Mandala Aartsengel Remiël & Aragoniet

Aartsengel Remiël & Aragoniet

Onderstaande Mandala’s kun je gebruiken om met de energie van Aartsengel Remiël & Aragoniet te werken. Ze zijn zelfs geschikt ter vervanging van echte edelstenen zodat je ook met de energie kunt werken als je geen Aragoniet hebt. Meer hierover lees je in Kristal Mandala. Vergeet niet de Mandala te activeren voordat je ermee aan de slag gaat. 

Mandala activeren
Sluit je ogen en ga met je aandacht naar je hartcentrum. Vanuit dit centrum van liefde doe je de volgende oproep:
‘Ik roep de onvoorwaardelijk liefdevolle energieën van deze mandala op en vraag om heling’
Adem langzaam in en uit, met je aandacht in je hart en de intentie om te ontvangen.

Door op de afbeelding van de mandala te klikken opent deze in een nieuw scherm. De afbeelding op het scherm kun je gebruiken voor de meditatie. Je kunt de afbeelding ook printen met de toets combinatie [CTRL] en [P]. Door de schaal aan te passen bepaal je de grootte van de afbeelding die geprint wordt op papier.

 

Mandala Meditatie
Je kunt de Mandala gebruiken voor meditatie. De Mandala van Aartsengel Remiël & Aragoniet  staat voor Rust. De intentie die je kunt hebben bij meditatie is bijvoorbeeld “Ik sta mezelf toe rust te nemen als dat nodig is”, “Ik neem rust op een manier die bij mij past”, “Het nemen van rust laad mij volledig op” 

Met de door jou gekozen intentie kun je gaan focussen op de mandala. Met een ontspannen houding richt je je aandacht op de mandala terwijl je je voorstelt dat de energie, het licht, het patroon en de kleuren van de mandala je lichaam instromen en het vullen met liefdevolle energie. Ga helemaal op in de schoonheid van de mandala en ervaar een gevoel van lichtheid en welzijn.

Welke gedachten ook bij je opkomen, beoordeel ze niet observeer ze enkel en laat ze voorbij gaan. Als je merkt dat je geest afdwaalt focus dan gewoon weer op de schoonheid van de mandala, de kleuren, het patroon. Je kunt je ervaring tijdens de meditatie (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal. Heb je vragen of wil je iets delen dan kun je natuurlijk ook een reactie plaatsen in het forum (alleen voor leden). Ik nodig je van harte uit dit te doen zodat we elkaar inspireren en van elkaar leren.

Forums en healings zijn enkel toegankelijk voor leden.  Geen lid? Join Us
This content is for members only.