Spirituele wijsheid Archon Barbelo & Picture Jaspis

Support

De Spirituele wijsheid van Archon Barbelo & Picture Jaspis gaat over Support. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Moeder Aarde heeft de volgende boodschap voor jou
Onthoud dat je mijn kind van goddelijk licht bent en dat als je bij mij bent, ik je eindeloze steun bied. Er valt niets te vrezen, mijn geliefde kind. Ik voorzie je van middelen via enorme en wijze methoden, met mijn grote vrede, wijsheid en kracht. Je hoeft je nergens voor te verbergen, er is geen deel van jou dat niet kan ontvangen, en er is niets van mij dat verdiend moet worden. Ik vraag alleen dat je ontvangt. Sta me toe om van je te houden en je te zegenen. Ik spreek je door de stenen heen. Ik zeg je naar waarheid dat mijn creatieve vindingrijkheid geen einde heeft. Zegeningen stromen overvloedig van mijn hart naar het jouwe. Ik ben je pad naar vrede en veiligheid. Ik ben je steun, onvoorwaardelijk liefdevol en wijs. De hemel bestaat niet alleen in de lucht, kijk onder je voeten en voel mijn liefde naar je hart stijgen. Laat je zowel van beneden als van boven zegenen.

Help jezelf en je helpt het universum om de wereld te helpen
Dit orakel komt met een duidelijke boodschap naar je toe. Het Universum zegt: “Ik wil je helpen – sta me toe dit te doen door om mijn hulp te vragen.” Het Universum heeft grote kracht om je op alle mogelijje manieren te helpen. Het is niet beperkt tot een bepaalde hoeveelheid hulp voor een bepaald aantal mensen of situaties. Het is zelfs zo dat hoe meer je om hulp vraagt ​​en je laat bijstaan ​​door goddelijke liefde, tussenkomst, bescherming en steun, hoe meer het goddelijke plan kan plaatsvinden. En dat komt elk levend wezen ten goede. Onthoud dat goddelijke liefde, liefde is en liefde profiteert niet ten koste van een ander. Het steelt niet andermans geluk of vreugde. Het verhoogt het welzijn, stimuleert groei en inspireert moed. Wanneer je meer liefde in je leven laat stromen en zo  je lichaam, geest of wat je maar wilt helen heelt, dan profiteren jij en alles in het hele leven van die toegenomen stroom van liefde in de wereld. Door om ondersteuning te vragen, groeit de liefde in de wereld voor alle wezens, dus het is tijd om je ideeën op te geven om het alleen te doen. Zelfs als je alle mogelijke hulp vraagt ​​en ontvangt die het Universum je kan geven, heb je nog steeds al je moed, kracht, toewijding, vreugde, talent, energie, creativiteit, vindingrijkheid, intelligentie en humor nodig om je lot te vervullen.  Je kunt gewoon doen wat je hoort te doen en meer van het proces genieten. Dat helpt anderen hetzelfde te doen. Dus vraag om hulp. Je wordt aangemoedigd om dit geregeld te doen en zeker wanneer je denkt dat je het nodig heeft.

Kristal Mandala - Archon Barbelo & Picture Jaspis - Support

Vraag om hulp ook als je dat moeilijk vindt
Het universum voorziet ons levende wezens in alles, zodat de goddelijke bestemming kan worden vervuld. Dit is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn. De moeilijkheid ontstaat wanneer twijfel de geest binnendringt en angst het hart afsluit. Dan wordt het vragen om hulp en steun vergeten of afgedaan als iets denkbeeldigs in plaats van praktisch. Er is zoveel dat het universum je kan geven om je levensreis te verrijken en je te ondersteunen bij het delen van je gaven met de wereld. Maar je moet vragen en geloven dat het universum je zal horen en zal reageren met alle hulp die je nodig hebt.

Er kunnen veel redenen zijn waarom de simpele handeling van het vragen van hulp aan het universum moeilijker is dan nodig. Misschien heb je als kind geleerd dat vragen om hulp hinderlijk is voor anderen. Daarom ben je nu bang dat je een last voor het universum bent met je hulpbehoeften zeker als er anderen zijn met grotere behoeften. Of je hebt geleerd dat als je niet altijd de controle hebt anderen angstig, gefrustreerd of  boos op je kunnen worden. Maar het kan ook zijn dat je hebt besloten dat je, om waardevol te zijn in de wereld, altijd sterk moet lijken en denkt dat je dat zonder steun en houvast moet kunnen. Of je hebt enkel geleerd hoe je anderen kunt steunen in plaats van ondersteuning voor jezelf te krijgen. Of je ervaring met pijn ontstaan door het afwijzen van je behoeften door anderen is zo verwoestend geweest dat je probeert om zonder behoeften te zijn. Je probeert daarom zelfvoorzienend te zijn en geen kwetsbaarheid toe te staan om zo de potentiële pijn om afgewezen te worden te ontlopen.