Healing op Ziels Niveau Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli

Zicht op je Zielendoel

Healing op Ziels niveau met Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli is gericht op “Zicht op je Zielendoel”. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Goddelijke Visie – Je zielsdoel voor ogen zien
Een van de grote gaven die met spirituele bescherming gepaard gaan, is het vermogen om ‘de kerker binnen te gaan om de schat op te halen’. Rondom de pure kracht en het doel van de ziel kunnen veel ‘poortwachters’ zijn. Dit zijn testwezens wiens taak het is om je van de waarheid weg te houden als je niet bereid bent om de kracht die het je geeft met mededogen en wijsheid te gebruiken. Dit is niet alleen om anderen geen kwaad te doen, maar ook om jezelf niet te schaden. Te veel kracht bezitten voordat je je realiseert wat de impact ervan op jezelf en anderen is kan gevaarlijk zijn. Wanneer je op het juiste moment een glimp opvangt van je zielsdoel, zul je voldoende kracht, ervaring en vaardigheid hebben om te weten hoe je er met wijsheid naartoe kunt werken. Goddelijke visie ontvangen als je er klaar voor bent zal je inspireren in plaats van overweldigen of ontmoedigen. Dat is de manier waarop spirituele openbaring en goddelijke visie werkt.

Goddelijke bescherming toestaan om te groeien
Hoewel het tegenkomen van groeibelemmeringen in de vorm van tests misschien intimiderend lijkt, is het geruststellend te bedenken dat alles het goddelijke dient.  Ook de dingen die ons lijken weg te houden van wat we zoeken helpen ons om slimmer, sterker en wijzer te worden. Tests (in de vorm van situaties of personen) helpen ons dus groeien. Ze dagen ons uit en soms, als ze geen bijzonder hoog niveau van bewustzijn hebben, kunnen ze ook proberen ons kwaad te doen. Dit helpt ons natuurlijk ook om te groeien maar het is belangrijk om goddelijke bescherming door Aartsengel Michael en Lapis Lazuli toe te staan ​​als dat nodig is. Alle bescherming die we nodig hebben is beschikbaar en staat ons vaak al direct ter beschiking.

Kristal Mandala - Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli - Visie

De krachtigste bescherming die je ooit kunt krijgen, is het bewandelen van je echte zielenpad en jezelf afstemmen op goddelijke intelligentie. In overeenstemming met de goddelijke wil leven, is in overeenstemming met ons eigen hart leven. De goddelijke wil is dat we zijn en bloeien vanuit wie we werkelijk zijn. Het heeft een hoger perspectief dan ons beperktere menselijke bewustzijn over hoe we dit met de meeste vreugde en de minst onnodige strijd kunnen doen. Aartsengel Michaël en Lapis Lazuli ondersteunen je om toegang te krijgen tot die bescherming (door afstemming op goddelijke wil) en bereiden je voor om voorbij de drempel van de nieuwe fase van spirituele groei te gaan.

Hoe weet je of je heling op dit niveau nodig hebt?
Als je het gevoel hebt dat capaciteiten en talenten die je hebt niet worden benut, dan is het zeer waarschijnlijk dat je op een drempel van nieuwe spirituele groei staat. Om welke reden dan ook moet je wachten om over te steken naar de andere kant van de drempel met een bredere veld van ervaring en bewustzijn. Het is het wachten meer dan waard want het zal je stimuleren en je een nieuwe reeks uitdagingen bieden om te groeien en te ontwikkelen. Als je voelt dat je nog niet helemaal over die drempel bent, dan kunnen Aartsengel Michaël en Lapis Lazuli je helpen. Ze kunnen je proces ondersteunen (en misschien zelfs versnellen) zodat je veilig door de overgangsfase heen gaat naar nieuwe spirituele groei.

Maar ook als je op een punt in je leven bent waar je niet echt weet of voelt wat er hierna komt, of als je een beslissing moet nemen en je wilt de keuze maken die het sterkst aansluit bij je eigen hart en hoogste spirituele bestemming dan kan heling op dit niveau nuttig voor je zijn.