Spirituele wijsheid Aartsengel Remiël & Aragoniet

Rust

De Spirituele wijsheid van Aartsengel Remiël en Aragoniet gaat over Rust. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Boodschap van het Orakel

Met zoveel te doen en zoveel dromen om te manifesteren heeft je dierbare hart ook rust nodig om te groeien. Je kunt niet alles tegelijk doen. Het zou ook niet meer zo leuk zijn als er niets meer te doen of te leren was. Wat we je nu aanbieden is toestemming om te zijn zoals je nu bent. Weet dat het goed met je gaat. Weet dat het allemaal in de perfecte tijd gebeurt. Weet dat je je niet hoeft te haasten. Weet dat je geliefd, geaccepteerd en gekoesterd wordt. En dus nu, geliefde ziel, vragen we of je ons geschenk wilt ontvangen. Wil je je hart openen om het geschenk van rust te ontvangen en al het andere op een natuurlijke manier te laten gebeuren? 

Spirituele wijsheid over Rust
Om productief te zijn en resultaten te behalen moet je werken. Als je grootse dromen of transformaties wilt realiseren dan zal dat vaak heel veel werk vergen. Zonder voldoende rust te nemen tijdens dit manifestatieproces wordt jouw vermogen om ver te komen of ingrijpende transformaties te doorstaan verminderd.

Rust nemen is zinvol
Tegenwoordig is men vaak bang voor overgave en vindt men het moeilijk om de wijsheid van de natuur te respecteren en erop te vertrouwen. Zoals bijvoorbeeld de afwisseling van periode van activiteit met periode van rust die wonderbaarlijke resultaten oplevert. Deze angst kan de mening over rust negatief beïnvloeden. Men gaat het eerder zien als een teken van zwakte dan van wijsheid of van luiheid in plaats van intelligentie en van een gebrek aan productiviteit in plaats van een manier om onze creatieve energieën te regenereren.

Als je echter grote, prachtige dromen in deze wereld wilt creëren en realiseren en dat wilt blijven doen voor de rest van je leven, dan zul je je recht op rust moeten claimen. Maak het heilig. Maak het onderdeel van hoe je je liefde toont voor je lichaam. Door te rusten heb je eerbied voor je lichaam en zal rust nemen aangenamer zijn. Het voelt zinvol en wordt zo gemakkelijker om te doen. Hierdoor zal de regeneratie, genezing en inspiratie die rust je kan bieden aanzienlijk toenemen. De tijd die je doorbrengt in rust zal je uiteindelijk meer opleveren.

Verschillende manieren van Rusten
Hoe je rust, actief of juist zonder activiteiten, en wat jou het beste zal opladen varieert. Het verschilt per persoon en varieert bovendien van dag tot dag en zelfs  van uur tot uur. Op sommige dagen heb je misschien veel fysieke activiteit nodig om teveel mentale energie kwijt te raken en je geest leeg te maken om je zo weer op te laden. Op een andere dag zou dat zelfde activiteitsniveau je lichaam kunnen uitputten en je immuunsysteem juist in gevaar kunnen brengen. In plaats van je energiek te voelen, heb je dan het gevoel dat je jezelf te hard pusht. Het is dan beter om een stap terug te doen en iets anders te proberen. De ene dag kan een dutje doen je energie herstellen en op andere dagen zul je de behoefte voelen aan sociale contacten om weer in balans te komen.

Kristal Mandal -Aartsengel Remiël & Aragoniet

Goed leren Rusten is een kunst
Experimenteren met wat voor jou werkt om jou rust te geven en op te laden is onderdeel van jouw pad van zelfliefde en persoonlijke ontwikkeling. Door te leren hoe jij het beste kunt rusten verbeter je je gezondheid en welzijn en tegelijkertijd stimuleer je je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Je vraagt je misschien af hoe dat mogelijk is want goed leren rusten is een kunst. Het vereist dat je naar je lichaam leert luisteren, zodat je kunt voelen wanneer iets werkt of wanneer je je aanpak moet veranderen. Hierdoor groeit je intuïtie en verbetert de verbinding tussen je lichaam en geest. Het vereist dat je mededogen en geduld ontwikkelt zodat je niet gefrustreerd of boos op jezelf bent als je rust nodig hebt. Maar juist de kracht hebt om ervoor te kiezen aardig te zijn voor jezelf en jezelf voldoende te respecteren zodat je kunt leren hoe je aan je behoeften kunt voldoen en dat ook daadwerkelijk gaat doen.

Als je erg creatief of gevoelig bent, kan je behoefte aan rust groot en gevarieerd zijn. Vertrouw erop dat dit geen zwakte is. Als je gezegend bent met de gaven van creativiteit en gevoeligheid moet je er ook de verantwoordelijkheid voor nemen. Hoe moeilijk het ook is om er achter te komen hoe je moet rusten of om jezelf toestemming te geven om te rusten, weet dat het gemakkelijker wordt door het te oefenen. De Engel van Aragoniet en de Aartsengel Remiël zullen je helpen te ontdekken hoe je het beste kunt rusten.

Haasten is niet nodig
Vaak hebben we zoveel te doen en zoveel dromen die we willen manifesteren dat je je moet realiseren dat je het niet allemaal tegelijk kunt doen maar ook niet hoeft te doen. Aartsengel Remiël & Engel van Aragoniet  geven je toestemming om gewoon te zijn zoals je nu bent. Weet dat het goed is zoals  het nu gaat en dat alles op het juiste moment gebeurt. Het is onnodig je te haasten.  Je hoeft de planeten niet te laten draaien of de sterren te laten schijnen. Dat gebeurt allemaal op een natuurlijk manier en zo ook ontvouwt zich jouw Goddelijke Pad zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Dus neem rust want in rust vindt genezing plaats zodat je daarna weer klaar bent om verder te gaan.