Healing op Ziels niveau Aartsengel Melchizedek & Seleniet

De Vrede van Goddelijke Perfectie

Healing op Ziels niveau met Aartsengel Melchizedek & Seleniet is gericht op de Vrede van Goddelijke Perfectie. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Aartsengel Melchizedek & Seleniet behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Onze taak of missie tijdens dit leven
Veel oude zielen hebben onderbewust of soms heel bewust een gevoel van een taak of missie om tijdens dit leven te voltooien. Er is een herkenning op een innerlijk niveau dat je bent geïncarneerd om iets op deze planeet te doen. Het kan gaan om het leren van een les, beheersen van een wijsheid of een ​​evenwichtig leven leiden en beter worden in het liefhebben van anderen. Of je taak is om een transformatie te ondergaan om het pad van goddelijke verlichting te beheersen en dan een leidend licht te zijn voor anderen die dat pad betreden. Het kan van alles en nog wat zijn en het beste en hoogste pad dat je kunt bewandelen, is je eigen pad – wat dat ook mag zijn. Dit gevoel van een innerlijke drang, een impuls om verder te gaan met je levenspad of zielsdoel kan variëren van een zacht duwtje om een ​​beter mens te zijn tot een diep, ongemakkelijk gevoel dat er iets is dat je eigenlijk zou moeten doen, zelfs als je niet precies weet wat dat is. Dit kan gepaard gaan met enige angst en frustratie, omdat het heel belangrijk kan aanvoelen, wat je zou moeten doen en je zou willen dat je wist wat het was.

Innerlijke drive als bron van zorgen
Vooral voor oude zielen is er meestal een gevoel dat er dit leven nogal wat gedaan moet worden. Oude zielen zijn in staat meer spirituele verantwoordelijkheid op zich te nemen en dit betekent meestal dat ze op zijn minst een paar spirituele lessen in dit leven te leren hebben en een behoorlijk deel van de aardse school onder de knie moeten krijgen. Dit gevoel van spirituele taken die moeten worden voltooid, kan een bron van innerlijke drive zijn maar ook een bron van grote zorgen en urgentie en soms zelf behoorlijk overweldigend zijn en voor angst en ongerustheid zorgen. Het kan namelijk erg stressvol zijn om dingen voor elkaar te krijgen zonder zeker te weten hoe je dat moet doen of wat die dingen precies zouden moeten zijn. Soms kan ons verlangen om zoveel dingen tegelijk te doen overweldigend zijn waardoor we kunnen vervallen in uitstelgedrag en angst omdat het te veel is voor ons energiesysteem. Er kan zelfs depressie ontstaan zodat de innerlijke taak die door de ziel wordt gewenst, wordt geblokkeerd door een fysieke realiteit die het leren belemmert.  

De vrede van Goddelijke Perfectie
Heling op zielsniveau die nodig is in elk van deze scenario’s is hetzelfde. Het is het loslaten van de identificatie met de chaos van het schijnbare drama door het gevoel van urgentie en te moeten streven en de daaruit voortvloeiende depressie of angst. Hierdoor kun je je weer afstemmen op het hogere bewustzijn van goddelijke perfectie. Er gebeurt echt iets wonderbaarlijks wanneer we dit kunnen doen – we beseffen dat alles is zoals het bedoeld is en er is niets om ons zorgen over te maken. Dit brengt ons vrede en zo kunnen we het leven laten gebeuren zodat het universum zich kan ontvouwen. Wij maken deel uit van die creatie we staan er niet los van. Terwijl het zich ontvouwt, doen wij dat ook.

Kristal Mandala - Aartsengel Melchizedek & Seleniet - Goddelijke Perfectie
Door geloof te hebben in en uiteindelijk de goddelijke perfectie te erkennen die in ons leven speelt, realiseren we ons dat “wat we willen ons ook wil” en dat de timing ervan ook perfect is. We zullen klaar zijn als de wereld klaar is en de wereld zal klaar zijn als we dat zijn – het is allemaal perfect. Vaak kunnen we dit pas terugkijkend beseffen. Een beroep doen op de goddelijke volmaaktheid die zich ontvouwt om ons in vrede te brengen, beschermt ons tegen onnodig lijden. Door deze vrede voelen we niet meer de noodzaak van diepere strijd om erachter te komen ‘waarom’. Zo kunnen we in plaats van te lijden vertrouwen hebben doordat we weten dat alles wordt geopenbaard in perfecte goddelijke timing. 

Hoe weet je of je heling op dit niveau nodig hebt?
Als je niet zeker weet wat je pad is of niet weet wat je moet doen of bepaalde dingen najaagt en je afvraagt ​​of deze belangrijk zijn dan kan heling nuttig zijn. Maar zelfs als je al op je pad bent maar gewoon meer duidelijkheid wil over de goddelijke puzzel waarvan je deel uitmaakt, dan is heling op dit niveau zinvol. Deze heling is ook voor degenen die worstelen om te begrijpen waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren in hun leven. Zelfs als ze het kunnen aanvaarden, willen ze misschien de nog diepere vrede ervaren die voortkomt uit een ervaring van de goddelijke perfectie die inzicht kan geven in het waarom. Dit bewustzijn kan plaatsvinden tijdens het werken met de energie van Aartsengel Melchizedek & Seleniet. Het proces van openbaring zal hierdoor op gang worden gebracht en de manier waarop het zich ontvouwt, zal op een natuurlijke wijze goddelijk perfect voor je zijn.