Voorstellen Archon Barbelo & Picture Jaspis

Picture Jaspis - Aarde Wijsheid

Picture Jaspis edelsteen werking

Picture Jaspis wordt ook wel landschaps jaspis genoemd. Door zijn markeringen lijkt het erg op zandsteen, hoewel het niet poreus is zoals zandsteen. Ook als het niet gepolijst is voelt het koel, stevig en glad aan. Het bevat vaak verschillende tinten donker beige en bruin. Soms worden rode en grijze tinten gecombineerd met zwarte of zeer donkerbruine aftekeningen. Als je in een Picture Jaspis kijkt, voelt het alsof je in een oud schilderij staart. De markeringen wervelen in de mooiste vormen die je je maar kunt voorstellen. Elk stuk is uniek. Moeder Natuur drukt haar creatieve kant op zoveel manieren uit, en haar artistieke inslag komt naar voren in iedere vorm van Jaspis maar vooral in Picture Jaspis.

Werking Picture Jaspis
Dit is een buitengewoon krachtige steen. Het bevat de energie van de Goddelijke Moeder in haar hoedanigheid als Gaia of Moeder Aarde. Moeder Aarde is enorm en krachtig. Je zou denken dat het ontvangen van haar energie eenvoudig is, we leven immers dag in dag uit in haar veld en ons lichaam is een deel van haar. Maar om haar energie te ontvangen, niet alleen van het lichaam van de aarde, maar ook van haar grote Ziel, moeten we aansluiting vinden met haar ongelooflijk grote energieveld. Ons zenuwstelsel is als de elektrische bedrading om de stroom van spirituele elektriciteit door ons lichaam te geleiden. Net zoals elektrische stroom de juiste bedrading vereist om met de spanning om te gaan, moet ons zenuwstelsel sterk genoeg zijn om de hoge spirituele spanning van het spirituele licht van de aarde aan te kunnen. Wanneer we ons verbinden met de ziel van de aarde, gaan we verder dan haar fysieke vorm en openen we ons om haar spirituele licht te ontvangen. Als we ons op deze manier met de energie van de aarde verbinden, gaan we vaak door een proces van het opruimen van oude energie. Energie die niet op dezelfde hoge frequentie resoneert als het spirituele licht van de aarde. Dat kunnen bijvoorbeeld oude angsten zijn of oude kwesties die te maken hebben met moederschap en opvoeding.

Blokkades opruimen om te verbinden met de Goddelijke Moeder
Echt verbinding kunnen maken met de ziel van de aarde, wat Picture Jasper aanmoedigt en faciliteert, gebeurt wanneer we klaar zijn om veel oude blokkades, die we hebben met betrekking tot een gezonde moederrelatie, los te laten. We kunnen de liefde en mogelijkheid voelen van hoe het leven zou kunnen zijn in gezonde overgave aan de Goddelijke Moeder. Maar zonder onze bereidheid om blokkades op te ruimen zullen we niet helemaal klaar zijn om ons echt met haar te verbinden. Maar als we dat wel zijn, kan Picture Jaspis zijn speciale bestemming vervullen: het delen van Communicatie van Gaia, Moeder Aarde, met haar goddelijke kinderen. Deze steen onthult waarheden en aardse wijsheden in zijn beeldspraak en helpt ons troost te putten uit Gaia’s leringen over geduld, seizoenen en cycli, over leven, dood en wedergeboorte. Het helpt om elke wond (uit dit of andere levens) vanuit het onderbewustzijn of onbewust is vastgehouden naar de oppervlakte te brengen – met name schuld, schaamte, afgunst, haat of angst. Picture Jasper helpt de energie van deze gevoelens los te laten, door de energetische lading om te zetten in gezonde energie waarmee het lichaam weer kan worden gevoedt. Dit is volgens één van de aardse wijsheidsleringen: oude energie toestaan ​​om nieuw leven te bevruchten zodat niets wordt verspild of doelloos is. Dat geeft ons de vrijheid om onszelf en anderen te vergeven zodat we kunnen leren en groeien door de ervaringen die we anders alleen als fouten zouden zien.

Helen van de innerlijke moederrelatie
De steen leert ons hoe onze ervaringen ons helpen te groeien naar waar we nu zijn. Acceptatie brengt gemoedsrust, vergeving en helpt ons meer energie te krijgen doordat we het verleden loslaten en meer in het nu leven. Zo wordt meer voedende energie voor ons leven in het hier en nu gegenereerd en kunnen we angst en uitputting helen. Als je dit leest is het zeer waarschijnlijk dat je klaar bent om dieper te gaan op deze reis naar éénzijn met de Goddelijke Moeder. Terwijl je je openstelt voor de energieën van ontvankelijkheid, koestering en voeding, die allemaal aspecten zijn van het helen van de innerlijke moederrelatie kun je je eigen relatie met Moeder Aarde, je biologische moeder en je eigen lichaam helen.

Meer lezen over de werking Picture Jaspis

Archon Barbelo - Welzijn

Kristal Mandala - Archon Barbelo & Picture Jaspis - Support

Een archon is in wezen een grote engel. Archon Barbelo staat dan ook bekend als een echt groot wezen. Ze wordt zelfs gezien als de kosmische baarmoeder waaruit de Schepper voortkwam. Ze staat bekend als de goddelijke baarmoeder waaruit het leven voortkwam, heilig en onsterfelijk. Ze is ongeveer het krachtigste en hoogste voor een goddelijk wezen. Archon Barbelo is als een combinatie van godin en engel, van vorm en voorbijgaand aan vorm, maar toch bestaand. Haar schoonheid is zo tastbaar en haar vrijgevigheid is zoveel meer dan rijkdom in engere zin. Verbinden met Archon Barbelo, is verbinden met de essentie van het Universum in je hart, de deuren van het hart openen voor een goddelijke liefde die volledig en volkomen veilig is.

Hemel op Aarde ervaren
Als je op een of andere manier worstelt, financieel of emotioneel met angst dan is thuiskomen bij Archon Barbelo als thuiskomen in de “hemel”. Het is alsof je vanuit een luidruchtige en chaotische winkelstraat het mooiste, meest serene en idyllische eilandparadijs binnengaat dat je je kunt voorstellen. Je voel de energie van diepe ontspanning door je heen stromen. Archon Barbelo helpt ons ons geestelijk veilig, beschermd en ondersteund te voelen in dit leven en daarna. Vanuit deze plaats van innerlijke veiligheid kunnen we vertrouwen in het levensproces en ons overgeven aan onze hoogste goddelijke bestemming. Zonder dit gevoel van innerlijke zekerheid zullen we nooit de interne basis van vertrouwen hebben die nodig is om onze gehechtheid aan het gevoel van controle los te laten. Bovendien hebben we dan ook niet de kracht om onze eigen energie te sturen en te managen vanuit een interne basis van eigenwaarde en zelfvalidatie. Barbelo leert ons balans te vinden tussen controleren en overgeven, tussen loslaten en toestaan dat het leven door ons op vele manieren wordt gecreëerd. Het is door haar hoge en uitgebreide bewustzijn dat we leren hoe we hemel en aarde samen kunnen brengen als één. Zodat we de hemel op aarde kunnen vinden en de wijsheid van de aarde in de hemel kunnen zien.