Healing op Ziels niveau Aartsengel Anaël & Roze Calciet

Van ontkenning naar Goddelijke Genade

Healing op Ziels niveau met Aartsengel Anaël & Roze Calciet is gericht op “Van ontkenning naar Goddelijke Genade”. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Aartsengel Anaël & Roze Calciet behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Van ontkenning naar Goddelijke Genade
Veel oude zielen hebben een interesse, passie en diepe toewijding aan zelfheling en heling van anderen. Dit is een intuïtieve erkenning van hun zielsdoel maar ook van hun wonden. Want deze zielen hebben geleerd dat hun wonden de plekken zijn waar het licht doorheen komt. Het zijn de opgelopen verwondingen die mededogen leren en het mogelijk maken om grote wijsheid te ontwikkelen tijdens hun helingsproces. Er is echter een tijd dat het zich focussen op de wond moet stoppen zodat de wond eindelijk kan helen en men hetgeen dat geleerd is in praktijk kan brengen. Zo hoeft de wond die onbewust gedrag stimuleerde waardoor zich herhalende patronen van lijden en teleurstelling vormden niet langer in leven te blijven.

Jezelf toestaan om goddelijke hulp te ontvangen
Er ontstaan groeven in de ziel door karmische patronen die worden herhaald en herhaald totdat er een les is geleerd. Soms echter, vooral bij oude zielen, zijn deze groeven zo diep na zoveel levens, dat het moeilijk is voor de ziel om zichzelf uit het karmische gewicht van een zich herhalend patroon te verheffen. Soms hebben deze zielen gewoon goddelijke hulp nodig. Ze moeten zichzelf dan wel toestaan ​​de goddelijke hulp te ontvangen, want het stroomt alleen gewillig en gemakkelijk naar hen toe als ze het kunnen ontvangen. We kunnen alleen ontvangen als we in staat zijn om te erkennen en onvoorwaardelijk te accepteren waar we zijn en misschien ook waar we heen zouden willen. We kunnen onze menselijkheid accepteren door onvoorwaardelijk te accepteren dat we hier niet zijn om een ​​leven enkel voor onszelf te leiden, maar juist een leven in harmonie met de rest van het leven. Als we de last die we voelen ‘van alles zelf moeten doen’ van onze schouders nemen en onze behoefte aan hulp accepteren dan ontvangen we de zegeningen van Aartsengel Anaël en de engel van Mangano Calciet.

Kristal Mandala - Aartsengel Anaël & Roze Calciet

Hoe weet je of je heling op dit niveau nodig hebt?
Soms geloven we dat we een situatie volledig accepteren en misschien doen we dat ook wel op een bepaald niveau (vaak mentaal). Maar misschien hebben we iets onderliggends nog niet helemaal losgelaten en vragen we ons nog steeds af of we het misschien anders of beter hadden kunnen doen. Onvoorwaardelijke acceptatie brengt ons naar een dieper niveau van acceptatie dat de voltooiing van een ervaring mogelijk maakt, door van de ervaring te leren en ons er ook van bevrijdt om verder te gaan. Je ziel is naar deze planeet gekomen met een ​​bepaalde spirituele bestemming. Soms wordt dit je levenspad of doel genoemd, en in wezen is je zielsdoel om zoveel als je kunt volledig jezelf te zijn. Door de totale acceptatie van jezelf – diep vanuit je ziel en je hart, niet enkel mentaal – stromen kansen en ervaringen gemakkelijk naar je toe in goddelijke perfectie.

Je weet dan dat je jezelf niet hoeft te vergelijken met anderen en je gelooft ook niet dat andere met jou moeten worden vergeleken. Je accepteert gewoon dat alle goddelijke wezens zijn zoals ze bedoeld zijn. Het zijn gewoon verschillende gezichten van het goddelijke, Als je weet dat je bent zoals je bedoeld bent, is het veel gemakkelijker te accepteren dat anderen dat ook zijn en dan stroomt het leven zoals het hoort. Als bovenstaande nog niet voor jou geldt dan weet je dat je zielsheling nodig hebt rond onvoorwaardelijke acceptatie. Engel van roze calciet en Aartsengel Anaël zijn naar je toegekomen omdat ze voelen wat je op dit moment nodig hebt om je ziel volledig te manifesteren op deze planeet en ze willen je dit geven. De enige vraag voor jou op dit moment is: kun je jezelf toestemming geven om je aan dit proces over te geven en te ontvangen, zelfs als dat betekent dat je eerst je pijn onder ogen moet zien en voelen voordat je het kunt accepteren en het vervolgens los kunt laten? Je zou dit geschenk op dit moment niet aangeboden krijgen als je er niet klaar voor bent en niet in staat zou zijn tot heling. Dus geloof in jezelf en ga ervoor.