge » Kristal Engel

Kristal Engel

Elk kristal oftewel elke edelsteen heeft zijn eigen engel die ook wel Deva wordt genoemd. Deze engelen vertegenwoordigen de algehele energie, wijsheid, vibratie en het bewustzijn dat behoort tot een specifieke kristalsoort. Als je bijvoorbeeld een stuk Bergkristal vast zou houden dan werk je met de energie van die individuele steen maar tegelijkertijd ook met de energie en het hele bewustzijn van al het Bergkristal wereldwijd.

Kristal Deva

Dat betekent dat elk stuk Bergkristal energetisch met elkaar verbonden is. Hoewel iedere steen zijn eigen unieke energie zal hebben, met name vanwege zijn unieke kleur, vorm en grootte, zal het algehele bewustzijn van Bergkristal en de energie, wijsheid en vibratie ook door die specifieke steen worden doorgegeven. Daarom is ook een klein stukje kristal erg krachtig omdat zelfs het kleinste deel de kracht en wijsheid van het geheel bevat.

Door je te verbinden met de kristalengel kun je dus profiteren van de gebundelde kracht en energie van de kristalsoort als geheel, als ook van de unieke energie van de steen waarmee je werkt. Dit is ook de reden waarom we met de energie van edelstenen kunnen werken zelfs als die stenen op dat moment niet fysiek beschikbaar zijn. Door ons te verbinden met de engel van de edelsteen kunnen we namelijk toch de helende energie ervaren. Met echte edelstenen werken is natuurlijk leuk en mooi, maar het is goed om te weten dat dit niet de enige manier is om met de energie van stenen te werken. Vooral als we ons aangetrokken voelen tot een steen en instinctief weten dat die ons kan helpen maar we deze steen niet hebben of kunnen krijgen dan kunnen we een beroep doen op de kristal engel. De kristalengelen zijn altijd bereid je te helpen in overeenstemming met je hoogste goed. Je hoogste goed is het levensdoel van je Ziel. Het volgen van je hoogste goed is de uitdaging aangaan om dit levensdoel in vervulling te laten gaan. De kristal engelen willen je hierbij graag helpen maar ze zullen dat alleen doen als je erom vraagt.

Oproepen Kristal Engel
Sluit je ogen en ga met je aandacht naar je hartcentrum en doe vanuit dit centrum van liefde de volgende oproep: Ik richt me tot de engel van Bergkristal (of de steen die je nodig hebt).  Engel van Bergkristal vanuit het diepst van mijn hart zoek ik contact met je en vraag je om je op een liefdevolle manier met mij te verbinden en je helende energie door mijn lichaam, geest en ziel te laten stromen. Adem rustig in en uit, met je aandacht in je hart en de intentie om te ontvangen.