Healing mentaal & emotioneel Archon Barbelo & Picture Jaspis

Blokkades om te ontvangen verwijderen

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Archon Barbelo & Picture Jaspis is gericht op blokkades om te ontvangen verwijderen. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Archon Barbelo & Picture Jaspis behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied 

Door te werken met de energie van Archon Barbelo & Picture Jaspis wordt je ondersteund om blokkades op te ruimen die je belemmeren om te ontvangen. 

Blokkades, om te ontvangen opruimen
Het is vaak zo dat degenen die zich aangetroken voelen tot heling geloven, zelfs als ze zich er niet bewust van zijn, dat ze hun weg door de wereld moeten verdienen. Dat ze dus moeten verdienen wat hen toekomt. Echter het universum geeft ons wat we nodig hebben vaak ondanks onze inspanningen (vaker dan dankzij onze inspanningen). Dit komt omdat we vaak moeite en energie steken om dingen te laten gebeuren, terwijl het beter zou zijn om die tijd en energie in onszelf te steken zodat we open kunnen staan ​​voor alles wat er gebeurt vanuit een plaats van vertrouwen. We handelen vanuit ons hart, laten los en laten de resultaten zijn wat ze willen zijn vanuit een plaats van vertrouwen in de goddelijke steun die ons zo liefheeft. Ons vermogen om te ontvangen is van belang en niet de vraag of er iets te ontvangen valt. Van belang is dus om erachter te komen wat we kunnen loslaten zodat we beter in staat zijn om te ontvangen. Om zo ondersteund te worden door de Goddelijke Moeder. Het gaat om het loslaten van onder andere gedachten of overtuiging die je belemmeren om te kunnen ontvangen.

Kristal Mandala - Archon Barbelo & Picture Jaspis - Support

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Als je merkt dat het leven meer een strijd is dan een flow, dan moet je leren om meer te ontvangen. Maar ook als je voelt dat het leven je veel te bieden heeft, maar je voelt je schuldig of schaamt je om het volledig te accepteren dan kunnen Archon Barbelo & Picture Jaspis je helpen. Als je het gevoel hebt dat anderen een groter stuk van de taart krijgen dan jij, dan is het ook iets voor jou. Hierdoor wil je goed in de gaten houden wat anderen krijgen (of niet krijgen) en vergelijken met wat jijzelf wel of niet krijgt (emotioneel, financieel, energetisch, romantisch, professioneel, persoonlijk). Zo leef je vanuit een plek van gebrek en moet je leren om te ontvangen, om van gebrek te verschuiven naar overvloed.

Het kan zelfs tijd zijn om de wijsheid te leren dat wat rechtmatig en authentiek van jou is nooit van je kan worden afgenomen. Als je bang bent dat als je iets hebt anderen dat ook willen hebben kun je denken dat het beter is om het maar niet te hebben of je krijgt angst dat anderen het van je zullen stelen. Dit kunnen ideeën, romantische partners, geld, bezittingen zijn gewoon alles waarvan je gelooft dat het rechtmatig van jou is. Deze overtuigingen kunnen zijn ontstaan na ervaringen met diefstal. Je kunt deze loslaten en leren ontvangen door je te realiseren dat het universum ons altijd ondersteunt door ons te geven wat we nodig hebben.