Home » Informatie over » Kristal Challenge » Lichtmeesters – 333

Lichtmeesters – 333

Lichtmeesters zijn spirituele gidsen

Kristal Mandala - Serapis Bey & Helder Calciet - Karmische Lessen

Lichtmeesters zijn onvoorwaardelijk liefdevolle spirituele gidsen die de lessen van “de Aardeschool” onder de knie hebben. De meeste lichtmeesters in de Kristal Challenge hebben dat spirituele succes bereikt door incarnatie als menselijke wezens. Ze weten daarom hoe lastig het kan zijn om met succes door het leven op aarde te navigeren en spiritueel te groeien.

Zij hebben vooral ervaring met wat wij te doen hebben hier op aarde en hoe we dat moeten doen. Dat is één van de redenen waarom ze ons zo krachtig kunnen helpen. Het zijn de gidsen die het pad letterlijk net voor je hebben bewandeld en je daarom kunnen adviseren over wat het beste werkt voor succes en wat niet. Alle lichtmeesters in de Kristal Challenge zijn toegewijd aan de mensheid en het pad van de menselijke evolutie.  Zij  willen dat jij je goddelijke bestemming vervult.

Lichtmeesters groeien en evolueren nog steeds, net zoals de rest van het universum, maar toch bevinden zij zich op een punt in hun evolutie waarop ze volledig op één lijn staan met de goddelijke wil en onvoorwaardelijke Liefde dienen. Dit doen ze met groot mededogen en energie om ieder mens op aarde te helpen evolueren naar de volheid van hun goddelijke bestemming.

Ze werken via de ziel van mensen op het pad van liefde in verschillende gebieden om de menselijke evolutie te ondersteunen. Ze opereren allemaal met hetzelfde spirituele doel voor ogen, namelijk de spirituele bevrijding van de mensheid, maar benaderen dit in overeenstemming met hun eigen unieke talenten en capaciteiten.

333 is Goddelijke Creatie

Het getal drie is het resultaat van de vereniging van de mannelijke energie  van nummer één met de vrouwelijke relatie-energie van nummer twee. Dit resulteert in de geboorte van een nieuwe energie. 333 is de energie van goddelijke creatie, het samenbrengen van mannelijk en vrouwelijk met als resultaat heelheid.

333 is goddelijke creatie, het bevat een zeer sterke energie voor leren en wijsheid. Het helpt de geest zich te openen om hogere kennis waar te nemen. Dit alles ter ondersteuning van het besef dat het goddelijke doel van het leven is: dat het lichaam en de ziel elkaar leren lief te hebben. Zich verenigen en zo samen stralen om een echte authentieke aanwezigheid van goddelijke liefde in deze wereld te worden.

Werken met 333 is als afstemmen op de vibratie van de Lichtmeesters en de goddelijkheid die ze in ons proberen te ontwaken en te stimuleren. De Lichtmeesters helpen ons vooral met ons levenspad. Ze beschermen ons zodat we alle steun kunnen ontvangen die we nodig hebben om ons goddelijke levensdoel te vervullen terwijl we spiritueel groeien.

Kristal Challenge Deel 2 – Lichtmeesters 333

Intens Spiritueel

De lichtmeesters in deel 2 van de Kristal Challenge zullen je spirituele groei ondersteunen en je helpen om met succes spirituele tests en initiaties te doorstaan.

De focus is intens spiritueel gericht op een groeispurt op spiritueel gebied. Je wordt geconfronteerd met zaken die van belang zijn voor je spirituele ontwikkeling en getest door het leven. Je blijft geloven in jezelf, vertrouwen houden en doorgaan omdat je leert dat volgens goddelijke timing elke kwestie die op een bepaald moment op jouw van toepassing is voorbijgaat. Je zult daardoor aanzienlijk groeien en in staat zijn om het leven dat op jou ligt te wachten meer te aanvaarden.