Voorstellen Aartsengel Metatron & Bergkristal

Bergkristal - De Meester Healer

Bergkristal edelsteen werking

Bergkwarts wordt ook wel Helder kwarts genoemd en is waarschijnlijk het bekendste kristal dat er bestaat. Het is soms helder zoals glas of heeft een zachtere, melkachtige of ondoorzichtige toon.

Werking Bergkristal
Bergkristal versterkt alle energieën. zowel positieve als negatieve. Omdat Bergkristal zonder onderscheid alle energieën versterkt is het belangrijk om je bewust te zijn van je eigen energie, intenties en gedachten als je werkt met Bergkristal. Bergkristal kan ‘geprogrammeerd’ worden door middel van gerichte intentie. Daarom is de steen een geschikt hulpmiddel om vrijwel elke doelstelling te bereiken. Het geprogrammeerde kristal  ‘onthoudt’ je wens en versterkt de kracht ervan. Hierdoor zullen er talrijke innerlijke en uiterlijke gebeurtenissen synchroon gaan plaatsvinden om je wens te manifesteren. 

Daarnaast is Helder kwarts een steen van het licht; het brengt verhoogd spiritueel bewustzijn. Het zorgt voor een helder kanaal voor de hoger vibrerende frequenties van de geestwereld, die zo verzonden en vertaald kunnen worden naar de wereld van fysieke vormen.

Naast het versterken van energie zorgt Bergkristal voor het vrijmaken, reguleren en loslaten van energie. Zo reinigt  het ook je energieveld. Bovendien helpt Bergkristal je om problemen uit vorige levens los te laten zodat je meer in dit huidige moment van aardse incarnatie kunt zijn.

Meer informatie over de werking van Bergkristal

Metatron - De Koning van de Engelen

Metatron kubus

Aartsengel Metatron wordt vaak beschouwd als de machtigste van alle aartsengelen. Hij is zo groot als de wereld en verantwoordelijk voor het dienen van de hele mensheid. Dit doet hij met een enorm team van engelen die hem helpen, zodat hij zijn taak kan voltooien.

Een van de mooiste aspecten van Metatron is zijn vermogen om ons te leren dat kracht/macht een vorm van liefde is. Zijn kracht/macht is niet gebaseerd op het creëren van angst of overheersing.  Dit is belangrijk om in gedachten te houden tijdens het werken met deze krachtige Aartsengel en zijn spirituele geschenk.

Zo kunnen we leren  hoe we kracht/macht als onderdeel van ons leven kunnen gaan waarderen. Door vanuit liefde en openheid te leven, in plaats van angst of wantrouwen, blijven we in ons hart en zal ons kracht- en machtsgebruik verstandig zijn en hoeven we niet bang te zijn het te misbruiken.

De energie van Metatron helpt je inzicht te verkrijgen in je eigen kracht en wat voor jou belangrijk is. Hij inspireert je om tot actie over te gaan en je passie te leven.

Je kunt Metatron ook vragen om je energetisch te reinigen.  Met de heilige geometrische vormen van zijn Metatron cube reinigt en opent hij onze chakra’s en brengt ze in balans.