Spirituele wijsheid Aartsengel Melchizedek & Seleniet

Goddelijke Perfectie

De Spirituele wijsheid van Aartsengel Melchizedek & Seleniet gaat over Goddelijke Perfectie. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel
We brengen je de vrede van een hoger bewustzijn, de erkenning van goddelijke perfectie die nu in je leven speelt. We bieden je de rust om je de waarheid van je wezen en de goddelijke essentie van wie je bent te herinneren. En dat is zoveel meer dan je je kunt voorstellen. We tillen je van angst naar vrede, we helpen je te gaan van twijfel naar weten. Dit doen we door je open te stellen voor de herinnering dat je veilig en vrij bent, gekoesterd in de perfecte bloei van je innerlijke goddelijkheid. Laat ons nu bij je zijn. We helpen je eraan te herinneren dat er volledig van je wordt gehouden. Het is niet nodig om te vechten of weerstand te bieden aan wat is. Zelfs in de grootste storm is er een oog van stilte en op die plek kun je niet gekwetst worden. Ga nu met ons mee naar die stille tempel binnenin je en sta ons toe je met vrede te zegenen. Dan zul je je ontspannen en de perfectie zien van jouw goddelijkheid die zich ontvouwt.

Als er momenteel iets aan je lichaam, persoonlijkheid of geest is dat je stoort of een situatie in je leven die niet in overeenstemming lijkt met de goddelijke wil, put dan troost uit de boodschap die dit orakel voor je heeft. Wat er ook gebeurt het maakt allemaal deel uit van het goddelijke plan, inclusief de dingen waarvan je denkt dat ze niet bijzonder spiritueel zijn of gewoon dom of dwaas.  Als je dat nog niet kunt ziet vertrouw er dan op dat het met onze hulp goed komt. Goddelijke perfectie is zonder uitzondering. Het omvat alles in het leven dus ook alle groei, heling of evolutie die nodig is en deel uitmaakt van alles wat je dwarszit. 

Twee waarheden op het spirituele pad

Transformatie
De slang wordt beschouwd als een symbool van transformatie omdat hij zijn huid afwerpt als die niet langer nodig is om zo hernieuwt tevoorschijn te komen. Je zult voelen dat dit symbolisch ook gebeurt terwijl je spiritueel groeit. Door dat transformatieproces word je een steeds stralender, belichaamd goddelijk wezen. Het lijkt op de rups die uiteindelijk als een prachtige vlinder tevoorschijn komt. Het is de vervulling van je aangeboren spirituele blauwdruk en het gebeurt terwijl je verandering, groei, heling en transformatie ervaart. Transformatie is een authentiek onderdeel voor spirituele groei. Gevorderde zielen die in staat zijn tot aanzienlijke en soms zelfs radicale persoonlijke transformatie zullen veel wilskracht, energie en aandacht aan dit aspect van het spirituele pad besteden. Je volledig richten op je potentieel voor spirituele groei en persoonlijke transformatie geeft je diepe zielsbevredigende vreugde maar zal tegelijkertijd ook anderen inspireren met wat mogelijk is.

Kristal Mandala - Aartsengel Melchizedek & Seleniet - Goddelijke Perfectie

Goddelijke Perfectie
Er is nog een andere waarheid op het spirituele pad die van toepassing is op alle wezens, zelfs op degenen die begiftigd zijn met het vermogen om zichzelf te transformeren. Deze waarheid is perfectie. Je hoeft niets te doen, geen verandering door te maken, er hoeft geen heling plaats te vinden want in de innerlijke waarheid van je natuur ben je al goddelijk, heel en perfect. Waar evolutie is gebaseerd op het principe van vooruitgang, is perfectie gebaseerd op het principe van goddelijke heelheid die er is en altijd zal zijn. Volgens de waarheid van perfectie is er niets om tegen te vechten en je hoeft geen weerstand te bieden maar enkel getuige te zijn van het wonder van de schepping van liefde in al zijn pure  schoonheid en diepe mysterie.

Paradox van deze waarheden
Eigenlijk ben je hier om de goddelijke paradox van beide waarheden te ervaren. Gebruik je innerlijke weten van jouw goddelijke heelheid om je vrede te brengen terwijl je evolueert en groeit op je goddelijke pad. Evolutie maakt uiteindelijk deel uit van de perfectie van het goddelijke plan. Naarmate je groeit, word je beter in staat om de perfectie van je aangeboren spirituele aard te realiseren. Als je de onderliggende perfectie vergeet, kun je onnodig paniek, overweldiging, vermoeidheid en zelfs depressie en wanhoop voelen wanneer je een uitdaging aangaat. Je kunt je zorgen maken dat je faalt, tijd te kort komt of iets verkeerd doet. Je wordt aangemoedigd om te groeien en te transformeren naar je beste vermogen, terwijl je ook diep van binnen een rustgevende vrede voelt die je ondersteunt met vertrouwen, comfort en geruststelling dat al het leven, inclusief jij, wordt gekoesterd in de genade van goddelijke volmaaktheid.