Healing mentaal & emotioneel Aartsengel Metatron & Bergkristal

Verslaving aan Macht loslaten en in je kracht komen

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Aartsengel Metatron & Bergkristal is gericht op het loskomen van verslaving aan macht en daadwerkelijk in je kracht komen. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Bergkristal en Metatron behandeld. 

Als er gesproken wordt over kracht dan wordt daar ook macht mee bedoeld. Kracht en macht liggen namelijk in het verlengde van elkaar; macht is het vermogen (de kracht) om, gedrag van jezelf en anderen of de gang van zaken, te sturen of te beïnvloeden. Macht is dus simpelweg je persoonlijke kracht gebruiken om de wereld om je heen te beïnvloeden. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied 

Door te werken met de energie van Aartsengel Metatron en Bergkristal kun je loskomen van verslaving aan macht en daadwerkelijk in je kracht komen.

Verslaving aan Macht
In de huidige samenleving komt verslaving aan macht veel voor. De verleiding van macht kan zelfs de meest spiritueel toegewijde persoon in trance brengen. We kunnen verlangen naar macht op spiritueel, fysiek, financieel of emotioneel gebied of een combinatie hiervan. Hierdoor zouden we zelfs kunnen vergeten dat de macht van het goddelijke groter is dan welke macht dan ook. Goddelijke kracht zit in ieder van ons, wachtend om met liefde gewekt te worden. Vooral in spirituele tradities, waar macht vaak als een vies woord wordt beschouwd, is het verlangen om machtig te zijn vaak verbonden met schaamte en schuld. Hierdoor zal de natuurlijke behoefte om onze kracht te verkennen echter niet verdwijnen. Het zorgt er alleen maar voor dat we geneigd zijn om Macht te zien als niet-spiritueel en behorend tot het ego.

Gezonde relatie met macht opbouwen
Als we macht als niet-spiritueel zien dan kan het gebeuren dat we ons streven naar kracht of macht voor onszelf en anderen proberen te verbergen. Het zou echter veel beter zijn om dit verlangen en deze behoefte als iets natuurlijks te zien want alleen dan kunnen we een gezonde relatie met macht opbouwen en het op een wijze en speelse manier gebruiken. In essentie is elke obsessie met macht een diep, onbewust gevoel van hulpeloosheid, machteloosheid, je buitengesloten voelen en afwijzing. Daarnaast bestaat er een vaak beperkte definitie van macht in onze huidige westerse samenleving. Deze is vaak enkel gericht op het hebben van veel geld of een bepaald beroep als vorm van status. Dit alles laat duidelijk zien dat heling van onze relatie met macht en het anders definiëren van macht  hard nodig is.

In je Kracht gaan staan
Wanneer we op een gezonde manier in onze kracht gaan staan, hebben we meer vertrouwen in onszelf en in het leven. We voelen ons minder hulpeloos en beter in staat om te handelen wanneer dat nodig is. We zijn dan in staat om onze intuïtie te volgen en onze visie in daden om te zetten. We hebben minder angst en minder weerstand tegen de stroom van het leven. Dit komt doordat we meer vertrouwen hebben en dit leidt ertoe dat we ons sneller creatief zullen uiten. We zijn ook minder gevoelig voor hoe anderen denken dat dingen gedaan moeten worden. Daarnaast zijn we beter in staat om gewoon te zijn en te handelen volgens onze eigen innerlijke wijsheid. We kunnen speelser zijn in het leven doordat we ons bij machte voelen om alles, wat er ook gebeurt aan te kunnen.

Als we in onze kracht staan zijn we namelijk beter in staat om met situaties om te gaan. We worden er minder door uit het veld geslagen en hebben minder het gevoel dat we het gewoon moeten doorstaan. In je kracht staan gaat niet over het beheersen van anderen, het bied eerder een inspirerend alternatief over hoe je kunt leven op basis van positieve keuzes en intenties.

Voor velen van ons is dit nieuw en vaak ontbreekt het ons aan rolmodellen voor hoe je dat doet. Aartsengel Metatron en de Engel van Bergkristal helpen ons beter te begrijpen wat het betekent om in je kracht te staan en hoe je het in je leven toepast. Ze zijn bereid ons te voorzien van alles wat we nodig hebben zodat we het in ons leven kunt integreren.

