Spirituele wijsheid Aartsengel Gabriël & Turkoois

“Jezelf laten zien”

De Spirituele wijsheid van Aartsengel Gabriël & Turkoois gaat over “Jezelf laten Zien”. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Het geschenk van Spirituele Autoriteit
Je hebt grote spirituele waarheid en licht in je wat je in deze wereld helder kunt laten schijnen. Je kunt anderen helpen om ook hun weg te vinden door gewoon jezelf te zijn en te doen wat voor jou echt voelt. We brengen je het geschenk om het verleden los te laten en teleurstelling over mislukking of valse starts van je af te laten glijden. We zuiveren je van alles dat niet langer je hoogste innerlijke waarheid dient zoals gemaakte afspraken, dingen die je hebt gezegd en beloften die je hebt gedaan. We helpen je alles los te laten wat je weghoudt van de nieuwe fase die begint. Je ontvangt van ons hoop, zuivering, kracht, bescherming en het bewustzijn om te zien, dat ook jij goddelijk innerlijke autoriteit hebt. Leef je waarheid en laat je licht helder stralen. Het is veilig om gezien te worden, je bent veilig in ons licht. Nu is het tijd om je goddelijke autoriteit te aanvaarden en je weg voorwaarts te kiezen en je licht te leven. Je bent en zal altijd een wezen zijn van goddelijke wil, met spiritueel gezag. Je bent uitverkoren om in je spirituele kracht te groeien en anderen met liefde te leiden. Je hebt deze taak gekregen met zegeningen van het Universum. Met steun van de aarde en met je innerlijke begeleiding, begint nu je inwijding in spiritueel gezag en leiderschap.

Het is veilig om gezien te worden
In dit leven is het de bedoeling dat je een soort spirituele leider bent, om licht, vrede, liefde en begeleiding te brengen die anderen om je heen nodig hebben. Wees niet bang voor hun reacties. Sommigen zullen van je houden om wat je doet. Anderen begrijpen het misschien niet, verzetten zich of vallen zelfs uit angst aan, maar in werkelijkheid kun je niet beschadigd worden. Je zult altijd zijn wat je bent en niemand kan dat ooit van je afnemen. Het is simpelweg niet mogelijk. Hoe vaak je ook bent gesaboteerd, ontkend, ontslagen of mishandeld, je vindt altijd weer je weg terug naar de waarheid van je hart.

Dit orakel geeft je begeleiding
Je ziel heeft in de loop van de tijd geleerd dat het onverwoestbaar is. Liefde zal je altijd in haar armen verwelkomen en je kunt je thuis voelen in je hart. De waarheid van liefde is er altijd voor je zelfs op momenten van ongemak ontstaan door op angst gebaseerde overtuigingen die je nog als realiteit beschouwt. 

Kristal Mandala -Aartsengel Gabriël & Turkoois - "Jezelf laten zien"

Ervaringen gebaseerd op angst heb je in het verleden gehad en je wilt hoe dan ook vanuit de waarheid van je innerlijke licht handelen. Je hebt besloten dat je liefde zult blijven dienen door de mensheid zoveel mogelijk te helpen, omdat je weet dat het Goddelijke van de mens houdt en een plan heeft voor de menselijke evolutie van angst naar liefde. Je weet dat als je liefde dient liefde jou dient. Je hebt de kracht ontwikkeld om je eigen waarheid  te kennen. Je hebt situaties die deze waarheid bedreigden overleeft en jezelf geheeld en nog steeds ben je hier. Je hebt leugens gehoord en je hebt ervoor gekozen om ze los te laten en op je eigen waarheid te vertrouwen. 

Je bent klaar om gezien te worden
Tijdens je spirituele reis heb je geleerd om vanuit je hart liefdevol en authentiek te schijnen, dus je bent klaar om gezien te worden. Het zal je niet ongelukkig of weemoedig maken. De liefde in jou is sterker dan de angst, afwijzing, twijfel of weerstand van de ander. Je hoeft niemand van iets te overtuigen. Je hoeft enkel je wijsheid te delen en je ware zelf te zijn. Het is veilig om gezien te worden voor wie en wat je bent. Dus laat je angst los zodat je de volgende stap op je levensreis kunt zetten.

Want vergeet niet dat als angst de kans krijgt het niet zal aarzelen om liefde te vernietigen. Je hoeft dit niet te laten gebeuren je hebt namelijk een keuze. Door jezelf middels vergeving te bevrijden van pijn uit het verleden krijg je de kans om opnieuw te beginnen op een onverschrokken, levendige, liefdevolle manier. Je hebt veel liefdevolle woorden om te delen met je hoger bewustzijn. Op je eigen manier, in jouw wereld en relaties, ben je een lichtdrager en een brenger van waarheid. Ondanks je ervaringen dat dit niet altijd goed werd ontvangen en soms zelfs resulteerde in belediging of bedreiging door degenen die bang waren voor liefde, heb je je nooit afgesloten van je waarheid. Je bent misschien wel wat terughoudender geworden om het vrijelijk te delen, maar je kunt je innerlijke wijsheid niet vergeten.