Healing Fysiek niveau Aartsengel Metatron & Bergkristal

Verwarring oplossen en kiezen voor kracht

Wanneer we problemen hebben met onze persoonlijke kracht/Macht kan dit zich op een fysieke manier manifesteren door bijvoorbeeld vermoeidheid in ons lichaam. Er kunnen allerlei soorten angsten en kwalen ontstaan zoals immuun- en spijsverteringsproblemen, hoofdpijn en gevoelens van fysieke zwakte. Deze fysieke problemen hebben eigenlijk meer te maken met het feit dat we zijn vergeten dat we krachtige wezens zijn dan dat er iets mis is met ons lichaam.

Niet erkennen of weten dat we grote innerlijke kracht hebben (die door ons lichaam kan stromen wanneer we die nodig hebben) kan namelijk leiden tot vermoeidheid. Natuurlijk zijn er momenten dat het belangrijk is om te rusten zodat we lichamelijk kunnen bijtanken. Echter zijn er ook momenten waarop we onze energie kunnen aanvullen door fysieke oefening zoals yoga of de fysieke healing die hieronder wordt gedeeld.

Deze Healing op fysiek niveau met Aartsengel Metatron & Bergkristal is gericht op het oplossen van verwarring en te kiezen voor kracht. 

Hoe weet je of je healing op Fysiek niveau nodig hebt?
Als je je afstemt op je lichaam terwijl je dit leest zul je voelen of je lichaam behoefte heeft aan deze healing. Als je je niet zo goed kunt afstemmen op hoe je lichaam zich voelt dan wil je deze oefening misschien toch eens proberen als je één van de volgende lichamelijke symptomen hebt: je voelt je uitgeput, vermoeid, overweldigt, hebt last van hoofdpijn of een verzwakt spijsverterings- en/of immuunsysteem (het gevoel dat je spijsvertering langzaam en zwaar is of je voelt je een beetje misselijk of uitgeput).

Fysieke healing met Aartsengel Metatron en Bergkristal
Deze healing helpt je om verwarring op te lossen en te kiezen voor kracht.

Voor deze healing heb je een ruimte nodig waar je comfortabel kunt staan en waar je hardop kunt praten zonder bang te zijn dat je wordt afgeluisterd en waar je de komende 10 tot 15 minuten niet gestoord zult worden.

Na het doen van deze healing op Fysiek niveau kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal. Heb je vragen of wil je iets delen dan kun je natuurlijk ook een reactie plaatsen in het forum (alleen voor leden). Ik nodig je van harte uit dit te doen zodat we elkaar inspireren en van elkaar leren.

 

Het forum is enkel toegankelijk voor leden.  Geen lid? Join Us
This content is for members only.