Spirituele wijsheid Aartsengel Metatron & Bergkristal

Persoonlijke Kracht – Macht

De spirituele wijsheid van Bergkristal en Metatron gaat over de essentie van Persoonlijk Kracht. Door te werken met de energie van Bergkristal en Metatron krijg je de mogelijkheid om je relatie met persoonlijke kracht op een positieve manier te veranderen. Deze verandering wordt in gang gezet doordat je op een andere manier naar Persoonlijke Kracht leert kijken.

Als er gesproken wordt over kracht dan wordt daar ook macht mee bedoeld. Kracht en macht liggen namelijk in het verlengde van elkaar; macht is het vermogen (de kracht) om, gedrag van jezelf en anderen of de gang van zaken, te sturen of te beïnvloeden. Macht is dus simpelweg je persoonlijke kracht gebruiken om de wereld om je heen te beïnvloeden. 

In de healings; Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid van Bergkristal en Metatron behandeld. 

Na het lezen van de wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Boodschap Aartsengel Metatron & Bergkristal

Wij brengen je de helende kracht van licht. Neutraal is het totdat je er jouw intentie aan geeft. Dan groeit de kracht en ontvouwt de manifestatie zich (voor hogere of mindere hogere doeleinden). Je hebt altijd de kracht om te creëren en met de hulp van Bergkristal en Aartsengel Metatron wordt je kracht nu sterker. Wat wens je? Vraag erom zonder gehechtheid door erover te dromen, je hart ermee af te stemmen en te weten dat je het waard bent. Geef het over aan de grotere universele kracht en laat het naar je terugkeren zonder angst of bezorgdheid om te falen. Alles zal zich uiteindelijk manifesteren. Dit is de kracht die in je zit. Gebruik deze verstandig en vanuit je hart en je zult beloond worden en je vrede bewaren.

Persoonlijke Kracht is Creatiekracht
Je kunt Persoonlijke kracht zien als een creatiekracht die we van nature in ons hebben. Het is ons vermogen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied waarmee we onszelf en de wereld om ons heen vorm kunnen geven oftewel het vermogen om te creeëren. Door in je kracht te gaan staan maak je optimaal gebruik van je persoonlijke kracht en dat geeft je de mogelijkheid om de dingen te doen zoals jij dat wilt. Daarom is kracht ook nauw verbonden met macht. Want macht is het vermogen om gedrag van jezelf en anderen of de gang van zaken te sturen of te beïnvloeden. 

Relatie met Persoonlijke Kracht positief veranderen
Zoals al eerder gezegd kun je met de energie van Bergkristal en Metatron je relatie met Persoonlijke Kracht positief veranderen. Voor jou zou dit in kunnen houden dat je bijvoorbeeld de angst om krachtig te zijn los kunt laten. Het lijkt misschien vreemd om zo’n angst te hebben. Echter, als je om je heen kijkt, zijn er toch veel voorbeelden te vinden van mensen in een machtige positie die hun kracht misbruiken door anderen uit te buiten, te beledigen of te onderdrukken. Bij het zien van deze praktijken is het niet vreemd dat er angst kan ontstaan om zelf kracht of macht te gebruiken omdat je bang bent dat het tot misbruik zal leiden.

Persoonlijke Kracht is een essentieel onderdeel op het spirituele pad
Zonder kracht zul je namelijk de energie missen die nodig is om je dromen te volgen, zinvolle actie te ondernemen of voor jezelf en je standpunten op te komen. Bovendien heb je ook kracht nodig om duidelijke grenzen aan te geven in contact met anderen en bij het stellen van je prioriteiten. Dus om trouw aan jezelf te zijn en een authenthiek leven te leiden moet je in je kracht staan. Dat is vooral zo op momenten dat je op de proef gesteld wordt wanneer anderen aan je twijfelen of je verkeerd begrijpen.

