Spirituele wijsheid Aartsengel Raphaël & Malachiet

Sprong in het diepe wagen

De Spirituele wijsheid van Aartsengel Raphaël & Malachiet gaat over Sprong in het diepe wagen. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Boodschap van Aartsengel Raphaël & Malachiet
Hoewel we niet de meest milde engelen en stenen zijn, zijn we toegewijd om je naar huis te brengen. Vanuit pijn en twijfel brengen we je terug naar je hart om zo een einde te maken aan  eenzaamheid, je moeten verdediging, overleven en angst. Je zult niet langer delen van jezelf wegstoppen, je zult niet meer het gevoel hebben dat je moet wachten met het accepteren van je hele zelf, het hele leven, de hele wereld. Het goddelijke is in alles vinden. Als je hart zich ontvouwt door duisternis en licht, terwijl je de ups en downs verkent, realiseer je je dat je veilig bent, van je stuitchakra tot je kruin. Het is allemaal een kans om krachtig en wijs te worden.

Je hebt geleerd dat je bang moet zijn, maar dat is een leugen. Je hoeft geen weerstand te bieden, nergens tegen te vechten en er is geen andere plaats waar je moet zijn. Alles in je leven weerspiegelt je eigen goddelijkheid. Het is perfect zoals het is, ook al is dat vaak moeilijk te begrijpen, je hoeft alleen maar op je eigen goddelijke plan te vertrouwen. Alles ontvouwt zich precies zoals het zou moeten, en alles, zelfs duisternis, dient het hoogste goed. We begeleiden je nu, om het donker en het licht te omarmen, om te realiseren dat sterren het helderst schijnen in de schoonheid van de nacht.

Je bent klaar om de sprong in het diepe te wagen
Wanneer dit Orakel naar je toe komt heeft het een boodschap voor je.  Je bent klaar voor de grote stap, het risico, de beslissing, de keuze waarvan er geen weg meer terug is. Je kunt nog een moment afwachten, maar in je hart weet je wat je wilt en moet doen. Het is veilig om je sprong in het diepe te wagen. Voor alles is er een tijd en voor jou is het nu tijd, of zeer binnenkort, voor de sprong in het diepe. Dit orakel bevestigt dit en moedigt je aan en laat je weten dat het universum op je geste wacht en al bezig is de liefdevolle beloning voor te bereiden die als reactie naar je toe zal stromen. 

Kristal Mandala - Aartsengel Raphaël & Malachiet - Rotsvast Geloof en Vertrouwen

Laat je niet weerhouden door sprongen die je in het verleden hebt gemaakt waarbij je plat op je gezicht bent gegaan in plaats van gracieus op je voeten terecht kwam. Want alles wat je in je leven hebt meegemaakt, heeft je naar dit moment geleid. Je bent niet meer dezelfde persoon als voorheen. Je bent sterker, wijzer en meer klaar voor het mooie avontuur dat het leven voor je in petto heeft. Je hebt op dit moment de kans om een ​​sprong in het diepe te wagen en het Universum spoort je aan door te gaan. Je kunt je bang of onzeker voelen als je naar je verstand luistert. Dus geef je verstand wat liefde want het kan troost en geruststelling nodig hebben. Zodat je daarna kunt luisteren naar je hart en de sprong in het diepe waagt met een stil geloof in de genade die je nu omringt.

Rotsvast vertrouwen in wat je Gelooft
Er is een tijd in het leven voor kleine stapjes en symbolische offergaven. Deze kunnen zeer krachtig zijn omdat ze een stroom van mededogen vanuit het universum triggeren die kansen en verbindingen genereren die je aanmoedigen om met grotere stappen voort te bouwen op die eerste stapjes. Op andere momenten ben je klaar om je levensreis aan te gaan op een manier die geen tegenstand duldt. Je laat je niet afschrikken; je hebt diep van binnen een beslissing genomen en je bent absoluut bereid, zonder aarzeling of twijfel, om tegen het universum te zeggen: “Dit is mijn volgende zet – doe je best!” Je gaat – op de meest liefdevolle manier – de strijd aan met het leven en laat het Universum reageren. Je kent de goddelijke wet dat als je iets aangaat vanuit een plaats van liefdevolle toewijding het altijd een veilige gok is, hoe groot het risico ook lijkt voor je verstand. In reactie op zulke gedurfde en onvoorwaardelijke gebaren van liefdevolle dienstbaarheid, overgave en vertrouwen, zal het Universum de meest oogverblindende uitingen van creativiteit, gratie, vrijgevigheid en genialiteit tevoorschijn halen.