Spirituele wijsheid Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog

Onafhankelijkheid

De Spirituele wijsheid van Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog gaat over Onafhankelijkheid. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Boodschap Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog
Je hebt grote moed en licht in je en altijd de keuze om voor een beter leven te kiezen dat meer bij je past. Je kunt ervoor kiezen om altijd open te staan voor meer en uit een uitputtend en armoedig bestaan stappen. Niemand kan je gevangen houden je hoeft je niet te laten tegenhouden. Je hebt kracht en kennis om op je eigen manier te leven dus onderneem actie om je dromen na te jagen en wacht niet langer. Niemand anders dan jij weet beter hoe je moet leven en wat je in je hart hebt om te geven. Geef je angst op en ga groots leven want je ziel is moedig en groot. Laat je leiden door je ziel, wij zullen je daarbij helpen. Het avontuur ligt op jou te wachten er is zoveel voor jou om te zijn en te doen. We helpen je graag jouw leven te leiden als een groot avontuur. Maak je niet zo veel zorgen over het wanneer en hoe maar leef van dag tot dag. Wees moedig, droom groots, zet elke dag een stap want alles goed komt. Vind je innerlijke trots en samen gaan we op avontuur want er is altijd een nieuw avontuur dat roept. Zo breek je muren af en opent je hart zodat je meer intens het leven kunt leven. Samenleven met het goddelijke als man en vrouw in harmonie en vrede. Elke verveling of uitstelgedrag laat je nu los zodat je dapper het leven gaat leven dat altijd voor jou bedoeld was.

Je hebt de moed om te ontsnappen
Als dit orakel naar je toe komt, is er een kans om te ontsnappen aan een beperkende gemeenschap om op een nieuwe manier in je goddelijke bestemming te stappen. Na verloop van tijd zul je verbinding maken met een nieuwe gemeenschap maar het kan zijn dat je eerst een tijdje alleen verder moet gaan. Daar is moed voor nodig, maar dat heb je in overvloed. Sommige mensen om je heen zullen schrikken omdat ze niet begrijpen waarom je daarvoor kiest. Je weet misschien zelf niet eens precies waarom je dat doet. Echter als je een instinct voelt voor groei, vertrouw er dan op. Je ongetemde innerlijke natuur staat op en tilt je uit de wereld die je hebt gekend naar een meer levendig, stralend en liefdevol leven. Andere zielen die dit ook willen zullen naar je licht worden aangetrokken.

Ongetemde natuur van het goddelijke
Het goddelijke is liefdevol, teder en barmhartig. Het is mededogen, wijsheid en vrede maar het is ook wild. Het is natuurlijk en vrij, met een instinct voor groei. We kunnen voor haar terugdeinzen of haar manier van werken bewonderen en beseffen dat het leven gedijt op natuurlijke wijze. Dat kan ruig en ongetemd zijn en de goddelijke geest in jou kan dat ook zijn. Het wil groeien en het zal alles wat zijn vrijheid beperkt, om te zijn wat het is, van zich afschudden. Dat kan tijd kosten – zelfs levens – maar als de kracht van binnen voldoende is opgebouwd, kunnen degenen die je proberen te beheersen of te temmen, maar beter uitkijken. Dit is niet egoïstisch of wreed en het heeft ook niets te maken met onvolwassenheid. Maar om conditionering, laag voor laag, kwijt te raken, heb je moed nodig en moet je vertrouwen op een zelf dat je nog niet helemaal kent.

Kristal Mandala - Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog - Onafhankelijkheid

Volg je “wilde tijger natuur” en ontdek je authenticiteit
Je geest kan je vertellen dat je je aan de regels van de samenleving moet houden en jezelf moet dwingen om je op een bepaalde manier te gedragen. Want als je dat niet doet zou men je kunnen zien als iemand zonder mededogen, waarde of beminnelijkheid. Of je wordt gezien als lui, egoïstisch of je wordt afgewezen en eenzaam. Dit zijn angsten waar ons verstand zich aan vasthoudt en die er voor zorgen dat je opgesloten blijft.

Als je vanuit je natuurlijke ongetemde aard leeft dan zul je je authenticiteit ontdekken. Je ontdekt wie je bent en geeft jezelf toestemming om te erkennen dat je een spiritueel wezen bent. Je staat jezelf meer bewegingsvrijgheid toe in je manier van leven dan door de samenleving wordt voorgeschreven. Je vertrouwt op spirituele wetten en bent bereid risico’s te nemen om authentieke creatieve visies tot leven te brengen. Als de samenleving je voorschrijft hoe, wanneer en welk pad je moet bewandelen om succesvol te worden dan laat je van je horen. Je hebt een afkeer van dat soort beangstigende bekrompenheid en volgt je “wilde tijgernatuur”. Je leeft een kleurrijk, levendig leven dat soms onvoorspelbaar is maar zoveel meer zielsbevredigend is dan ‘spelen volgens de regels van de samenleving’.  Het toelaten van je ongetemde innerlijke natuur zal geen schadelijke invloed op je wereld hebben,  integendeel zelfs. Het zal je bevrijden om te leven en lief te hebben zoals je wilt. Het opent je om een ​​open kanaal te worden waar goddelijke genade doorheen kan stromen. Je leven wordt gevuld met mysterie en magie. Je voelt je de beste versie van jezelf en wordt een ware weerspiegeling van je goddelijke schoonheid.