Healing mentaal & emotioneel Aartsengel Raphaël & Malachiet

Sprong in het diepe wagen

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Aartsengel Raphaël & Malachiet is gericht op “Sprong in het diepe wagen”. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Aartsengel Raphaël & Malachiet behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied 

Door te werken met de energie van Aartsengel Raphaël & Malachiet kun je je zienswijze aangaande veiligheid herprogrammeren.

Begrip veiligheid opnieuw programmeren
Ons verstand heeft vaak een slechte reputatie binnen spiritualiteit. We kunnen het aanbidden als de hoogste macht of het afdoen als een barrière tegen het hart. De waarheid is dat het een deel van ons is en dat het een bondgenoot kan zijn op ons pad. Hiervoor moeten we ons niet laten leiden door ons verstand het mag ons ondersteunen maar wij moeten het vanuit ons hart met de juiste voeding voorzien. We moeten ons verstand voorbereiden en voeden met informatie, zodat het niet in paniek raakt als het ervaringen doormaakt op een onbekend terrein.

Tijdens het helingswerk met de Engel van Malachiet en Aartsengel Raphaël, zullen er momenten zijn waarop je  wordt gevraagd om je verstand zover te krijgen dat het zijn manier van denken en reageren volledig verandert. Volkomen anders dan dat het altijd gewend was te doen. Je verstand is hier absoluut toe in staat want naarmate we groeien in spirituele intelligentie, worden we flexibel en in staat om ons lichaam, onze emoties en ons verstand dingen af te leren en te her-trainen. Dit levert resultaten op waarvan we ooit dachten dat ze onmogelijk waren. Maar alles gaat makkelijker als je het op een liefdevolle manier doet. Dit helingsproces is dus een manier om de geest lief te hebben, te leiden en te herprogrammeren. Hierdoor zal de spirituele en zelfs fysieke reis met de Engel van Malachiet en Aartsengel Raphaël op de meest gracieuze manier verlopen.

Kristal Mandala - Aartsengel Raphaël & Malachiet - Rotsvast Geloof en Vertrouwen

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Leren om gehechtheid aan onze eigen veiligheid en zekerheid op te geven om het goddelijke zijn werk te laten doen klinkt in eerste instantie als waanzin. Het is eigenlijk meer een test in vertrouwen. Als je verstand rebelleert tegen dit idee van bewuste overgave aan het leven, als het zich afvraagt ​​of het echt volwassen of gezond is om dit innerlijke werk te doen dan is heling op dit niveau nuttig voor jou.

Elk helingsproces dat plaatsvindt vanuit onvoorwaardelijke liefde en intentie is altijd voor je hoogste goed. Het ontstaat vanuit een positie van vertrouwen in het goddelijke en je eigen aangeboren spirituele intelligentie. Dit is ook de reden dat je alleen zult loslaten wat je kunt loslaten (waartoe je in staat bent of klaar voor bent om het los te laten). Bovendien zul je ook enkel datgeen ontvangen dat alleen jou dient.