Voorstellen Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli

Lapis Lazuli - Inzicht

Lapis lazuli edelsteen werking

Lapis Lazuli werd in oude beschavingen gewaardeerd om zijn intense, levendige koningsblauwe kleur. De steen is gemakkelijk te vinden maar toch vrij duur. De naam betekent “Steen van de Hemel”. Vooral de Lapis Lazuli uit Afghanistan heeft vaak stralende gouden vlekken van pyriet in zich, waardoor het eruitziet als een met sterren beladen nachthemel.

Werking Lapis Lazuli
Lapis Lazuli heeft het vermogen om ons voorbij de concrete geest te brengen naar een abstract besef van datgene wat met woorden niet uit te leggen is. Lapis Lazuli kan helpen bij het terughalen van vorige levens met name die die verankerd zijn in de rijken van de sterren en helemaal niet op de aarde. Er is een energetische kwaliteit in Lapis Lazuli die onze visie, ons perspectief en standpunt verruimt. De steen opent het derde oog, de energetische poort in het lichaam waardoor hogere waarneming ons bewustzijn binnenkomt en we in staat zijn om helder te zien. Dit wordt ook wel helderziendheid, inzicht, innerlijke visie of spiritueel zicht genoemd. Het is in wezen een vermogen om voorbij de illusies van vorm en oordeel te kijken naar de meedogende waarheid van een situatie. Ware helderziendheid is doordrenkt van liefde. Het is op geen enkele manier hard en toch volledig waarheidsgetrouw. De hoogste visioenen zijn gebaseerd op liefde en Lapis Lazuli helpt de innerlijke visie van ons hart en derde oog te openen tot het hoogst mogelijke niveau.

Lapis Lazuli beschermt tegen psychische aanvallen en helpt onze vibratie te verhogen naar het niveau van onthechting en liefde, zodat we dergelijke aanvallen kunnen afwenden of loslaten zonder angst, maar vanuit medelevend begrip. Het is het vermogen om een ​​negatief effect ongedaan te maken. Ernstige “paranormale aanvallen” zijn gelukkig zeer zeldzaam maar een psychische aanval op een meer alledaags niveau is iets dat velen van ons in ons leven zullen meemaken. Als je geluk hebt ben je gevrijwaard van dergelijke aanvallen maar als een deel van je spirituele groei bestaat uit het leren omgaan met psychische aanvallen dan kan Lapis Lazuli & Aartsengel Michaël je hierbij ondersteunen. Lapis Lazuli helpt namelijk het soort energie op te bouwen dat op natuurlijke wijze psychische aanvallen afweert. Het maakt hierbij niet uit of die aanvallen kwaadwillig zijn met de bedoeling om schade toe te brengen of onnadenkend een ‘vloek’ creëren door negatieve uitingen of schijnbaar onschadelijke roddels.

Met de hulp van Lapis Lazuli & Aartsengel Michaël kunnen we deze aanvallen aanpakken wanneer dat nodig is en wel door het opbouwen van psychische bescherming. Dit is altijd ondersteunend ook al hebben we de kracht in ons om onze eigen energie te zuiveren maar we doorzien niet altijd wat er gebeurt. Misschien hebben we intuïtief het gevoel dat iemand zich slecht gedraagt ten opzichte van ons terwijl het niet duidelijk zichtbaar is of hij dit doet. We kunnen dan de waarheid van dit gevoel ontkrachten omdat we misschien het beste in mensen willen zien. Daarbij vergeten we of begrijpen we simpelweg niet dat ook heel aardige mensen soms moeite hebben om vat te krijgen op hun donkere emoties zoals ieder mens.

Meer lezen over de werking van Lapis Lazuli

Aartsengel Michaël - Bescherming

Kristal Mandala - Aartsengel Michaël & Lapis Lazuli - Visie

Lapis Lazuli creëert een veld van bescherming om ons heen en het is er gewoon wanneer we het nodig hebben. Het is de kracht en gratie van bewuste bescherming. Het genadeveld gegenereerd door Lapis Lazuli onthult ons spirituele wijsheid. Deze wijsheid kan tot je komen door meditatie, dromen of op zeer tastbare manieren, zoals iemand die het je vertelt. Soms is het een praktische kwestie waar onze energie bescherming nodig heeft (een lek in je aura). Maar het kan ook een spirituele kwestie zijn zoals het besef van een patroon uit een vorig leven, zodat het in het hier en nu kan worden opgelost.

De energie van Lapis Lazuli dringt het fysieke lichaam binnen en helpt bij het herstellen en helen van de keel- en derde oogchakra’s. Het opent je waarneming, brengt energie in evenwicht en versterkt en verheldert ons onderscheidingsvermogen op spiritueel niveau. Lapis brengt ook vrede en schenkt spiritueel vertrouwen, wat we allemaal van tijd tot tijd nodig hebben.

Voorstellen Aartsengel Michaël
Aartsengel Michaël wordt geassocieerd met de kleur blauw en de blauwe straal van goddelijke energie en wil. Zijn naam betekent “Hij die is als God”, wat een vrij krachtige naam is. Hij is de aartsengel die de kracht en macht van het goddelijke belichaamt en hij wordt vaak afgebeeld als een machtige spirituele strijder met enorme vleugels en een schitterend zwaard. Aartsengel Michael is een aantrekkelijke engel met goddelijke mannelijke energie van bescherming. Voor degenen die geroepen zijn om meer te weten te komen over de duistere kant van de menselijke natuur als onderdeel van hun reis, zal Aartsengel Michaël een geweldige bondgenoot zijn voor spirituele bescherming.

Werken met onbewust materiaal van dromen en visioenen is geen gemakkelijk innerlijk werk. Er kunnen momenten zijn waarop je je geestelijke gezondheid in twijfel trekt en je afvraagt of je in staat bent om de hoeveelheid negatieve energie die kan ontstaan in bedwang kunt houden. Daarom hebben we spirituele bescherming nodig voordat we afdalen naar het rijk van het onbewuste. Naar de donkere plek in ons die onze verborgen goddelijkheid en schittering bevat, maar ook onze diepste verschrikkingen en onzekerheden. Aartsengel Michaël zal je niet weerhouden om in je eigen kracht te groeien, maar als er ooit een dreiging is die je niet aankunt zal hij er voor je zijn.