Healing mentaal & emotioneel Aartsengel Melchizedek & Seleniet

Vrede door Onthechting

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Aartsengel Melchizedek & Seleniet is gericht op Vrede door onthechting. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Aartsengel Melchizedek & Seleniet behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied 

Door te werken met de energie van Aartsengel Melchizedek & Seleniet kun je vrede ervaren door onthechting.

Loslaten laat energie stromen
Culturele conditionering, die onze geloofssystemen en levenservaringen vormgeeft, omvat vaak de gedachte dat als je iets loslaat, je het verliest. In feite kan angst ons ertoe brengen aan iets vast te houden waarmee we onze manifestatie juist remmen in plaats van bevorderen. De meesten van ons die wat innerlijk werk hebben gedaan, weten dat loslaten juist betekent dat we energie in beweging brengen. De beoefening ervan kan echter voor de meeste van ons een uitdaging zijn. Soms kan het aanvoelen alsof je moet stoppen met iets te willen.  Maar loslaten gaat niet over loslaten van willen maar meer over loslaten van hoe en wanneer je ontvangt wat je wilt. Je kunt ervan uitgaan dat wat je wilt, naar je toe zal komen. Je hoeft de goddelijke perfectie alleen maar toe te staan om de timing en de methode voor levering uit te werken.

Onthechting is Goddelijke Perfectie haar werk laten doen
Onthechting  gaat dus meer over het accepteren dat je kunt krijgen wat je wilt maar je moet het hoe en wanneer loslaten zodat het op zijn eigen manier naar je toe kan komen.  Zo maakt onthechting het wachten minder moeizaam voor ons. Maar daarnaast geeft het ook toestemming aan  goddelijke perfectie om voor de details te zorgen zodat alles zich op een perfecte manier kan ontvouwen, precies zo als het bedoeld is. Door hierop te vertrouwen eren we die hogere intelligentie en kan het haar werk doen. 

Kristal Mandala - Aartsengel Melchizedek & Seleniet - Goddelijke Perfectie

Als we hiermee beginnen kunnen er natuurlijk veel blokkades voor het accepteren van een hoger bewustzijn opkomen. Deze kunnen gaan over eigenwaarde (ben ik het wel waard), vertrouwen (wordt ik niet alsnog afgewezen of verraden) en angst (durf ik het wel). Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Door aanwezig te zijn bij die opkomende gevoelens en ze vrede te sturen, zal onthechting zich kunnen manifesteren. Zo zal onze levenservaring met nog meer gemak en minder weerstand gaan stromen met de goddelijke volmaaktheid die zich ontvouwt. Aartsengel Melchizedek & Seleniet kunnen hierbij helpen.

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Deze healing is iets voor jou als je als het ware een bestelling hebt geplaast bij het universum om iets te manifesteren (een verlangen, wens of droom) en je hebt het gevoelt dat het wordt vertraagd of tegengehouden. Je vraagt ​​je af of het is gehoord en erop is gereageerd of je vraagt je zelfs af of er überhaupt een reactie komt.