Healing mentaal & emotioneel Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli

Veld van genade genereren voor bescherming en inzicht

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli is gericht op een veld van genade genereren voor bescherming en inzicht. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied 

Door te werken met de energie van Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli kun je een veld van genade genereren voor bescherming en inzicht.

Veld van Genade voor bescherming en inzicht
Door voor iemand te bidden, engelen, beschermers en liefde te sturen creëer je een veld van licht om die persoon voor bescherming en inzicht.  Het veld van genade dat zo ontstaat is de essentie van het goddelijke zelf, het is er gewoon en voor iedereen. Dus als we licht sturen naar anderen dan bouwen we mee aan het veld van Genade wat er ook voor ons is als we het nodig hebben. 

Kristal Mandala - Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli - Visie

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Genade opbouwen is net als geld sparen. Misschien heb je het nu nodig of misschien later maar het is er hoe dan ook voor je. Genade kan nooit worden verspild, het vestigt zich in je ziel en kan op elk moment worden gebruikt voor zelfheling of heling van anderen. Het veld van Genade kan een onwankelbare goddelijke visie, bewustzijn en bescherming bieden op elk moment dat het nodig is. Als je groeit, kom je uitdagingen tegen en heb je bescherming nodig om er ongedeerd doorheen te komen. Lapis Lazuli en Aartsengel Michaël helpen je een veld van genade te genereren wat op elk moment kan worden opgeroepen voor elk doel dat je hoogste goed dient en je op je pad helpt.