Home » Informatie over » Kristal Challenge » Ontstaan Kristal Challenge

Ontstaan Kristal Challenge

Transformeer je leven en volg je eigen pad

Programma voor spirituele ontwikkeling waarbij je werkt met de energie van edelstenen. Edelstenen kunnen diepgaande transformatie op gang brengen en begeleiden. Join Us en krijg toegang tot alle exclusieve member content van de Kristal Challenge en het besloten Forum.

Deelname is gratis – Bekijk het programma

Ontstaan "Kristal Challenge"

Ik werk graag met de “Crystal Mandala Oracle” kaarten van Alana Fairchild. Deze kaarten in combinatie met edelstenen zijn ideaal om een proces van diepgaande transformatie op gang te brengen en te begeleiden.  Ze helpen je “jezelf te leren kennen” (de weg naar binnen)  maar ook “je zelf te (durven) zijn”(de weg naar buiten) Ken jezelf – Ben jezelf. Omdat ik zelf veel profijt ervaar van dit orakel deck heb ik besloten er een “Kristal Challenge” van te maken. Door deze Challenge online aan te bieden hoop ik anderen te inspireren zich ook te laten begeleiden door de wijsheid van edelstenen.

Het plan is om de “Kristal Challenge” stap voor stap op te bouwen. Mijn intentie is uiteindelijk alle Mandala-kaarten te behandelen door stapsgewijs content te plaatsen die betrekking heeft op de energie/wijsheid van de betreffende kaart.  

Wat je kunt verwachten

In de “Kristal Challenge” ervaar je de helende kracht van edelstenen en maak je kennis met hun spirituele wijsheid. Je kunt deze bekijken op een moment dat het jou uitkomt zodat je het programma op je eigen tempo kunt doorlopen. Het programma helpt je het leven te leiden dat voor jou bestemd is.  Door je persoonlijke ervaring van verbondenheid met de liefdevolle kristal- en lichtwezens, leer je meer te leven vanuit liefde en laat je je minder leiden door angst. Je geloof, dat er meer in het leven is dan de fysieke wereld die we waarnemen wordt sterker. Je ontwikkelt meer vertrouwen in het Goddelijke en staat meer open voor Goddelijke hulp en interventie. Hierdoor ga je meer flow in je leven ervaren en wordt het leven leuker.

Door de informatie over de edelstenen en lichtwezens (engelen, lichtmeesters, godinnen) die onderdeel zijn van dit programma, ga je zien dat een spiritueel leven veel toegankelijker is dan je dacht. Als je al een spiritueel leven leidt, zul je er vaker bij stil staan en nog beter begrijpen hoe je je hele leven al wordt geholpen en begeleid. Je Ziel zal ontwaken en zo ben je in staat jouw eigen leven te leiden. Het leven dat bij jou past.

Het energiewerk tijdens deze “Challenge” is krachtig en doet zijn werk op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau zelfs als je het niet voelt. Dus als je nieuw bent in energiewerk en de subtiele energie nog niet voelt, kun je erop vertrouwen dat het ook voor jou werkt. Daarnaast zul je gaan ervaren dat je vermogen om subtiele energie te voelen tijdens deze “Challenge” door oefening, geduld en doorzettingsvermogen wordt geactiveerd en gestimuleerd.

Tijdens deze challenge kun je je op momenten emotioneel voelen zonder precies te weten waarom. Dit gebeurt meestal als een verhaal of energie of informatie met je resoneert. Dit zijn momenten waarop je ziel wordt geraakt en je hart reageert dan met een diep gevoel. Dit is niets om je zorgen over te maken en het is de bedoeling dat je dit accepteert en zelfs  verwelkomt. Het is je ziel die tegen je spreekt en zo transformatie mogelijk maakt.

De kristal engelen hebben al tot je gesproken

Ik geloof dat als je interesse hebt in deze “Kristal Challenge” je een speciale band hebt met het kristal- en engelenrijk. Het kan zijn dat je je daar reeds van bewust bent omdat je al met engelen of edelstenen werkt, misschien zelfs professioneel. Maar ook als beide werelden compleet nieuw voor je zijn is het geen toeval dat je hier terechtgekomen bent. De wezens van het Kristal- en Engelenrijk hebben je geroepen.