Healing mentaal & emotioneel Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog

Onafhankelijkheid

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog is gericht op Onafhankelijkheid. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied 

Door te werken met de energie van Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog kun je gezonde onafhankelijkheid bereiken.

Onafhankelijkheid van de Ziel
De spirituele onafhankelijkheid van de ziel blijft gedurende haar hele bestaan ​​intact. Het is echter wel zo dat naarmate de ziel volwassener wordt, ze meer bereid is om te leven voor het groter goed en volgens een hogere waarheid. Sommigen denken misschien dat dit betekent dat persoonlijke keuzes wegvallen naarmate ze meer volgen wat de hogere leiding  hen aangeeft over wat ze moeten doen en wanneer. Maar dat is helemaal niet het geval. Het is zelfs een nogal belangrijke spirituele les die we als mensheid nog moeten leren en dat is de les van gezonde onafhankelijkheid. In het Westen, waar individualiteit vaak als ‘cool’ wordt gezien, zou je aannemen dat onafhankelijkheid een vanzelfsprekend onderdeel is van onze manier van leven.  Er is echter een afhankelijkheid die in ons schuilt die we liever niet willen toegeven en ook in de maatschappij is vaak de overtuiging dat we de regels moeten volgen. Soms is dit voor sociale harmonie en dat is om die reden ook zeker behulpzaam. Op andere momenten echter raken we zo verstrikt in wat we denken dat het juiste is om te doen, dat we onze onafhankelijkheid opofferen om op veilig te spelen. We kiezen dan hetgeen waarvan we denken dat het acceptabel is. Dit is vaak gebaseerd op informatie uit de media en de meningen van anderen. Vaak is dat enkel een mentale keuze en niet gebaseerd op wat voor ons als juist aanvoelt in ons hart.

Onderlinge afhankelijkheid zorgt voor balans
Voordat we op een andere manier onze keuzes kunnen gaan maken moeten we eerst erkennen dat we ons soms afhankelijk opstellen om door anderen te worden geaccepteerd. We doen misschien alsof het niet zo is of schamen ons ervoor. Als we het niet erkennen en als deel van wie we zijn accepteren zal het in de schaduw blijven en kunnen we niet volledig groeien en leven. Als we onze afhankelijke kant accepteren, staan ​​we meer open voor verbinding met anderen. Als we daarnaast ook onze onafhankelijke kant accepteren, staan ​​we open voor het verkennen van onze individualiteit. Door beide in evenwicht te brengen, kunnen we geven en ontvangen in onze relaties met anderen en in de relatie die we hebben met onszelf. Deze onderlinge afhankelijkheid is de stroom tussen kracht en kwetsbaarheid die optreedt als we bewust in verbinding staan ​​met de wereld om ons heen. De gave van onderlinge afhankelijkheid vereist dat we onze afhankelijke en onafhankelijke kanten in evenwicht brengen, in het besef dat beide waardevol zijn. 

Kristal Mandala - Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog - Onafhankelijkheid

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Er zijn drie manieren waarop je weet of je deze genezing nodig hebt.
Ten eerste worstel je misschien met je onafhankelijkheid – jouw recht om een ​​vrije geest te zijn met eigen verantwoordelijkheid en eigen keuzes. Misschien kunnen je familie, vrienden of partner dit niet accepteren en willen ze altijd keuzes voor jou te maken. Of misschien twijfel je aan jezelf of je wel in staat bent om op alle niveaus voor jezelf te zorgen (zoals bijv. financieel, emotioneel).

Tweede optie is dat je misschien worstelt met je afhankelijkheid. Je voelt je erin vastgelopen of je ontkent het volledig omdat je het beschamend vindt en het verafschuwt. Het voelt alsof je een kind bent in plaats van een volwassene omdat je in een bepaald gebied van je leven nog steeds het gevoel hebt dat je het niet goed alleen kunt. Dit is niet de waarheid maar een vertrouwenskwestie. Want door meer te vertrouwen en verwachtingen los te laten zal het leven je bieden wat je nodig hebt om onafhankelijk te functioneren.

Ten derde en tot slot, is het misschien tijd voor jou om te beseffen dat er altijd onderlinge afhankelijkheid zal zijn. Dit is accepteren dat ‘geen mens een eiland is’ en zo kun je balans vinden tussen onafhankelijkheid en afhankelijkheid. Je bent klaar om je eigen leven te leiden, maar je staat open voor de hulp die het leven je gaandeweg zal bieden. Je bent bereid om een ​​avontuur in het leven aan te gaan, en je gaat je steentje bijdragen zoal ieder van ons dat doet. Je bent klaar om de balans te vinden en ernaar te leven.