Healing op Ziels niveau Aartsengel Gabriël & Turkoois

“Jezelf laten Zien”

Healing op Ziels niveau met Aartsengel Gabriël & Turkoois is gericht op “Jezelf laten Zien”. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Aartsengel Gabriël & Turkoois behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau – Je Spirituele Autoriteit Claimen

Door te werken met de energie van Aartsengel Gabriël en Turkoois ben je in staat om je Spirituele Autoriteit op te eisen. 

Jij bent je eigen leraar
Elke leraar die zegt: “Volg mij gewoon”, zonder de ander aan te moedigen om te leren luisteren naar zijn eigen innerlijke weten, zal volgelingen en afhankelijke personen creëren in plaats van spiritueel bekrachtigde mensen. We hebben allemaal de goddelijke vonk, de goeroe in ons. Hoewel het goed is om open te staan ​​voor suggesties van degenen die we vertrouwen, kan niemand onze eigen goddelijke autoriteit en verantwoordelijkheid voor onszelf overnemen. We hebben vrije wil gekregen wat ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Je kunt ervoor kiezen om je macht volledig over te dragen aan een ander, zoals een spirituele leraar. De keuze om dit wel of niet te doen is aan jou.

Een wijze ziel zal je helpen je eigen innerlijke autoriteit te herstellen er een brug naartoe te slaan zodat je kunt gaan beseffen wat je echte aard is. Tijdens je reis zul je veel liefdevolle leraren en helpers ontmoeten, van wie je er velen op dat moment misschien niet als zodanig zult herkennen. Soms zullen we voelen dat we vooruit gaan, soms kunnen we ons zorgen maken dat we terugvallen. We krijgen echter altijd hulp aangeboden om de weg te vinden naar onze ultieme waarheid, de realisatie van de goddelijke autoriteit, de goddelijke vonk en waarheid die in ons ligt. Aan deze innerlijke waarheid kunnen we ons veilig overgeven, in de wetenschap dat het ons met onvoorwaardelijke liefde zal leiden.

Bij onze vrije wil hoort keuze, autoriteit en vrijheid
Ieder van ons heeft zijn eigen spirituele integriteit en autoriteit binnen die vrije wil. We vinden allen onze weg terug om dat deel van onszelf te ontwaken. Uiteindelijk moet ieder van ons het innerlijke spirituele gezag aanvaarden, en de spirituele verantwoordelijkheid die daarbij hoort (samen met spirituele vrijheid). Leren om twijfel aan jezelf te overwinnen en innerlijk weten niet te verwarren met arrogantie of een onwil om ontvankelijk te zijn voor de wijsheid van anderen, is een manier om de spirituele autoriteit in je aan te boren. Dit deel van jou zal je duidelijk laten weten wanneer iets dient en wanneer niet. Het zal je helpen keuzes in je leven te maken die je helpen groeien. Het zal het deel zijn dat zegt: “Weet je wat, iedereen maakt zich zorgen over deze situatie in je leven, maar ik laat je weten, dit is precies hoe het nu bedoeld is (ook al lijkt dat rationeel niet zo) het is oké, dus blijf erbij en wees geduldig. ” Het is de innerlijke spirituele autoriteit die je de kracht geeft om je waarheden na te leven, zelfs in weerwil van conventionele ‘wijsheid’ of van degenen die je als autoriteitsfiguren ziet in je leven.

Op een gegeven moment zul je je eigen goddelijke autoriteit worden. Je zult leren vertrouwen op je eigen goddelijke verbinding, en vertrouwen hebben in jezelf en je relatie met het leven en het goddelijke. Misschien heb je onderweg geweldige helpers, zelfs goeroes en geliefde gidsen, maar het ware pad leidt je altijd naar het goddelijke in je. Naarmate dit zich ontvouwt, besef je steeds meer dat je zelf kiest hoe je gaat leven, in overeenstemming met je eigen waarheden of niet. Door deze zielsontwikkeling kun je aansluiten bij de co-creatieve krachten in plaats van slaaf te zijn van massacultuur en sociale conditionering. Alleen dan ben je in staat om te zorgen voor heling, bevrijding en creativiteit op deze planeet. Je stapt in je spiritueel leiderschap.

Kristal Mandala -Aartsengel Gabriël & Turkoois - "Jezelf laten zien"

Je spirituele autoriteit aanvaarden
Het lijkt een paradoxale taak om je over te geven aan de goddelijke wil terwijl je een spirituele autoriteit voor jezelf moet worden. Dit is het echter niet omdat beide paden naar dezelfde eindbestemming leiden. Wat je zult ontdekken bij je reis naar binnen, naar je eigen hart, op zoek naar de waarheid en het spirituele recht op zelfbeschikking in jou, is dat dit deel één is met de goddelijke wil. Jij en het goddelijke zijn niet gescheiden. Je hart die je passie en doel inspireert, is hetzelfde als de stem van de wil van de Bron. Ze staan ​​niet op gespannen voet met elkaar, er is geen conflict tussen jouw eigen waarheid en goddelijke waarheid. Wat je voor jezelf wil, wil het goddelijke ook. Je kunt erop vertrouwen dat het Universum van je houdt, je ondersteund en luistert naar je verlangs en deze op de meest interessante, unieke en perfect manier mogelijk maakt. Door het verkeerde idee van een essentieel conflict tussen hoger en lager op te geven kan het vertrouwen in je eigen innerlijke spirituele autoriteit snel groeien.

In plaats van buiten jezelf te kijken, kun je gaan vertrouwen dat jouw eigen hart je zal leiden en dat niemand beter kan weten, dan deze goddelijke kracht in jou, wat je moet doen met je leven. Dus vertrouw op jezelf en ben bereid de verantwoordelijkheid te dragen. Je kunt een ander niet de schuld geven als iets niet werkt en ook niet vragen om iets voor jou te veranderen. Door dit vertrouwen wordt je leven veel interessanter, dynamischer, vrijer en leuker.  Je wordt in staat je oprecht over te geven aan de goddelijke liefde en kracht die in je is. Je voelt je meer verbonden, geliefd en gesteund bij het maken van keuzes en het leiden van je leven. Het goddelijke en jijzelf smelten samen.

Hoe weet je of je heling op dit niveau nodig hebt?
Als je het gevoel hebt dat anderen je tegenhouden, dan houd je jezelf tegen. Vaak is het zo dat je twijfels, over je vermogen om verstandig met macht, verantwoordelijkheid en vrijheid om te gaan, je ervan weerhouden om echt het goddelijke gezag in je op te eisen. De waarheid is dat we nooit echt in onze goddelijke kracht stappen totdat we er klaar voor zijn, bereid en in staat zijn om dat te doen. Anderen kunnen ons geen macht verlenen, hoe graag we dat ook zouden willen.  Als we toestaan ​​dat het leven, de ultieme leraar, ons leidt tot een diepere verbinding met onze eigen innerlijke leraar, zullen we onze innerlijke spirituele kracht en waardigheid vinden en anderen inspireren hetzelfde te doen. Het heeft geen zin om van leraar naar leraar te gaan en te hopen daar te vinden wat al in jou aanwezig is. In plaats van steun te zoeken bij de externe leraar om de lering binnenin te vinden, zoek je zo naar een externe leraar om het goddelijke voor jou te zijn. De energie van Turkoois kan je helpen bij de spirituele les van het nemen van goddelijke verantwoordelijkheid voor jezelf. Het kan je eigen spirituele autoriteit wakker maken.