Healing op Ziels Niveau Engel Amitiël & Blauwe Obsidiaan

“Zien wie je bent”

Healing op Ziels niveau met Engel Amitiël & Blauwe Obsidiaan is gericht op “Zien wie je bent”. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Engel Amitiël & Blauwe Obsidiaan behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Door te werken met de energie van Engel Amitiël & Blauwe Obsidiaan ga je weer “Zien wie je bent”.

Vanuit de illusie van afgescheidenheid de weg terugvinden naar éénheid
Er zijn oude zielen die op aarde incarneren om te leren en te groeien middels dienstbaarheid aan de heling van de mensheid en Moeder Aarde. Voor veel zielen is dit leven hun “School” waar ze leren hoe ze dit hogere bewustzijn van goddelijke liefde kunnen belichamen. Kiezen om de illusie van afgescheidenheid binnen te gaan vanuit de éénheid met het goddelijke (wat gebeurt bij incarneren in een menselijk lichaam). Van daaruit weer de weg terug te vinden naar éénheid en anderen onderweg te helpen is een diepgaand spirituele besluit. Het is een keuze die gepaard gaat met grote gelukzaligheid maar ook met enorme pijn en lijden. Er is een moedig, zelfverzekerd en compassievol hart voor nodig dat bereid is om te dienen zodat anderen kunnen worden bijgestaan, totdat alle wezens verlicht en vrij zijn.

Je Ziel leert en groeit door al je ervaringen
Het uiteindelijke doel is om te verschuiven van pijn en lijden dat we ervaren doordat we denken dat we afgescheiden zijn van het goddelijke (wat eenzaamheid, angst, schaarste en angst veroorzaakt) naar het besef dat we goddelijk ZIJN (alleen in andere kleding, bij wijze van spreken). We kunnen ervoor kiezen de menselijke vorm te ervaren zonder erin verstrikt te raken door verhalen over onze pijn te maken als verklaring voor ons lijden. Soms zullen we de behoefte voelen betekenis te geven aan ons lijden of om onszelf als de held of het slachtoffer in een bepaalde situatie te profileren. Maar op andere momenten, terwijl we spiritueel groeien, zullen we in staat zijn om ons lijden te observeren en het gewoon te laten zijn waardoor het uiteindelijk gewoon oplost in het niets. In onze ervaring van mens zijn inclusief ervaringen van pijn, lijden, verlies en natuurlijk ook sensuele geneugten en verliefd worden, kunnen we leren ons perspectief te veranderen. We kunnen dit beginnen te doen door ons voor te stellen dat we de ziel zijn die door dit alles leert en groeit. We kunnen aanwezig zijn in onze ervaringen, maar beseffen dat ze allemaal over spirituele groei gaan en niets meer dan dat.

De shift maken van “Waarom overkomt het mij?” naar “Wat leer ik hier?”
Dit proces begint met het verlangen te weten wat een situatie je leert en hoe je kunt groeien, vrij van het lijden dat het met zich meebrengt, in plaats van je af te vragen: ‘Waarom overkomt het mij?’.  Als je op zoek gaat naar de waarheid van een situatie op hoger bewustzijnsniveau (de les die te leren is) dan begin je meer als je ziel te denken. De ziel denkt niet echt, maar omdat we op bepaalde manieren denken, helpt dit ons om verbinding te maken met het hogere bewustzijn van de ziel. Wanneer we ons meer concentreren op wat we leren van een situatie, in plaats van verstrikt te raken in een oordeel, begint energie te bewegen. Oplossingen en manieren om vooruit te komen dienen zich aan omdat we groeien in plaats van ons te verzetten. Alles wat er in ons leven gebeurt helpt ons geestelijk te groeien. Soms komt onze geestelijke groei tot stand door kansen die ons met grote opwinding vooruit lokken. Op andere momenten kan onze spirituele groei plaatsvinden door een deur die in ons gezicht dichtslaat en ons helpt om op de goede weg te blijven.

Je kunt altijd kiezen om te vragen: “Wat leer ik hier?” Vergeet niet om open te staan ​​voor het antwoord dat je krijgt door middel van dromen en meditatie. Maar vaak ook wanneer je het het minst verwacht omdat je aandacht ergens anders is en je mentaal ontspannen bent. Zoals tijdens het tuinieren, wandelen, douchen of een yogales. Dit zijn inspirerende ‘ah-ha!’ momenten waarop we een glimp opvangen van de spirituele les die we leren door een bepaalde levenservaring. Wanneer we ons realiseren dat we niet worden gestraft maar juist worden gevraagd om te groeien is het gemakkelijker om angst los te laten en erop te vertrouwen dat ons leven zich ontvouwt zoals het zou moeten. Je kunt vragen ‘Waarom ik?’ met een angstig hart en gescheiden van je ziel of je kunt dezelfde vraag stellen met een open, vertrouwend en nieuwsgierig hart en de ziel toestaan ​​je door de uitdaging naar de oplossing te leiden.

