Healing op Ziels Niveau Archon Barbelo & Picture Jaspis

Je gesteund voelen door de Goddelijke Moeder

Healing op Ziels niveau met Archon Barbelo & Picture Jaspis is gericht op Steun van de Goddelijke Moeder. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Archon Barbelo & Picture Jaspis behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Door te werken met de energie van Archon Barbelo & Picture Jaspis kun je je gesteund voelen door de Goddelijke Moeder.

Je licht in evenwicht brengen voor een duurzame spirituele ontwikkeling
De ziel is een lichtwezen met een grote, enorme kracht en een enorm spiritueel vermogen. Toch zijn er momenten waarop het ook hulp nodig heeft bij zijn groei en ontwikkeling. Vooral voor die zielen die ingeschreven zijn in de ‘Aardse school’ waar de vibratie zo dicht is. Voor de ziel is het leven op aarde een geavanceerde spirituele les, die gedurende vele levens geleerd wordt. De ziel bouwt geleidelijk haar aanwezigheid op als ze leert hoe ze haar menselijk omhulsel (ons lichaam en onze geest) kan verlichten met haar spirituele licht. Het doel is om voldoende licht te laten schijnen zodat er een duurzame spirituele ontwikkeling voor de mens kan zijn. Door te snel te veel licht kunnen we overweldigd raken en vanuit angst of verwarring ons eigen licht uitschakelen. Maar met te weinig licht kunnen we de bewuste verbinding met het spirituele licht in ons verliezen. Hierdoor gaan we ten onrechte geloven dat de wereld van vormen de realiteit is en de innerlijke spirituele werelden niet. We kunnen dan uiteindelijk keuzes gaan maken op basis van logica in plaats van intuïtie. Dit komt omdat we niet genoeg innerlijk licht hebben om in ons eigen hart te kunnen kijken. De ziel is constant op zoek naar het juiste evenwicht. Om de meest geschikte hoeveelheid licht te laten schijnen op het juiste moment zodat de juiste hoeveelheid spirituele groei wordt gestimuleerd. Zoals je je misschien kunt voorstellen, is deze taak niet altijd gemakkelijk en kan de ziel soms wel wat hulp gebruiken. 

De Goddelijke Moeder helpt schijnbare tegenstellingen tot éénheid te brengen 
Verbinding met de Goddelijke Moeder door de combinatie van Archon Barbelo en Moeder Aarde (via de Engel van Picture Jasper) geeft de ziel deze broodnodige hulp. Deze energieën bieden de Ziel wijsheid aan die ze nodig heeft en geven instructies over de vaardigheden die nodig zijn om te leren hoe ze haar licht in evenwicht kan brengen. Zo leert de Ziel de kunst te beheersen om zijn spirituele licht in menselijke vorm uit te stralen. Het is een gevorderde les voor de ziel en de verbinding met de Goddelijke Moeder biedt spirituele begeleiding op het diepe niveau van de ziel, vaak voorbij de bewuste geest. Soms kan het contra-intuïtief lijken om dieper de aarde in te gaan (waar zoveel angst en dichtheid is op fysiek niveau) om het licht te vinden. Want waarom blijf je niet gewoon in de sferen van het licht? De reden hiervoor is dat er een opmerkelijk spiritueel avontuur en experiment plaatsvindt voor zielen die in fysieke vorm zijn geïncarneerd. Dit grootse spirituele avontuur is om te leren hoe je bewustzijn van schijnbare tegenstellingen (zoals hemel en aarde, spiritueel en fysiek, licht en materie) tot éénheid kunt brengen. Het licht dat uit deze vereniging wordt geboren, is het gouden Christusbewustzijn, een werkelijk kostbare vorm van liefde.

Het helen van de splitsing tussen Licht en Materie
We hebben al vorderingen gemaakt maar de Goddelijke Moeder neemt geen genoegen met minder dan volledig spiritueel ontwaken en hereniging van hemel en aarde. Net zoals wij leren om het licht van liefde en acceptatie te brengen naar alle delen van onze persoonlijke reis (vooral die delen die moeilijker te accepteren zijn), zo ook moet het Universum alle aspecten van de schepping in het licht van liefde brengen. Dit betekent dat materie moet worden gewekt en doordrongen met spirituele energie, en dat spirituele energie de vorm moet vinden. Ze horen bij elkaar. Natuurlijk zijn ze één, maar in de dichtheid van dit aardse gebied lijken ze vaak te splitsen. Terwijl we in fysieke vorm zijn, waar de illusie van scheiding zo overtuigend aanvoelt, leren we beetje bij beetje om de splitsing tussen licht en materie te helen. We leren ze samen te brengen in goddelijke alchemie, zodat lichaam en ziel één levend wezen wordt, volledig met elkaar versmolten. Uiteindelijk zal het een gouden licht van goddelijke liefde uitstralen, absoluut vrij van angst. Dit is de remedie voor volledige genezig van onbalans, eenzaamheid, armoede, strijd, lijden en ziekte. Dus voor de gehele schaduwkant van het leven op deze planeet. Door dit proces van leren lief te hebben en liefdevol ondersteund te worden door het leven op aarde, leert de ziel uiteindelijk de aardse lessen, zoals het overstijgen van angst door de kunst van innerlijke heling. Dit zorgt uiteindelijk op een natuurlijk wijze voor een leven dat geheeld is en geleefd wordt in dienstbaarheid en spirituele vervulling.

