Voorstellen Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog

Tijgeroog - Moed

Tijgeroog edelsteen werking

Tijgersoog is typisch goudbruin, zoals een gele tijger, met banden en chatoyance (wat een reflecterend uiterlijk betekent) dat straalt van levendigheid. Er is ook rood tijgeroog (een meer stabiliserende versie) en blauw tijgeroog (hoog vibrerend en kalmerend effect). De steen waarmee we ons verbinden in de Kristal Challenge is Gouden of Geel Tijgeroog, dat bruine, gouden en warme gele banden heeft.

Werking Tijgeroog
Tijgeroog bevat veel van de spirit van de tijger zoals kracht, moed, onafhankelijkheid, toewijding en waardigheid. Als je van tijger-energie houdt, zul je waarschijnlijk ook van deze steen houden. Het verwarmt het lichaam en versterkt het zonnevlechtchakra (het centrum waardoor de actie door ons heen plaatsvindt). Met een geblokkeerde zonnevlecht, of een zonnevlecht die niet sterk genoeg is om de goddelijke inspiratie die door ons heen stroomt, te verwerken, manifesteren onze visioenen zich niet en kunnen we het gevoel hebben dat we vol geweldige ideeën zitten, maar die geen vervolg hebben. Dit kan erg frustrerend zijn. We missen misschien de toewijding en discipline die nodig zijn om een ​​project tot een goed einde te brengen en we kunnen het gevoel krijgen dat we falen of nog steeds niet slagen. We kunnen ervoor zorgen dat deze zonnevlecht-deficiëntie iets betekent dat het niet betekent – dat er iets mis is met onze ideeën of met ons – terwijl het in werkelijkheid goed gaat met ons en onze ideeën geweldig. Ons zonnevlechtchakra hoeft alleen maar te worden schoongemaakt en versterkt.

Tijgersoog helpt ons spirituele energie in het lichaam te brengen en deze door te voeren naar de lagere chakra’s, waardoor we geaard worden in een doe-realiteit (in plaats van dromen). Als je de neiging hebt om een ​​beetje aan de dromerige kant te zijn, soms zelfs vaag en besluiteloos, helpt Tijgeroog je om je te concentreren, meer aanwezig te worden in je lichaam en in de fysieke realiteit. Het helpt je zielsenergie door je lichaam te laten stromen, wat essentieel is om je innerlijke dromen te manifesteren in de fysieke realiteit. Tijgersoog lost verkeerde twijfels over eigenwaarde op en helpt ons onze talenten te identificeren met een nauwkeurige perceptie. Het helpt bij het versterken van instincten en paranormale kennis van de onderbuik (onderbuikgevoel), waardoor zekerheid van actie wordt ontketend waar er in het verleden twijfel of besluiteloosheid was. Het helpt ons energieveld te versterken en te beschermen. Bovendien kan het moed geven aan een anders zo vriendelijke ziel om “NEE!” te zeggen en voor de verandering met groot gemak.

Meer lezen over de werking van Tijgeroog

Aartsengel Adnachiël - Avontuur

Kristal Mandala - Aartsengel Adnachiël & Tijgeroog - Onafhankelijkheid

“Het leven is te kort om niet wild en vrij te leven. Het is een avontuur, een kans om te spelen, met een goddelijk hart. Liefhebben en bemind worden is een geweldig avontuur. Om iemands talenten te delen zonder angst of debat. Om gewoon in de wereld te zijn en te weten dat je veilig bent, om buiten je comfortzone te stappen, een andere plek te verkennen, groter van geest te worden dan je ooit had kunnen denken, zo is het om door mij geleid te worden. Op elke hoek is een nieuw avontuur, er is altijd iets nieuws en interessants te leren. Wees een pionier op je eigen unieke manier want ook jij kunt elke dag een verschil maken. Bekijk elke nieuwe ervaring met een frisse blik als een kind dat aan het spelen. Je kunt anderen helpen hun leven te leiden zonder bang te zijn dat je in de weg zit. Je kunt nieuwsgierig zijn, je kunt ontdekken en slagen. Geloof in het leven en in jezelf is alles wat je nodig hebt. ” Aartsengel Adnachiel gaat door met wat er moet gebeuren en doet het gewoon. Hij analyseert en denkt niet, maar reageert gewoon op de stroom van goddelijke energie en laat het door hem heen gebeuren. Als gevolg hiervan heeft hij veel levenskracht, hij is erg energiek maar geinspireerd vanuit het derde oog. Er is ook een minder bewuste en geïnspireerde versie van ‘nu handelen en later denken’ die niet altijd verstandig is. Het andere uiterste is als we te veel denken en alle standpunten in overweging nemen, totdat we verlamd zijn door besluiteloosheid. Zo ontstaat uitstel, overweldiging en zelfs geblokkeerde creativiteit zodat we ons vastgelopen voelen. Aartsengel Adnachiel leidt ons naar een bewustzijn tussen deze twee uitersten. Waar we niet zolang nadenken over onze opties en verward raken door onze argumenten zodat we vast komen te zitten. Maar ook niet gedachteloos in situaties springen zonder eerst onze innerlijke instincten te raadplegen.

Adnachiel helpt ons in contact te komen met ons instinctieve zelf en het te leren vertrouwen. Als we het weten, weten we het en handelen we zonder angst of twijfel aan onszelf. We handelen niet vanuit een plaats van denken, we handelen vanuit een innerlijk instinct en inspiratie. We laten de actie via ons gebeuren, we vertragen het niet door analyse en we bedenken het niet door te veel na te denken. We voelen een gevoel van vertrouwen bij het ondernemen van de actie en we laten het gebeuren. Het gemak waarmee we met een dergelijke houding productief kunnen zijn, is buitengewoon. Productiviteit heeft de neiging de productiviteit te vergroten. Ben je ooit creatief verdiept geweest in een project en stroomde er plotseling zoveel nieuwe ideeën? Je kanalen zijn dan open en je blokkeert je stroom niet – dus je leven gebeurt directer. Dit is de onverschrokken stroom en aanwezigheid in het nu, waar het leven werkelijk plaatsvindt. Aartsengel Adnachiel helpt ons dit te bereiken.