Spirituele wijsheid Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli

Visie

De Spirituele wijsheid van Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli gaat over Visie. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

We beschermen je terwijl je diep naar binnen reist om de mysteries van het universum te leren kennen. Goddelijke visie wordt geschonken aan degenen die bereid zijn hun angsten tegemoet te treden door zich in hun eigen duisternis te verdiepen om het licht te vinden dat eeuwig in hen woont. Het ontmoeten van de duisternis opent je voor het licht. Wij Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli houden je veilig zelfs in de donkerste nacht. We bevrijden je van je angst, terwijl je je overgeeft aan liefde, en je zicht opent als zonlicht dat door de wolken dringt. Alles wordt helder  je leert je pad en doel kennen. 

Als je wacht om duidelijke begeleiding en richting te ontvangen dan laat dit orakel je weten dat het je zal worden gegeven. Als je je Goddelijk visie al kent wordt van je gevraagd terug te keren naar deze visie en er vertrouwen in te hebben. Als je ongeduldig bent om je Goddelijke visie of meer verduidelijking te ontvangen dan geeft dit orakel je de verzekering dat je gebeden zullen worden verhoord. Inzicht in het goddelijke plan in relatie tot je levensdoel en goddelijke bestemming zal je worden gegeven. Dit gebeurt echter op het voor jou meest geschikte moment zodat wat je wordt getoond echt tot je kan doordringen. Ten slotte, als je je hebt afgevraagd of je gevoel van je bestemming, een visioen of droom of een geweldig toekomstig project correct is, dan geeft dit orakel je bevestiging. Het is geen verbeelding maar een Goddelijk inzicht. 

Goddelijke Visie is een allesomvattend inzicht
Goddelijke visie is, als het uitzicht vanaf de top van een berg,  waar je een idee krijgt van waar je bent geweest en waar je naartoe gaat. Het is vaak een allesomvattende flits van inzicht. Je zult niet per se weten hoe hetgeen je ziet in werkelijkheid kan plaatsvinden. Als het een erg opbeurend en uitgebreid inzicht is, dan kan je geest zich afvragen of het niet eerder een fantasie of wens is. Simpelweg omdat de waarheid over hoe het zich zal ontvouwen en ontwikkelen verder gaat dan wat je geest zich kan voorstellen. Misschien is jouw Goddelijke visie meer een gevoel, een duidelijk verlangen in je hart om iets speciaals met je leven te doen of een innerlijk weten. Misschien ben je net tot inzicht gekomen of wacht je op het moment waarop je eindelijk ‘begrijpt’ waarom je hier op deze planeet bent.

Kristal Mandala - Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli - Visie

Goddelijk visie geeft energie en motivatie om door te gaan
Goddelijke visie zal niet noodzakelijkerwijs details bevatten van de stappen die je moet nemen. Het geeft je echter wel een bestemming aan, een gevoel van waar je heen gaat, de weg ernaar toe zal niet altijd duidelijk zichtbaar zijn. Het uitzicht tijdens je reis zelf is vaak niet zo duidelijk en verstrekkend als het moment van het inzicht. Je kunt er echter op vertrouwen dat het Universum je zal helpen je Goddelijke visie te vervullen, zelfs als je niet alle stappen begrijpt die je moet nemen om daar te komen. Er zullen zeker momenten zijn waarop je je afvraagt ​​of je het spoor bijster bent. Op die momenten moet je terug gaan naar je visie om energie en motivatie op te doen om door te gaan. Zelfs als het niet altijd duidelijk is, krijg je precies de kansen, tests, geschenken en informatie die je nodig hebt. Het universum kan je reis niet voor je maken, maar het zal je zeker alles geven wat je nodig hebt om dit zelf te kunnen doen.

Goddelijke visie is meer dan alleen de bestemming in de meer beperkte zin van het behalen van successen en het manifesteren van dromen. Het is een bewustzijnsstaat, een manier van zijn die je toegang geeft tot die realiteit. Dit is de reden waarom het aanboren van hoe je visie voor je voelt, net zo krachtig is als een duidelijk beeld hebben van waar je naartoe gaat. Soms kan het zelfs nog krachtiger zijn om te voelen hoe het zou zijn als je Goddelijke visie zich al had gemanifesteerd. De vreugde, het vertrouwen, de vrede en het gevoel van vervulling dat het in je oproept kunnen je helpen om je  bereidheid te vergroten om datgene te doen waarmee je de manifestatie van je Goddelijke visie kunt ontvangen en belichamen.