Kristal Mandala - Archon Barbelo & Picture Jaspis - Support

Voorbij de illusie naar waarheid gaan
De ziel die deze reis wil ondernemen, is een gevorderde ziel, een die leert om voorbij illusie naar waarheid te gaan. Soms is deze taak op zijn zachtst gezegd lastig. Want het is niet gemakkelijk om iemand vanuit angst en of schaarste terug te laten komen in die energie van liefde en vertrouwen van de Goddelijke moeder. In bepaalde fasen van onze ontwikkeling hebben we misschien het licht van de Vader nodig om te groeien, zodat we op zielsniveau kunnen leren hoe we ons kunnen onderscheiden en onze eigen weg in het leven kunnen vinden. In plaats van gevangen te zitten door de verwachtingen en eisen van anderen, moeten we ons eigen innerlijke licht kunnen onderscheiden en er trouw aan blijven. Maar op andere momenten tijdens de groei van de ziel, moeten we leren dat licht in verbinding te brengen met de wereld. Door trouw te blijven aan ons innerlijk licht kunnen we sterk genoeg worden om onze levenservaringen te transformeren in plaats van dat onze levenservaringen onze ervaring van ons licht verminderen. Dit is waar we de veilige bakermat van de Goddelijke Moeder nodig hebben – om ons te helpen oude angsten op te ruimen en los te laten zodat ons licht niet wordt gedoofd als we te diep in de materie afdalen. Door angst los te laten zal onze spirituele groei minder worden aangetast of verward door het lichaam en de wereld waarin we leven. We kunnen herinneringen uit vorige levens hebben waarin we enorm hebben geleden bij de poging ons licht naar de wereld te brengen. Veel healers hebben onopgeloste herinneringen aan gestraft, gemarteld en zelfs vermoord te zijn vanwege hun spirituele overtuigingen. Deze pijn van afkeuring door een samenleving die je probeerde te dienen kan immens zijn en toch grotendeels onbewust. Desondanks is het nog steeds krachtig genoeg om je onbewust ervan te weerhouden om in dit leven je leven echt te leiden met al zijn spirituele volheid en potentieel.

Voel je gesteund door de Goddelijke Moeder
Ook al is de ziel gelukzaligheid wat zijn onveranderlijke essentiële aard is, toch heeft het soms hulp nodig om deze patronen te zuiveren. Want het moet krachtig zijn om door angst en oud trauma heen te stralen. Alleen zo kan het licht van liefde schijnen in plaats van dat het aangeboren licht wordt gedimd of vervormd door de sluier van onopgeloste problemen. Door je bewust te verbinden met de helende ondersteuning van de Goddelijke Moeder krijgt je ziel kracht om te groeien in haar liefdevolle veiligheid en zekerheid. De Goddelijke Moeder wil gewoon dat alle wezens spiritueel ontwaakt en vrij zijn. Door terug te keren naar haar en haar toe te staan je ziel te ondersteunen ga je beseffen dat het spirituele leren vaak niet in de strijd zit, maar in de overgave aan een grotere spirituele kracht. Zo kun je je ervaring van je aardse leven veranderen van een ervaring die gebaseerd is op overleving, competitie en angst, naar een ervaring die gebaseerd is op liefde, vrijheid, creatieve stroom en spirituele bekrachtiging. Deze laatste realiteit is op een tastbare manier doordrenkt met de liefdevolle aanwezigheid van de Goddelijke Moeder. Het is de manier van leven als alternatief voor onze menselijke levenservaring gebaseerd op angst. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe de Goddelijke Moeder je ziel gaat helpen, je moet haar gewoon genoeg vertrouwen om het te laten gebeuren. 

Hoe weet je of je heling op dit niveau nodig hebt?
Soms bereiken we de grens van ons vermogen om onze eigen groei te stimuleren. We hebben op eigen kracht veel werk verzet en we hebben nu wat hulp nodig om verder te komen. We weten misschien niet eens dat er nog groei mogelijk is, of we voelen dat er iets is, maar we weten gewoon niet hoe dat eruit ziet. Er zijn ook momenten op het pad waarop we voelen dat we meer “Flow” willen ervaren in ons leven. We willen niet meer vechten, ons zorgen maken of aanwijzigen opvolgen van ons lagere zelf. We zijn klaar voor een andere levenservaring, om groots vanuit ons hart te leven. Dus laten we los en laten we onze ziel groeien en zijn we verwachtingsvol dat liefdevolle ondersteuning het ons zal schenken.

Je zult weten wanneer je wordt geroepen tot deze specifieke fase van spirituele groei, omdat het zal gebeuren in de aanloop naar een tijd waarin je zielslicht meer nodig is in de wereld. Misschien sta je op het punt om als healer te gaan werken, of overweeg je om een ​​boek te schrijven of een nieuwe geneeswijze te creëren. Misschien begin je net met het maken van een paar kleine maar belangrijke veranderingen in je leven om meer tijd en energie te besteden aan je spirituele pad. Dit is een belangrijke groeifase, die de aspecten van je spirituele en fysieke leven in harmonie zal brengen zodat er een eenheid ontstaat. Archon Barbelo en Picture Japsis ondersteunen je daar graag bij.