Kristal Challenge

Programma voor spirituele ontwikkeling Join Us
De “Kristal Challenge” is gebaseerd op de “Crystal Mandala Oracle” kaarten en boeken van Alana Fairchild. Wat mij zo aanspreekt in haar werk is dat je zowel gebruik maakt van de energie van edelstenen (Aarde- energie) als de boodschappen en energie van engelen, lichtmeesters en godinnen (Hemelse-energie). Deze kaarten in combinatie met edelstenen zijn ideaal om een proces van diepgaande transformatie op gang te brengen en te begeleiden.  Ze helpen je “jezelf te leren kennen” (de weg naar binnen)  maar ook “je zelf te (durven) zijn”(de weg naar buiten). Ken jezelf – Ben jezelfHet programma bestaat uit 3 onderdelen met ieder een eigen thema 
In dit programma ga je werken met energie van Hemel en Aarde.  Je kunt het programma op je eigen tempo doorlopen. Ieder onderdeel bestaat uit een reeks van 18 verschillende mandala-kaarten. Elke kaart vertegenwoordigt de energie van een bepaalde edelsteen met bijbehorende Kristal Engel. Deze energie wordt, afhankelijk van het thema, gecombineerd met de energie van een bepaalde engel, lichtmeester of godin voor begeleiding. Naast de specifieke boodschap van iedere kaart is er ook een overkoepelend thema per onderdeel.

Deel 1 - Engelen 444

Persoonlijke kracht en heling

De engelen zullen je helpen bij persoonlijke heling van lichaam, geest en ziel. De focus ligt op persoonlijke heling, werken aan jezelf voor je spirituele ontwikkeling. Als je je ergens zorgen over maakt, ook al ligt de situatie buiten jezelf, kun je beter de wijze waarop je op de situatie reageert aanpassen dan de situatie zelf proberen te veranderen. De grootste kracht om je leven te veranderen ligt in het werken aan jezelf, persoonlijke kracht en heling komen op je pad.

Deel 2 – Lichtmeesters 333

Intens spiritueel

De lichtmeesters zullen je spirituele groei ondersteunen en je helpen om met succes spirituele tests en initiaties te doorstaan. De focus is intens spiritueel gericht op een groeispurt op spiritueel gebied. Je wordt geconfronteerd met zaken die van belang zijn voor je spirituele ontwikkeling en getest door het leven. Je blijft geloven in jezelf, vertrouwen houden en doorgaan omdat je leert dat volgens goddelijke timing elke kwestie die op een bepaald moment op jouw van toepassing is voorbijgaat. Je zult daardoor aanzienlijk groeien en in staat zijn om het leven dat op jou ligt te wachten meer te aanvaarden.

Deel 3 –Godinnen 888

Innerlijk en uiterlijk op één lijn

De godinnen zullen je in staat stellen volledig te incarneren en je zielsdoel in de wereld tot uitdrukking te brengen. Het spirituele werk is gefocused op wat er gebeurt in je fysieke wereld: Wat tot leven komt, niet alleen innerlijk maar ook uiterlijk. Je innerlijke wereld en je fysieke wereld komen meer op één lijn te liggen. Je leert dat je erop kunt vertrouwen dat de resultaten waar je naartoe werkt en op hoopt volgens goddelijke timing en wijsheid zich zullen manifesteren.