Kracht in dienst van Liefde zorgt voor win-win situatie
Het is zeker waar dat kracht kan worden misbruikt. We spreken van kracht- of machtsmisbruik als iemand het enkel gebruikt om in zijn eigen behoeften te voorzien zonder rekenig te houden met anderen. Wanneer je er echter voor kiest om kracht in dienst van liefde te gebruiken dan gebeurt er iets wonderbaarlijks. Er ontstaat een Win-Win situatie doordat er zowel aan je persoonlijke behoeften wordt voldaan als aan de behoeften van anderen. Door je persoonlijke kracht op een liefdevolle manier te gebruiken zul je groeien op je spirituele pad en meer steun ontvangen in je leven. Hierdoor zullen ook je dromen sneller uitkomen.

Spirituele Wijsheid Aartsengel Metatron & Betgkristal

Je merkt vanzelf wanneer je je kracht met liefde inzet. Het voelt namelijk goed in je hart. Bovendien stelt het je in staat verder te komen op je levenspad doordat je jezelf op een duidelijkere, sterkere en meer authenthieke manier uitdrukt. Je laat zien wie je in essentie bent en daar zul je anderen ook mee helpen.

Persoonlijke Kracht gebruiken om spiritueel te groeien
Naarmate je meer in je kracht komt leer je ook steeds beter om op een liefdevolle maar krachtige en gedisciplineerde manier met jezelf om te gaan. Je bent dan zelfs bereidt om de aspecten van je karakter die niet constructief of nuttig zijn te erkennen, zonder jezelf daarbij te veroordelen. Teglijkertijd erken je ook dat je krachtig genoeg bent om een bepaalde houding of gedrag die niet ondersteunend is voor je Ziel te veranderen. Dit maakt je nog krachtiger omdat je zo je vermogen vergroot om belemmerend gedrag te overwinnen.

We weten allemaal dat iedereen sterke en minder sterke kanten heeft. De mindere eigenschappen in ons karakter, ook wel schaduwkanten genoemd, zouden we niet als slecht moeten zien maar als een geschenk van het universum. Het zijn namelijk eigenschappen die onze aandacht trekken en waar we aan kunnen werken om liefdevol te groeien. Het beste is om op basis van deze eigenschappen onze intentie voor heling te bepalen. Ze zijn dus ons startpunt om in onze kracht te komen en zo te zorgen voor zielsvervulling.

De manier waarop je dit doet is ten eerste door van jezelf te houden. Want alleen dan kun je jezelf volledig accepteren en je persoonlijke kracht gebruiken om je mindere eigenschappen te veranderen. Je persoonlijke kracht stelt je in staat om je gedrag aan te passen, je denken af te stemmen op een liefdevolle realiteit en onvoorwaardelijk vertrouwen en vastberadenheid te ontwikkelen. Door op deze wijze persoonlijke kracht in je leven toe te passen zul je groeien naar een nieuwe en meer spirituele manier van zijn.

Zo kun je kracht gebruiken zonder bang te hoeven zijn dat je het zult misbruiken. Het inzetten van persoonlijke kracht is op deze manier namelijk gericht op het dienen van je spirituele groei. Wanneer we spiritueel groeien helpen we niet alleen onszelf maar ook het grotere geheel. Dit gebeurt zelfs als die spirituele groei voor onszelf en anderen ongemakkelijk is. Groei is namelijk zelden een comfortabel proces, maar Persoonlijke kracht kan ons ondersteunen bij dit proces.

Persoonlijke Kracht transformeert zelf-sabotage
Persoonlijke kracht helpt je namelijk bij het transformeren van zelf-sabotage. Zelf sabotage is jezelf belemmeren om te groeien door bijvoorbeeld gevoelens van twijfel, angst, gebrek aan vertrouwen of het niet bereid zijn om risico’s te nemen die essentieel zijn om te groeien. Door in je kracht te gaan staan zul je elk obstakel overwinnen en zal je spirituele succes onvermijdelijk zijn. Het is slechts een kwestie van tijd voordat je het in je leven zult zien en voelen.