Hoe weet je of je healing op mentaal emotioneel niveau nodig hebt?
Als je merkt dat je innerlijke wereld,  je visioenen en fantasieën krachtiger zijn dan je manifestatievermogen, dan is het wellicht tijd voor heling. Als je dromen hebt die zich maar niet willen manifesteren, wat je ook probeert of hoe hard je ook werkt. Dan kun je een onbewust blokkade hebben die jou verhindert om de goddelijke kracht die al in je is aan te spreken.

Transformatie door healing op mentaal en emotioneel niveau
Healing met de energie van Aartsengel Metatron & Bergkristal kan je helpen om het ontkennen van je kracht of je  verslaving aan macht en de daarbij horende  faalangst, schaamte en angst om gekwetst te worden te transformeren. Door deze transformatie kom je in je kracht te staan en ga je je persoonlijke kracht echt ervaren. Als je geen rolmodellen kent voor hoe je op een gezonde manier Macht gebruikt gebaseerd op liefde dan kan healing op mentaal emotioneel niveau een uitdaging zijn en het vraagt veel vertrouwen.

Het zal niet altijd eenvoudig zijn, maar Aartsengel Metatron & Bergkristal zullen je helpen om het bekende achter je te laten en je te bewegen naar een nieuwe manier van zijn die meer voldoening geeft. Door te accepteren dat je je soms  ongemakkelijk kunt voelen zal het groeiproces comfortabeler verlopen en de verandering diepgaander zijn. Je bezit Goddelijke Kracht het is in je en haar ware aard is liefde. Het is tijd om er toegang toe te krijgen, er één mee te worden zodat je je spirituele potentieel kunt leven. Healing op mentaal emotioneel niveau zal je voorbereiden om te ontvangen en te manifesteren wat je hiervoor nodig hebt. Bovendien zal het je intenties, overtuigingen en emoties zodanig veranderen dat je mensen, situaties en kansen zult aantrekken die je uitdagen om je persoonlijke kracht te gebruiken. Zo te leven is veel leuker, spannender, kwetsbaarder, verfrissender en authentieker.

Echte macht heeft niets te maken met controle of willen beheersen
Controle willen hebben over levensomstandigheden en situaties is eigenlijk een verslaving aan macht waarachter vaak gevoelens van wantrouwen en hulpeloosheid schuil gaan. Als je dit eenmaal in de gaten krijgt kun je ervoor kiezen macht op een gezonde manier te gebruiken. Echte macht heeft namelijk niets te maken met controle of willen beheersen. Het is een ontvankelijkheid en speelsheid die mogelijk is wanneer je fundamenteel vertrouwen hebt in het leven.  In je kracht gaan staan betekent te stoppen met het leven te willen beheersen en in plaats daarvan echt te gaan leven. Je overgeven aan het onbekende, minder gecontroleerd leven met meer vrijheid,  loslaten en gewoon jezelf zijn.

Hiervoor moet je wel uit je comfortzone stappen wat veel angst kan veroorzaken. Deze angst en de angst jezelf te laten zien en kwetsbaar te zijn moet je loslaten. Je moet leren risico’s te nemen en vertrouwen te hebben in het leven. Niet proberen te voorkomen dat je gekwetst wordt, maar beseffen dat je genoeg spirituele kracht bezit om op een minder defensieve manier te leven. De energie van Aartsengel Metatron en de Engel van Bergkristal helpt je hierbij.  Als je eenmaal echt in je kracht gaat staan wordt je leven interessanter, avontuurlijker en vol onverwachte en vreugdevolle gebeurtenissen. Heb vertrouwen en weet dat deze healing je zal helpen uit je comfortzone te stappen en naar een nieuwe manier van zijn te gaan.

Mentaal emotionele healing met Aartsengel Metatron en Bergkristal
Deze healing helpt je om los te komen van verslaving aan macht en werkelijk in je kracht te komen.

Voor deze oefening ga je op een plek zitten waar je ongestoord kunt schrijven en voldoende privacy hebt zodat je hardop kunt praten zonder je zorgen te hoeven maken dat je wordt gehoord. Verder heb je 2 vellen papier en een pen nodig.

Je kunt je ervaring tijdens de healing/mediatie (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal. Heb je vragen of wil je iets delen dan kun je natuurlijk ook een reactie plaatsen in het forum (alleen voor leden). Ik nodig je van harte uit dit te doen zodat we elkaar inspireren en van elkaar leren.

Het forum is enkel toegankelijk voor leden.  Geen lid? Join Us
This content is for members only.