Healing mentaal & emotioneel Aartsengel Gabriël & Turkoois

“Jezelf laten Zien”

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Aartsengel Gabriël & Turkoois is gericht op “Jezelf laten Zien”. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Aartsengel Gabriël & Turkoois behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied – Reinigingsproces

Door te werken met de energie van Aartsengel Gabriël & Turkoois kun je je mentaal en emotioneel reinigen.

Spirituele Autoriteit vraagt om reinigingsproces
Vaak staan we niet stil bij hetgeen een mentaal en emotionele reiniging ons kan brengen. Maar als we er daadwerkelijk een ondergaan dan voelen we ons daarna zo geweldig, zo productief, gelukkig en geliefd dat we ons kunnen gaan afvragen waarom we het niet vaker doen. We merken pas dat er mentale- en emotionele balast zich opstapelt en er iets verstopt of geblokkeerd raakt als het behoorlijk dramatisch wordt en we ons daardoor niet meer zo goed voelen. Hoe beter we op onszelf zijn afgestemd hoe gemakkelijker het is om aan te voelen wanneer we een energie-reiniging nodig hebben. Een emotionele of mentale reiniging kan ons helpen om ons energieker, beter en gelukkiger te voelen.  Net zoals we ons na het reinigen van ons lichaam, door een douche of duik in de zee, beter kunnen voelen. Je emotioneel of psychisch reinigen is gemakkelijk te doen. Je hoeft er geen reis naar de zee voor te maken je kunt het gewoon doen vanuit je luie stoel.

Als je een gewoonte probeert te ontgroeien, of dat nu iets fysieks is of een manier van denken of geloven, dan heb je een reiniging nodig. Op zulke momenten spoel je zogezegd het hele systeem door. Je probeert het oude te verwijderen zodat je het kunt vervangen door het nieuwe. Net zoals je onkruid uit een tuin zou verwijderen voordat je nieuwe zaden plant om er zo zeker van te zijn dat er een ​​sterkere en gezondere plant kan groeien. Zo reinig je ook je eigen systeem van oude energie, voordat je nieuwe overtuigingen of gedragingen plant. Wanneer je je meer verbindt en gaat vertrouwen op je eigen spirituele autoriteit zullen er conditionering zijn waarvan je het beste afscheid kunt nemen omdat ze niet meer nuttig zijn. Heling met Aartsengel Gabriël & Turkoois is bedoeld voor dit specifieke reinigingsproces.

Kristal Mandala -Aartsengel Gabriël & Turkoois - "Jezelf laten zien"

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Misschien ben je je er niet bewust van dat je bezig bent je te verbinden met je eigen spirituele autoriteit. Maar je kunt het herkennen aan het minder vaak de mening van anderen vragen ​​en meer naar je eigen waarheden zoeken. Dus als je meer waarde gaat hechten aan wat je zelf denkt of voelt en minder geïnteresseerd bent in de meningen die anderen over je hebben dan ga je op deze reis. Als je op zoek bent naar je eigen creatieve stem, je eigen (levens)stijl en hetgeen dat echte passie in je opwekt, dan kun je baat hebben bij healing op dit niveau.

Het werken met de energie van Aartsengel Gabriël & Turkoois kan je ondersteunen bij je zoektocht naar je eigen persoonlijkheid of identiteit, je roeping of levenspad en je eigen stem (letterlijk in hoe je jezelf uitdrukt, of symbolisch in een manier van schrijven, poëzie of zelfs persoonlijke stijl) .