Mantra Aartsengel Metatron & Bergkristal

Persoonlijke Kracht – Macht

De Adi Shakti Mantra past goed bij de energie van Aartsengel Metatron en Bergkristal. De Adi Shakti is een mantra die je in je kracht zet.

Adi Shakti betekent letterlijk de Eerste- of Oerkracht en de mantra verbindt je met je creatieve kracht en potentieel. Het is een mantra voor het aantrekken van oneindige goddelijke kracht en energie. Bovendien helpt de Adi Shakti bij het overwinnen van onzekerheden die je handelen belemmeren en geeft je zo de kracht om over te gaan tot actie.

Ervaar zelf wat voor effect deze Mantra op je heeft door ernaar te luisteren of mee te zingen in gedachten of hardop. Je mag deze mantra meditatie natuurlijk ook combineren met dans zodat er een meditatieve dansexpressie ontstaat. Doe gewoon wat voor jou goed voelt en vergeet vooral niet te genieten.  Je kunt je ervaring met de mantra  (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal. Heb je vragen of wil je iets delen dan kun je natuurlijk ook een reactie plaatsen in het forum (alleen voor leden). Ik nodig je van harte uit dit te doen zodat we elkaar inspireren en van elkaar leren.

Algemene informatie over Mantra’s

Het forum is enkel toegankelijk voor leden.  Geen lid? Join Us
This content is for members only.