Kristal Mandala - Engel Amitiël & Blauwe Obsidiaan- Onthulling - Onthulling

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?

Elke ziel heeft een ander pad naar ontwaken
Voor sommigen is het subtiel en delicaat, voor anderen is het extremer en soms behoorlijk abrupt. Sommige hebben geen bewuste aanwijzing dat ze spirituele wezens zijn totdat een trauma of een zinvolle gebeurtenis of levenservaring plotseling de schakelaar aanzet. Anderen zijn “geboren met het licht aan”.  Dat zijn diegenen die op deze wereld komen wetende wie en wat ze zijn – een kind van het Universum. Daar tussenin zitten natuurlijk allerlei varianten. Geen enkele is beter dan de andere want elke situatie en elk pad dient de ziel en brengt haar naar verlichting via de route die het beste bij haar past. Er zijn momenten waarop we meer open staan ​​dan anders om een ​​spirituele gave als deze te ontvangen, de gave van goddelijke spiegeling oftewel het besef van wie we zijn. Onze realisatie kan plaatsvinden in fasen of als een éénmalig plotseling moment als resultaat van het vele werk in vorige levens, die samenkomen in dit ene moment. Nogmaals, het doet er niet toe. De ziel kiest alles – van de manier waarop we ontwaken tot de timing van dat ontwaken en de mate ervan – met perfecte wijsheid. Onze taak op menselijk niveau is om zo open mogelijk te zijn voor het ontvangen van die momenten waarop we zien wie we zijn. Neem ze op in je hart en laat ze je bewustzijn doordringen.

Je hebt healing op dit niveau nodig wanneer er iets in je leven is wat maar niet wordt opgelost. Het zal een situatie, kwestie of moeilijkheid zijn die gewoon maar aanhoudt (of zelfs meerdere keren opduikt om je te testen) Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je gewoon geen grip op een bepaalde kwestie kunt krijgen. Er kan een angst of twijfel zijn, of je weet iets zeker maar hebt het gevoel dat het leven niet op je reageert. Misschien wil je gerustgesteld worden en weten dat alles gebeurt zoals het bedoeld is en dat je ‘bij wijze van spreken’ het niet bij het verkeerde eind hebt. Dit is wanneer je de gave nodig hebt om duidelijk en helder te zien wie je bent. Dit zal helpen het geloof te herstellen en je opnieuw te verbinden met diep vertrouwen, overgave en vreedzame, speelse verbinding met het leven. Je realiseert je dat je liefde bent en er is niets te vrezen, geen noodzaak om oplossingen te bewerkstelligen. Het is voldoende om gewoon intuïtief geïnspireerde actie te nemen, los te laten en te vertrouwen.

Wat je manier van ontwaken ook is het zal perfect voor je zijn
Als het ontwaken abrupt en krachtig genoeg is zal de shift naar éénheid in een oogwenk plaatsvinden. Vaak is er echter een reeks subtielere momenten van ontwaken op het pad. Die momenten leiden je naar helderheid en tillen je tijdelijk op voordat je weer voor een tijdje terugvalt in oude patronen. Steeds verbindt je je weer met de waarheid, misschien door een droom, meditatie of een moment van inzicht waardoor je wordt opgetild voordat je weer valt. Dit kan keer op keer gebeuren, als zachte golven van bewustzijn, die je van moment tot moment verplaatsen, dieper in een oceaan van goddelijke liefde, totdat je het begrijpt. Wat het ook is dat je op dat moment aan het leren bent deze kostbare momenten zullen je veranderen. Na zo’n gebeurtenis zul je extreem gefocust en zelfverzekerd op je pad komen. Er is een bevrijding van oude angsten, twijfels of eenzaamheid. Je krijgt het vermogen om meer doortastend te zijn en tegelijkertijd je meer over te geven aan de ontvouwing van het leven. Dit komt in de plaats van je gehechtheid aan het uitwerken van je eigen plannen zoals jij denkt dat het zou moeten werken. Door te werken met de energie van Engel Amitiël & Blauwe Obsidiaan kan alles zich ontvouwen als een zachte golf of een scherp inzicht. Wat het ook is het zal perfect voor je zijn.