Spirituele wijsheid Aartsengel Anaël & Roze Calciet

Onvoorwaardelijke Acceptatie

De Spirituele wijsheid van Aartsengel Anaël & Mangano Calciet gaat over Acceptatie. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Acceptatie is geen nederlaag maar een opening naar succes
We willen dat je je vermogen respecteert om liefde, rijkdom, welzijn te creëren. We kunnen je het beste helpen als je ons niet op de proef stelt door te vragen waarom dit of waarom dat. Dit sluit enkel je hart en zorgt ervoor dat je een stap terug doet. In plaats daarvan is het beter het leven te laten stromen door te accepteren zodat je spiritueel kunt groeien omdat je leert het verleden achter je te laten en je hart te openen zodat liefde je kan vinden. Onvoorwaardelijke acceptatie geeft je de vrijheid om te vertrouwen en je kunt de rest aan ons overlaten. Open je hart voor acceptatie en vrede en je zult open, vertrouwend en vrij zijn. Zo wordt onze energie gemakkelijk door je ontvangen en kunnen we je helpen om te zien hoeveel gemakkelijker je leven kan zijn.

Ontspan en accepteer waar je nu bent
Als je een moeilijke tijd hebt, hebt geleden of heel hard werkt of probeert een uitdaging te overwinnen dan brengt dit orakel je een boodschap. Het vraagt je om je hart te verzachten en je grip los te laten op wat je hoopt te bereiken. Het betekent niet dat je het moet opgeven, verre van dat. Het orakel suggereert eerder dat je je ontspant en accepteert waar je nu bent. Als je dit namelijk doet met alles wat je tot nu toe hebt bereikt, en zelfs met de uitdaging die nog voor je ligt zul je er doorheen gaan met minder weerstand en meer bewust besef en meer constructieve keuzes. Door te accepteren wat er nu gebeurt zul je je gaan realiseren dat er een gemakkelijkere manier is. En die verdien je, dus ontspan en sta jezelf toe het te ontvangen volgens goddelijke genade en mededogen.

Wanneer een situatie je lijkt tegen te werken, kunt je er zeker van zijn dat er informatie is die je nog niet kunt zien. Er is een groter plaatje en op de een of andere manier is wat er gebeurt iets dat je liefdevol zal dienen om je goddelijke bestemming te vervullen. Je kunt dus met vertrouwen doorgaan zelfs als het volledige begrip waarom iets is zoals het is je op dat moment niet duidelijk is. Als iets in eerste instantie een belemmering lijkt te zijn zal het begrijpen ervan later tot je kunnen komen. Het kan zijn dat je in de loop van de tijd de mysterieuze werking van goddelijke liefde in je leven volledig gaat begrijpen maar het kan ook zijn of dat je het nooit echt begrijpt. De keuze is aan jou óf accepteren dat het leven van je houdt, zelfs als je niet begrijpt wat er gebeurt, óf in wantrouwen en angst leven. Acceptatie stelt je in staat om te leven vanuit een liefdevolle plek. Je zult meer vrede in je hart voelen en meer kracht hebben om te groeien en te evolueren tijdens je levensreis.

Kristal Mandala - Aartsengel Anaël & Roze Calciet

Acceptatie betekent niet dat je de strijd opgeeft
Het kan op zelfbehoud lijken om weerstand te bieden aan een situatie die onaangenaam of ongewenst lijkt. Zoals bij een kans die je lijkt te worden ontzegd en waarvan je zeker bent dat het een perfecte stap voor je zou zijn. Of situaties je lijken te ondersteunen, of dat de timing goed lijkt te zijn voor het realiseren van je dromen het maakt niet uit. Het universum sluit alleen een deur voor je als deze je geen toegang geeft naar waar je het beste heen kunt gaan. Dus het is juist goed voor je om te accepteren wat er gebeurt. 

Soms kan acceptatie dwaas lijken, alsof je niet zou moet vechten voor wat je echt wilt. Het is waar dat je moed en vastberadenheid nodig hebt om je pad te bewandelen en obstakels in het leven te overwinnen. Om te groeien is kracht van lichaam, geest en ziel nodig. Toch is er een verschil tussen vechten tegen het leven en groeien door de uitdagingen die het biedt. Zonder vertrouwen zou je uiteindelijk energie kunnen steken in de strijd tegen een situatie die jou juist probeert te helpen. Het is dan verstandiger om te accepteren wat er gebeurt en te vragen: “Hoe kan ik hier het beste op reageren?” Acceptatie betekent niet dat je de strijd opgeeft. Het betekent juist dat je leert vechten maar dan vanuit je hart zodat je kunt groeien door te vertrouwen in hoe het leven je richting geeft in plaats van je ertegen te verzetten.