Mantra Aartsengel Remiël & Aragoniet

Rust en vrede

De Prana Apana Mantra vind ik goed passen bij de energie van Aartsengel Remiël & Aragoniet. Deze krachtige helende Mantra (fysiek en emotioneel) brengt o.a. vrede en harmonie en produceert positieve energie.

Prana is levensenergie. Apana is eliminerende energie. Sushumna is het kanaal waardoor deze energieën zich in ons lichaam bewegen. Hari en Har zijn de namen van die Goddelijke bron van oneindige energie. Sommigen zeggen ook dat het woord Hari van Hara komt, wat betekent: verwijderaar (van pijn en negativiteit).

Wanneer je deze mantra gebruikt kun je terwijl je inademt visualiseren dat je Prana inademt en zo de levenskracht, levensenergie in je systeem opneemt. Visualiseer met Apana dat alle pijn en negativiteit en energieblokkades uit je lichaam worden verwijderd. Met Sushumna visualiseer je dat lucht en energie in je hele lichaam circuleren, elke cel van je wezen wordt verlicht door de levenskracht. Bij Hari Har geniet je van al het moois dat het universum te bieden heeft.

Ervaar zelf wat voor effect deze Mantra op je heeft door ernaar te luisteren of mee te zingen in gedachten of hardop. Je mag deze mantra meditatie natuurlijk ook combineren met dans zodat er een meditatieve dansexpressie ontstaat. Doe gewoon wat voor jou goed voelt en vergeet vooral niet te genieten.  Je kunt je ervaring met de mantra  (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal. Heb je vragen of wil je iets delen dan kun je natuurlijk ook een reactie plaatsen in het forum (alleen voor leden). Ik nodig je van harte uit dit te doen zodat we elkaar inspireren en van elkaar leren.

Algemene informatie over Mantra’s

Forums en healings zijn enkel toegankelijk voor leden.  Geen lid? Join Us
This content is for members only.